In The Flesh Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Sa novootvorene teme na Power/Prog podforumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 ^Fanovi Gears of Wara? Nije to nishta evo vam fanovi Startreka: http:// rapidshare.com/files/192028091/Stovokor.rar.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Otisli Crnac,Kinez i Bosanac u Ameriku da traze poso...Dolaze u neku fabriku na razgovor,udje prvi crnac-kaze njemu direktor joj nemozes ti dobit poso,gdje cu crnca zaposlit da mi kvarite ugled,vi ste svi lopovi!Ulazi drugi Kinez-kaze njemu direktor joj gdje cu zaposlit zutokljunca vi cete se nakotit bit ce vas puno!Ulazi zadnji Bosanac-Kaze direktor e moze ti si bijelac vi bosanci se vrijedni..dobio si poso dodji ujutro u 7h! Otisli oni u hotel da spavaju,crnac zaspo,a Kinezu krivo sto je Bosanac dobio poso,i kad je Bosnjo zaspo,Kinez uzme crnu boju i oboji Bosanca!Ujutro budi Kinez Bosanca govori ajde na poso...Ovaj sav sretan,dolazi u fabriku a direktor mu govori alo bolan,jesam li ja reko da necu crnca zaposlit,bosnjo uze ogledalo...Kaze a u pm kinez probudio crnca umjesto mene Došle četiri časne sestre kod fratra na ispovjed. Kaže prva: - "Ja sam ga pipnula prstom." Fratar veli: - "ODMAH operi prst u svetoj vodi." Kaže druga: - "Ja sam ga držala u ruci." Fratar njoj: - "ODMAH peri ruku u svetoj vodi." Kaže treca: - "Mogu li ja isprat usta dok ova nije guzicu umočila." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Poslao Mujo Fatu u Njemačku da zaradi novaca. Ova ništa drugo ne zna da radi sem prostitucije, stane na ulicu onako zgodna i čeka. Prilazi joj neki lik i upita je: - "Koliko košta?" Ne znajući koliko se kreću cijene za tu vrstu posla ona lupi ko iz topa: -"15,00 eura." - "Ok." , ovaj pristade i dade joj 15,00 eura za sex. Sutradan ista stvar, Fata na ulici čeka sa namjerom da se proda za sex, ali za mnogo više novaca nego jučer. Staje neki lik i pitaj je: - "Koliko?" - "150,00 eura" - "Ok." I tako Fata zaradi novh 150,00 eura. Sutradan isto. Ona odluči da digne cjenu. - "Koliko?" - "1.500,00 eura." - "Ok." Dobi Fata novih 1.500,00 eura za sex. Osladilo se Fati, pa ona konta: - "Sutra ću da dignem cijenu skroz, pa ako upali vraćam se odmah u Bosnu i neću više da se prodajem. Biće dovoljno!" Tako ona na ulici čeka mušteriju kad staje neko bijesno auto i pita je: - "Koliko?" - "15.000,00 eura." - "Ok." Tako Fata zaradi veliki novac za kratko vrjeme, konta ona da se vrati u Bosnu ali samo da izračuna koliko je zaradila. I tako poče ona da računa: - 15.00 + 150.00 1.500,00 15.000,00 ______________ =16.665,00 - "Super, al' ću Muji prijaviti samo 16.000,00 eura, a ostatak ću ostaviti sebi da imam za šminku i još neke sitnice." I tako se Fata vrati Muji i sve mu prizna i za prostituciju i sa koliko je muštarija bila i da je zaradila 16.000,00 eura. Samo je prećutala za onih 665,00 eura. Na to će Mujo: - "OK, dođi sjedi da izračunam ja sa koliko si ih spavala i koliko si zaradila!" I poče Mujo svoju matematiku: - "Bila si sa četvoricom, svaki od njih ima po dva jajeta to izgleda ovako: 0000 0000 Kada su jaja puna sperme ona u vodi tonu a to izgleda ovako: 9999 Kada su jaja prazna ona se dižu na površinu i to izgleda ovako: 6666 Znači 6666 + ------- 9999 =16665 Gdje je 665 eura kurvo?