Feniks . Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Pre neko vece su me prijateljice pozvale na "zenski izlazak". Rekla sam muzu da cu doci kuci do ponoci i svecano obecala! Sati su prolazili, kokteli su se nizali prebrzo. Oko 3 sata, pomalo pripita, krenula sam kuci. Cim sam usla u kucu, oglasila se "kukavica" u hodniku i otkukala tri puta. Skontala sam da ce mi se muz verovatno probuditi, pa sam na brzinu ja otkukala preostalih devet puta. Bila sam stvarno ponosna na sebe kako sam u trenu tako domisljato odreagovala (iako sam bila totalno u komi). Tako sam izbegla mogucu svadju sa muzem.Sledeceg jutra pitao me je kada sam dosla, a ja mrtva hladna odgovaram: -U ponoc.To ga uopste nije uzrujalo. "Uh, ovoga puta sam se izvukla!" - pomislila sam.Tada je rekao: -Treba nam nova "kukavica". Kad sam ga upitala zasto, odgovorio je:- Pa, sinoc je nasa "kukavica" otkukala tri puta, zatim je rekla: "Oh, sranje", otkukala jos cetiri puta, procistila grlo, otkukala jos tri puta, zakikotala se, otkukala jos dva puta, zatim srusila stocic za kafu i prdnula.
Fapril ethereal Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Pre neko vece su me prijateljice pozvale na "zenski izlazak". Rekla sam muzu da cu doci kuci do ponoci i svecano obecala! Sati su prolazili, kokteli su se nizali prebrzo. Oko 3 sata, pomalo pripita, krenula sam kuci. Cim sam usla u kucu, oglasila se "kukavica" u hodniku i otkukala tri puta. Skontala sam da ce mi se muz verovatno probuditi, pa sam na brzinu ja otkukala preostalih devet puta. Bila sam stvarno ponosna na sebe kako sam u trenu tako domisljato odreagovala (iako sam bila totalno u komi). Tako sam izbegla mogucu svadju sa muzem.Sledeceg jutra pitao me je kada sam dosla, a ja mrtva hladna odgovaram: -U ponoc.To ga uopste nije uzrujalo. "Uh, ovoga puta sam se izvukla!" - pomislila sam.Tada je rekao: -Treba nam nova "kukavica". Kad sam ga upitala zasto, odgovorio je:- Pa, sinoc je nasa "kukavica" otkukala tri puta, zatim je rekla: "Oh, sranje", otkukala jos cetiri puta, procistila grlo, otkukala jos tri puta, zakikotala se, otkukala jos dva puta, zatim srusila stocic za kafu i prdnula. e jeeeee
Mita Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 pravo da ti kazem nisam gledao ni jedan spot od njih, niti sam ikada odlusao ijednu pesmu...ali znam da obozavaju sotonu, ali su i wannabe, jer se svaka debela i masna goticarka pali na onog njihovog pevaca... Kratkovidi Magarac razocarao si me bre aj idemo spamujemo ponovo emo forum
Kratkovidi Magarac Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 (edited) kad ne volem blek edit: a i otkud sam znao da cete vi doci tamo...pa reko da lupam kolko mi dusa iste Edited September 8, 2008 by Kratkovidi Magarac
Mita Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 BRZOOOOOOOOOOOOOoo http://emokidz.forumotion.com/new-memberz-...t1291.htm#67219 koji bondage
Novaliis Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 BRZOOOOOOOOOOOOOoo http://emokidz.forumotion.com/new-memberz-...t1291.htm#67219 koji bondage Ne seri da ovo stvarno postoji? emo killer
Mita Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 bre jos od kad idi na 70-tu str i citaj nadalje sta smo im radili ok kreni od 68 tako nesto ah good old times
Novaliis Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 bre jos od kad idi na 70-tu str i citaj nadalje sta smo im radili ok kreni od 68 tako nesto ah good old times pregledao..znaci neverovatno, iskidao sam se od smeha. Forum je carski. Ima da se registrujem :)
Mita Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 (edited) Ko je emo girl? Kratkovidi picko sto me banova!!!!!! Edited September 9, 2008 by Mita
Kratkovidi Magarac Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 (edited) ja ne mogu da banujem...to je adminka uradila a emo girl je obican clan...nije odavde Edited September 9, 2008 by Kratkovidi Magarac
Mita Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 e jebem adminku u cmar poruci joj to!!!!!!!111
Kratkovidi Magarac Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 registrovanje dozvoljeno al da napravite svoju temu
Andrija Smith Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Sad cu ja da otvorim jednu temu sa slicicama. Nego, da ne spamujemo mi ovu temu bre!
Kratkovidi Magarac Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 (edited) Edited September 9, 2008 by Kratkovidi Magarac
Mita Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Nindža Kornjače su bazirane na istinitoj priči. Čak Noris je jednom progutao celu kornjaču, i kad ju je iskenjao, kornjača je bila visoka 1,7 m i znala je karate. Čak Noris je morao da prestane da pere veš u okeanu, jer su cunamiji ubijali ljude
Sandman Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Too old. Mada zanimljivo mi je kad god vidim.
Шарки Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Та фора је настала у Павиљонима, испред ОШ "Жикица Јовановић Шпанац". Нажалост, тај знак је промењен.
Recommended Posts