Night's Blood Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 78-godišnjak dolazi na pregled kod doktora... Pita doktor kako se oseća. Nikad bolje, kaže starac, imam 18 godišnju prijateljicu koja je trudna sa mnom, živimo zajedno, ma uživam. Super, zar ne doktore? Doktor ga pogleda ispod oka, malo zavrti glavom i kaže: Poslušajte jednu priču: Poznam jednog čoveka koji je strastveni lovac i nikad nije propustio priliku da ode u lov. Jednom je greškom, umesto puške na ruksak pričvrstio kišobran. Ušao je u šumu i uskoro se pred njim stvorio veliki medved. Potegnuo je prema ruksaku i shvatio da ima kišobran u ruci. Odjednom se čuo pucanj i medvjed je pao kao pokošen. Ha, ha, ha....pa to nije moguće kaže starac...sigurno je pucao drugi lovac. Naravno, shvatili ste, pucao je drugi lovac....kaže doktor.
Night's Blood Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Nolajfer 2 Pravi snimak sa decakom nije ni malo smesan, nekim ljudima treba zabraniti da budu roditelji. Sta sve glupavi amerikanci ne bi uradili da budu poznati.
voodoo_ Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 78-godišnjak dolazi na pregled kod doktora... Pita doktor kako se oseća. Nikad bolje, kaže starac, imam 18 godišnju prijateljicu koja je trudna sa mnom, živimo zajedno, ma uživam. Super, zar ne doktore? Doktor ga pogleda ispod oka, malo zavrti glavom i kaže: Poslušajte jednu priču: Poznam jednog čoveka koji je strastveni lovac i nikad nije propustio priliku da ode u lov. Jednom je greškom, umesto puške na ruksak pričvrstio kišobran. Ušao je u šumu i uskoro se pred njim stvorio veliki medved. Potegnuo je prema ruksaku i shvatio da ima kišobran u ruci. Odjednom se čuo pucanj i medvjed je pao kao pokošen. Ha, ha, ha....pa to nije moguće kaže starac...sigurno je pucao drugi lovac. Naravno, shvatili ste, pucao je drugi lovac....kaže doktor. Al si iskasapila vic, užas :S I završnica ide "opalio je neko drugi", zbog igre reči.
kuruz Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 Зашто Црногорац не сме да хода бос по шуми? Да се не би примио.
-Mare Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 *Došla dva Zemunca na svečanu večeru, jedan počeo da jede rukama, drugi ga video pa mu šapnuo: -Nožem, tebra, nožem! -Koga tebra? Зашто Црногорац не сме да хода бос по шуми? Да се не би примио. Bravo!
Night's Blood Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 (edited) http://www.kobajagrande.com/761_Homosapiens.html Mozda je old ali je dobro (ili nozda nije za neke ) Vidi vojnike http://www.kobajagrande.com/473_vojska_fair_play.html Edited April 17, 2009 by Night's Blood
Night's Blood Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 Preuzeto sa Vukajlije, blue screen, ili kao sto tamo pise, Sceean of Death : Плави екран са неким безвезе текстом, што изађе кад се нешто гадно умути у вашем оперативном систему. Не јавља се тако често, али понеко једноставно има талента (шесто чуло) да га покрене. Не мора ништа да ради. Само да приђе. Дудук за рачунар (комшија): Дај да играм мало карте. Ја: Ајде. (изађем до вц-а, на минут) Дудук: Дођи да погледаш, мислим да ти нешто није добро компјутеру. Ја: Шта је било. Дудук: Па поплавио нешто? Ја: Карте. Минут. Како?
Zen Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 (edited) http://www.wulffmorgenthaler.com/striphand...ed-12b71ea3d90b http://www.wulffmorgenthaler.com/striphand...c1-5fdb8922f42e Razlog shto juche nisam bash bila raspolozena je sledeci - sve vreme sam razmishljala kako da ti ovo kazem, a nisam htela tad da ne bih pokvarila utisak sa koncerta... Meni ovo neshto ne ide. Mislim, nasha veza. Verovatno je problem i u nachinu na koji smo se upoznali... Nemam pojma, ali videli smo se 6 puta do sad i ja i dalje ne znam shta da pricham sa tobom... Tako da je josh gore. Eto, bash dosta cutimo, shto je meni strashno neprijatno, ali sa druge strane, ne znam kako da prekinem to cutanje. I tako u krug... Uglavnom, htela bih da raskinemo. A teshko mi je da ti to kazem, jer si stvarno dobar i fin. Lakshe bi bilo da si neki kreten icon_smile.gif . Tako da cu sad i da ispadnem kuchka shto ti nisam rekla ovo u lice, ali stvarno ne znam kako bih ti rekla... Otprilike pjlujem po ljudima koji raskidaju na ovakav nachin, ali eto sad sam i ja tako... A i nismo dugo zajedno, nadam se da ti sad nije neshto teshko... Ako je tebi to ok, mogli bi da ostanemo drugovi. Nauchim te da igrash preferans icon_smile.gif ... Izvini shto je ovako ispalo, ali... icon_sad.gif Edited April 17, 2009 by Smorock
José Luis Chilavert Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 Скупили се Брус Ли , Чак Норис и Нино да покушају да победе змаја . Улази Брус Ли у пећину , чује се унутра борба , после 2 минута он истрчава напоње запањен и почиње да се ваља по земљи . Улази Чак Норис , чује се унутра да нешто лупа и ломи , после 5 минута истрчава напоље , вришти и побегне . Улази Нино , не чује се ништа , само после једног минута излази змај и каже : - Ау брате какав сељак !
