SkullKrusheR Posted February 10, 2009 Report Posted February 10, 2009 izgleda da nisi slushao bale out...
Vresište Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 (edited) s nekog ruskog sajta: На Евровидении поняли, что если России не дать первое место, то им каждый год будут присылать Диму... Edited February 11, 2009 by matatrtaDgrejt
Fapril ethereal Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 s nekog ruskog sajta: На Евровидении поняли, что если России не дать первое место, то им каждый год будут присылать Диму... sha kaze?
In The Flesh Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 sha kaze? Nesto smijesno sigurno..ipak je ovo Humor tema
feyd Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Mujo i Fata u New York-u sednu u taxi Pita ih vozač: "Where are you coming from?" Kaže Mujo: "From Bosna" Fata pita: "Šta kaže,šta kaže?" Mujo: Pita odakle smo, ja kažem iz Bosne. Vozač pita: "Which town?" Mujo: "Sarajevo" Fata pita: "šta kaže, šta kaže?" Mujo: "Pita iz kojeg smo grada ja kažem Sarajevo." Vozač: "I had the worst sex in Sarajevo." Fata: "Šta kaže, šta kaže?" Mujo: "Da te zna."
Zagrivuk Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Mujo i Fata u New York-u sednu u taxi Pita ih vozač: "Where are you coming from?" Kaže Mujo: "From Bosna" Fata pita: "Šta kaže,šta kaže?" Mujo: Pita odakle smo, ja kažem iz Bosne. Vozač pita: "Which town?" Mujo: "Sarajevo" Fata pita: "šta kaže, šta kaže?" Mujo: "Pita iz kojeg smo grada ja kažem Sarajevo." Vozač: "I had the worst sex in Sarajevo." Fata: "Šta kaže, šta kaže?" Mujo: "Da te zna." :)
feyd Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 jedan od boljih koje sam u poslednje vreme dobila u FW mail-u Lezi Crnogorac u travi i vice na zenu: "Zenturacoo, a bog te ubio daj mi serum za zmije!" Pita zena: "Da te nije ujela slucajno?" Crnogorac: "Nije, ali evo je ide."
Kratkovidi Magarac Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 majku mu, pa ja znam ovu, citao sam taj blog. to je jedna iz hrvatske opicena! al je svet mali.
Josif Visarionovič Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Sinoc igram Counter na nekom serveru,i igrao jos neki metalac,dam mu ja FB i on naleti na sliku pa pita 'a sto si se osisao,zbog vojske?' :) Znaci moracu da pustam kosu kako bi bio ubedljiviji tim panjevima
Zen Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Muvash se sa tipovima na fejsbuku preko "Kantera"... omg.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Evo nekih, girls power, zene su kul i ostale I ovo mi je omiljeni komad namestaja
Josif Visarionovič Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 (edited) Muvash se sa tipovima na fejsbuku preko "Kantera"... omg. Da,da.Ovaj,jel igras i ti CS Kako ih je zajebao kralj,stavio govna u kutiju :) :) http://www.youtube.com/watch?v=_XM6x4vIxUI...feature=related Edited February 11, 2009 by Josif Visarionovič
vudun Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Идеалан споменик за све овиснике од интернета.
Fapril ethereal Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Da,da.Ovaj,jel igras i ti CS Kako ih je zajebao kralj,stavio govna u kutiju :) :) http://www.youtube.com/watch?v=_XM6x4vIxUI...feature=related bahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) kakvi retardi ahahahahahahahaah!!!!!!!!!!!!!!
voodoo_ Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Ide Mujo s dve kante pune riba kad ga presretne lovočuvar. • Imaš li ti ribolovačku dozvolu? - upita on. • Nemam. • To će te onda skupo koštati! - reče lovočuvar. • Neće, odvrati Mujo... jer su to moje ribe. • Kako tvoje? - začudi se lovočuvar. • Lepo - odgovori Mujo. - Ja ih svako jutro donesem ovde na jezero da se malo naplivaju i kada ih zovnem one skoče nazad u moje kante i ja ih nosim kući. • Nemoguće - odgovori lovočuvar - to još nisam video, al' verovaću ti ako mi to pokažeš. • Dobro - kaže Mujo i krene prema jezeru, izvrne kante, a ribe veselo otplove. Posle kraće pauze pita lovočuvar: • Onda? • Šta "onda"? • Pa hoćeš li ih zvati? • Zvati koga? • Pa ribe... - nastavi lovočuvar. • Kakve ribe?
-Mare Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 (edited) Bravo, covece, odavno se nisam tako dobro nasmejao. :) (i ja sam pecaros, eto mi ideje ) Edited February 11, 2009 by bdonkey
Fapril ethereal Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 xaxaxaxaxax xaxaxaxaxax xaxaxaxaxax kult
Andrija Smith Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Ahahahahaahhahahahahaha koji kult.
Recommended Posts