hypnos Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 ma oni na krstarici su debili.... haha ali kralj kaze zasto fenseri nose rozu boju
Mistress Burzum Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Mozda je vec bilo negde, ali u svakom slucaju, i da jeste-vredi se podsetiti Hahaha o bože xD :):)
Dead Man Walking Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Ostavljao je neko na RMF-u baš link za to iznad. Bilo je jako dobrih odgovora...
vudun Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 ma oni na krstarici su debili.... haha ali kralj kaze zasto fenseri nose rozu boju A inače to je jedina boja koju ja prezirem! Ne zbog tzv. ''fensera'' , jebiga i ja se oblačim fancy pa ne nosim roznjikavo. Da l' zato što me roze asocira na tv pink il' neki levi kurac, FK Palermo ... ma ko će ga znati. Slovi za žensku boju, mada ima pajsera svakakvih koje viđam il' sam viđao po gradu u roze majicama. Ljubičasta takođe spada u ženske boje, a meni je, recimo, ona odlična. Prija mojim očima ...
vudun Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 ---------------------------------------------------------------------------
hypnos Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 meni je roza uzasna,ljubicasta ne toliko. mada sto kazes kad vidis kroz grad svakakve kretene koji obuku zategnutu rozu majcu i bijele pantalone sve ti je jasno.... p.s. ne diraj mi palermo Nele
Josif Visarionovič Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 mJetal smesno mi je kako se deca pale na djavolje rogove,a nemaju pojma sta to znaci
Mistress Burzum Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 ? Sad htedoh da pitam. Ne kontam kakve veze imaju fotke metalki i lezbo metalki sa humorom.
Ranis Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Pita sin od Jamesa Bonda tatu da li moze da ide napolje.... ....i ovaj mu odgovara: "Mozesh. Ne, mozesh"...
Mistress Burzum Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 (edited) Pita sin od Jamesa Bonda tatu da li moze da ide napolje.... ....i ovaj mu odgovara: "Mozesh. Ne, mozesh"... hhahahaha Edited November 3, 2008 by Mistress Burzum
-Mare Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Heh, video sam to vec. Samo je tekst glasio PERO JEB'O TE, JES' TO TI?
NatashaNS Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Da, ta slika ne bi bas trebala ici u humor. Mis'im, jeste fazon, al' nije smesno. Bar meni.
Aces High Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Ja sam danas jeo jaja. Ti uvek jedes jaja
Sisus Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Da, znao sam da ce se naci neki perverznjak koji ce da pomisli na dlakava jaja.
Aces High Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 hahahahahha Dosadno mi Sisus pa se zezam
Sisus Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Pa vidim ja. Bolje vijaj zeMske, nego sto ovde razvlacis lelicu po forumu.
Recommended Posts