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmiss Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Poslao Mujo Fatu u Njemačku da zaradi novaca. Ova ništa drugo ne zna da radi sem prostitucije, stane na ulicu onako zgodna i čeka. Prilazi joj neki lik i upita je: - "Koliko košta?" Ne znajući koliko se kreću cijene za tu vrstu posla ona lupi ko iz topa: -"15,00 eura." - "Ok." , ovaj pristade i dade joj 15,00 eura za sex. Sutradan ista stvar, Fata na ulici čeka sa namjerom da se proda za sex, ali za mnogo više novaca nego jučer. Staje neki lik i pitaj je: - "Koliko?" - "150,00 eura" - "Ok." I tako Fata zaradi novh 150,00 eura. Sutradan isto. Ona odluči da digne cjenu. - "Koliko?" - "1.500,00 eura." - "Ok." Dobi Fata novih 1.500,00 eura za sex. Osladilo se Fati, pa ona konta: - "Sutra ću da dignem cijenu skroz, pa ako upali vraćam se odmah u Bosnu i neću više da se prodajem. Biće dovoljno!" Tako ona na ulici čeka mušteriju kad staje neko bijesno auto i pita je: - "Koliko?" - "15.000,00 eura." - "Ok." Tako Fata zaradi veliki novac za kratko vrjeme, konta ona da se vrati u Bosnu ali samo da izračuna koliko je zaradila. I tako poče ona da računa: - 15.00 + 150.00 1.500,00 15.000,00 ______________ =16.665,00 - "Super, al' ću Muji prijaviti samo 16.000,00 eura, a ostatak ću ostaviti sebi da imam za šminku i još neke sitnice." I tako se Fata vrati Muji i sve mu prizna i za prostituciju i sa koliko je muštarija bila i da je zaradila 16.000,00 eura. Samo je prećutala za onih 665,00 eura. Na to će Mujo: - "OK, dođi sjedi da izračunam ja sa koliko si ih spavala i koliko si zaradila!" I poče Mujo svoju matematiku: - "Bila si sa četvoricom, svaki od njih ima po dva jajeta to izgleda ovako: 0000 0000 Kada su jaja puna sperme ona u vodi tonu a to izgleda ovako: 9999 Kada su jaja prazna ona se dižu na površinu i to izgleda ovako: 6666 Znači 6666 + ------- 9999 =16665 Gdje je 665 eura kurvo?" ukrao si mi fazon! Pozlilo starom dedi i završi na hitnoj. Nakon kratkog pregleda doktor kaže, vodite ga u mrtvačnicu. Na to deda poskoči: - Pa nisam ja još mrtav - Pa nismo još ni stigli, odgovori doktor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 (edited) Edited March 11, 2009 by Just Like a Timepiece Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmiss Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=30136 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 (edited) Yo dawg we herd you like to quote so we put a post in our post so you can quote while you quote. Yo dawg we herd you like to quote so we put a post in our post so you can quote while you quote. Edited March 11, 2009 by Gojko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 (edited) Hahahahaha ^ Kako mali metalac uci azbuku? а б в г д ђ е ж з и ј к л љ м н њ о п р с т ћ у ф х ц џџ џџџџ џџџ Izvinite sto je latinicom pisano. Edited March 12, 2009 by Axeanosilas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Milos Tanasic u 9:41 по подне март 12. osecam da ne znate zajedno pet emo bendova da nabrojite xD Jelena Nastasic u 9:42 по подне март 12. alo sad je dosta..ko ne woli emo nek me obrise iz prijatelja i nek ne ostawlja glupe komentare na moj profila Kalle Knezevic u 9:42 по подне март 12. uf ti nam kazhesh shto ne znash ni kako se zowesh Milos Tanasic u 9:43 по подне март 12. xaxaaxxaxaxaxax aj molim te aj nabroj mi dva emo benda aj da vas sad vidimo Ivana Krchar u 9:45 по подне март 12. matchbook romance?xD sry morala sam da dodam nesh xD ako nisi emo,ne morash da mrzish emo... Jelena Nastasic u 9:45 по подне март 12. ahahaha cek jel ti to sad nas zasmejawas?? HAHAHAHAHAA Kalle Knezevic u 9:47 по подне март 12. hahaha seljaku pali odawde kad nauchish da poshtujesh druge jawi nam se tek onda ali ti to nemozhesh zato shto si looood Kalle Knezevic u 9:49 по подне март 12. e kad nauchish da pishesh jawi nam se Milos Tanasic u 9:51 по подне март 12. xaxaaxax jawi nam se axaxxaaxax pa dobro o cemu