Andrija Smith Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 Hehe ovo je vrh vic, samo ga ja znam u verziji sa Gulom, i dje zmaj govori podgoričkim naglaskom: A mičite mi ovoga seljaaaka.
Ozziris Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 (edited) Ulazi Rambo u banku sperme i kaze smekerskim glasom: Zelim da doniram svoju spremu! Medicinska sestra: Nema problema izvolite posudu. Rambo gleda onu malu posudicu i kaze: Pf..ja sam Rambo..dajte mi nesto vece.. da ko covek napunim! I sestra vadi neku teglu. Rambo odlazi do prostorije i samo se cuje stenjanje: hhhhaaaaa mmmm uuuuuu! posle 2 minuta izlazi polu-osamucen i pita: Jel ima neko neku krpu? Sestra u cudu gleda i pruza mu krpu. Vraca se Rambo u prostoriju i opet se cuje stenjanje i zavijanje hhhhhhhmmmm aaaaaaaa! izlazi opet posle 2 min i jos gore osamucen i pita: jel imate vlaznu krpu? Sestra mu pruza neku pokvasenu krpu i Rambo se opet vraca do prostorije i opet se cuje mmhhhhhhhaaaaaammm! izlazi opet posle 2 minuta i pita..pa jebote ko je zavrnuo ovu teglu?! Edited April 18, 2009 by Ozziris
José Luis Chilavert Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 За фанове Star Wars-а : Уђете у Command Prompt и куцате telnet После тога куцате о ( слово о , не број нула ) и онда куцате : towel.blinkenlights.nl
Mita Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 axxaxaax OBAVEZNO http://www.youtube.com/watch?v=8gP4Ih58Yzg...feature=related obratite paznju na klavijaturistu
SkullKrusheR Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 ja sam ovo vec stavljao ranije, sa istom napomenom za klavijaturistu.
Denny Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 За фанове Star Wars-а : Уђете у Command Prompt и куцате telnet После тога куцате о ( слово о , не број нула ) и онда куцате : towel.blinkenlights.nl :) Koja jadnost.
In The Flesh Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 Ulazi Rambo u banku sperme i kaze smekerskim glasom: Zelim da doniram svoju spremu! Medicinska sestra: Nema problema izvolite posudu. Rambo gleda onu malu posudicu i kaze: Pf..ja sam Rambo..dajte mi nesto vece.. da ko covek napunim! I sestra vadi neku teglu. Rambo odlazi do prostorije i samo se cuje stenjanje: hhhhaaaaa mmmm uuuuuu! posle 2 minuta izlazi polu-osamucen i pita: Jel ima neko neku krpu? Sestra u cudu gleda i pruza mu krpu. Vraca se Rambo u prostoriju i opet se cuje stenjanje i zavijanje hhhhhhhmmmm aaaaaaaa! izlazi opet posle 2 min i jos gore osamucen i pita: jel imate vlaznu krpu? Sestra mu pruza neku pokvasenu krpu i Rambo se opet vraca do prostorije i opet se cuje mmhhhhhhhaaaaaammm! izlazi opet posle 2 minuta i pita..pa jebote ko je zavrnuo ovu teglu?! Cak Noris! Odlican vic,btw
Footog Qpoos Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 cak noris je dobio big mek u burger kingu...
Dead Man Walking Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Komentari iz oblačića ubijaju :) Posle minute kreće najjače kidanje
Night's Blood Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Joj videla sam to, valjala sam se od smeha .
Ајлин Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 ali ovo skoro da i nije smešno koliko je istinito
Nightfall Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Komentari iz oblačića ubijaju :) Posle minute kreće najjače kidanje Jao jel ovo one retardirane sekte iz Rusije?
Recommended Posts