Doom Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 hehehehehe.... Hitler finds out Michael Jackson has died. http://www.youtube.com/watch?v=ELyTBXzfQJ8
SIKFUK Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Idu dva arapa pustinjom i ovaj jedan vidi kamilu i kaze "التعلماتالتعلمات" a ovaj ce njemu na to: التعلت!!!
Grob Bez Dna Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 http://www.last.fm/user/MiSh0o0 kuzite tu sliku :) :) :)
Drogarito Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=PKLJfc0BOmk
Talvi Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Ne znam da li je bilo, ali je koma u svakom slucaju:
Baal Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Idu dva arapa pustinjom i ovaj jedan vidi kamilu i kaze "التعلماتالتعلمات" a ovaj ce njemu na to: التعلت!!! Altalmataltalmat i Altalt? Šta je tu smešno?
oʞɾoƃ Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 (edited) Why did the chicken cross the road? Akseanosilas: Зато што сам ја тако рекао. Prince of Darkness: Zato što se smorilo od četovanja sa jednom maloletnicom ovde sa foruma. Neću da kažem koja je, ali znate svi o kome se radi. I to je ona dodala pile na MSN-u, a ne obrnuto. Ja ne bih na njegovom mestu prešao put, nemam tu vrstu kompleksa. Razbijač: Zato što je bilo mnogo napaljeto, a prekoputa ga ćekale neke kokoške sa sisićima, uh, pa reče pile "jesam mlada piletina, ali bolje da probam nego da ga ciguljigam ceo dan". Shamandalie: Pa to zavisi od subjektivnog doživljaja pileta, ali ne može se poreći da je isto neodoljivo i veoma sexy. Elderane: Nemam nameru da raspravljam o tome. Ako hoće, preći će put, ako ne, neće i gotovo. Jabba the Hut: A, to ono pile što ga burazer mog ortaka jebao u obdaništu? azal: Haha, to pile je nasred puta pregazio kamion. niking: da bi nam pokazalo rogozub: zato shto su sveti oci tako rekli Teša: Pa odgovor na to pitanje je teško dati, ali odgovor je da. Lex69: Zato što mu se moglo, je l' jasno, sinak? lemmy sixx: Slejer. KRANG: Da mi popuši. Azaralena: BraniSlava - Nazi Sponzorusa: Zato što drka na mene i misli na mene dok jebe ribu. WoI: Da bi oslobodilo svoju gej stranu. Grob: Fuck off!!!! Satan-iz-Batajnice: Emo je gay. hypnos: ja sam sanjao to pile kako prelazi ulicu... tri dana posle toga baba mi umre. Hefest: Zato što je pozer!!!!!!!!!!!!!!!!! RAMBO!: BECUASE JUDGEING BY MY NOTEBOOK, HE WILL BE DEATH BY THE CHRISTMAS Ovo je sve za sada, umoran sam malo Edited July 25, 2009 by Gojk O)))
Sandman Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 RAMBO!: BECUASE JUDGEING BY MY NOTEBOOK, HE WILL BE DEATH BY THE CHRISTMAS Jaooo,de me podseti tog cara,samo zbog njega ne bi trebalo brisati snagu reči. Odlicno, taman sam se pre neki dan setio "najopstije yumetal diskusije". :) Najkult!
SIKFUK Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 (edited) Why did the chicken cross the road? Akseanosilas: Зато што сам ја тако рекао. Prince of Darkness: Zato što se smorilo od četovanja sa jednom maloletnicom ovde sa foruma. Neću da kažem koja je, ali znate svi o kome se radi. I to je ona dodala pile na MSN-u, a ne obrnuto. Ja ne bih na njegovom mestu prešao put, nemam tu vrstu kompleksa. Razbijač: Zato što je bilo mnogo napaljeto, a prekoputa ga ćekale neke kokoške sa sisićima, uh, pa reče pile "jesam mlada piletina, ali bolje da probam nego da ga ciguljigam ceo dan". Shamandalie: Pa to zavisi od subjektivnog doživljaja pileta, ali ne može se poreći da je isto neodoljivo i veoma sexy. Elderane: Nemam nameru da raspravljam o tome. Ako hoće, preći će put, ako ne, neće i gotovo. Jabba the Hut: A, to ono pile što ga burazer mog ortaka jebao u obdaništu? azal: Haha, to pile je nasred puta pregazio kamion. niking: da bi nam pokazalo rogozub: zato shto su sveti oci tako rekli Teša: Pa odgovor na to pitanje je teško dati, ali odgovor je da. Lex69: Zato što mu se moglo, je l' jasno, sinak? lemmy sixx: Slejer. KRANG: Da mi popuši. Azaralena: BraniSlava - Nazi Sponzorusa: Zato što drka na mene i misli na mene dok jebe ribu. WoI: Da bi oslobodilo svoju gej stranu. Grob: Fuck off!!!! Satan-iz-Batajnice: Emo je gay. hypnos: ja sam sanjao to pile kako prelazi ulicu... tri dana posle toga baba mi umre. Hefest: Zato što je pozer!!!!!!!!!!!!!!!!! RAMBO!: BECUASE JUDGEING BY MY NOTEBOOK, HE WILL BE DEATH BY THE CHRISTMAS Ovo je sve za sada, umoran sam malo ti si isti kao Princ visiš na ovom forumu dan i noć...odeš u tamo neku pizdojebinu i non stop si ovde a posle princ je opterećen forumom Edited July 26, 2009 by SIKFUK
Talvi Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=57522618283 :) "Само Свети Георги може да пребори този дзвер " :)
Recommended Posts