mi pricamo Jelena Nastasic u 9:51 по подне март 12. BULLET FOR MY VALENTINE, SOULFLY ,FLYLEAF A PERFECT CIRCLE ,CHIMAIRA, BLESSTHEFALL A SKYLIT DRIVE ,dimmu borgir ,ESCAPE THE FATE, 7DUST ,SECONDHAND SERENADE, BROKENCYDE AS I LAY DYING ,DEMON HUNTER, CREDLE OF FILTH ,AFI ,A DAY TO REMMEMBER ,SLIPKNOT ,KORN DEATH STARS ,papa roach ,CHEVELLE ,SO WRONG ITS RIGHT, ,fall out boy ,simple plan ,AVENGED SEVENFOLD cobra starship ,green day, billy talent ,a day to remember ,falling up ,family force 5 ,30 SEC.TO MARS panic at the disco ,MY CHEMICAL ROMENCE ,innerpartysystem ,ELLIOT MINOR ,HIM ,puddle of mudd lady gaga roterdam terror corps ,neophite, story of the year flyleaf staind franz ferdinand coldplay crancrombies gorillaz artic monkeys belphegor otep bring me the horizon escape the fate funeral for a friend before theyr eyes eyes set to kill the killers u2 the devil wears prada all time low from first to last dying fetus.. ITD Jelena Nastasic u 9:52 по подне март 12. jel sad dowoljno sto se tice muzike?? Jelena Nastasic u 9:53 по подне март 12. eh da TH i metro station Jelena Nastasic u 9:53 по подне март 12. ))) Jelena Nastasic u 9:56 по подне март 12. oh da i jeffry star ♥ Ivana Krchar u 9:56 по подне март 12. sve je suuper,samo lady gaga..nju ne volim xD ♥ Kalle Knezevic u 9:56 по подне март 12. e sad smo ti zachepili usta seljaku hahahaha Jelena Nastasic u 9:56 по подне март 12. ))) Jelena Nastasic u 9:57 по подне март 12. hihiihihihhi ostao je bez komentara! ))) EMO IS THE BEEEEEEEEST!!!! ♥ Milos Tanasic u 10:01 по подне март 12. cek cek je su ovo sve emo bendovi? Kalle Knezevic u 10:02 по подне март 12. da i shta sad hocesh seljachino Milos Tanasic u 10:02 по подне март 12. tj ti tvrdis da su ovo sve emo bendovi? samo me zanima da ili ne? Kalle Knezevic u 10:06 по подне март 12. DA!!! Kalle Knezevic u 10:06 по подне март 12. ajde bezhii sad Milos Tanasic u 10:08 по подне март 12. jbt ako je tebi Belphegor emo znaci da nemas pojma Kalle Knezevic u 10:08 по подне март 12. hahahaha kako si opichena jewena... i ja sam zeznuo i kreon i lak Kalle Knezevic u 10:09 по подне март 12. e ti nam kazhesh seljaku Kalle Knezevic u 10:09 по подне март 12. i jbt hocesh li prestati wishe da nas smarash Jelena Nastasic u 10:09 по подне март 12. hihihihi smooor..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwlt Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 kent beliv... Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 So epic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistress Burzum Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Shteta shto nije u pitanju metal xD Ipak, spot je fantastichan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 ali u2! o, bože Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 (edited) Stvarno je jadno to sto smarate ljude. Zasto tebe zabole sta oni smatraju pod emo i koje bendove slusaju, da l' su pozeri ili ne itd.? Jadno. Edited March 13, 2009 by Ash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 (edited) ^što, tebe niko nije zajebavao kad si bio mali metalac? ozbiljno, nedo mi bog emo dete. Sve, samo to ne. Edited March 13, 2009 by Machka Naopachka Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 (edited) Pa iskreno, jesu, uvek je bila ta fora koje bendove znas blabla, kad sam bio malecan. Ali to ne znaci da ja treba da se ponasam kao oni, ko ih jebe. Meni je to i dalje jadno, bas jadno. I bolje emo dete nego satanin blek metal vojnik. Edited March 13, 2009 by Ash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=EPufGVDKwRY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts