рогозуб Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 (edited) Navijachi zvezde u pragu! icon_smile.gif xD kakve budale ali ovaj lik u bezh majci koji dolazi i zagrli ga, i samo stoji i gleda u kameru i smeje se xD lol! Taj car svaki dan ide i kredom pise kurs i jebeni putokaz po okolnim trotoarima i slogani na trotoaru tipa "korak vishe, dinar vishe" xD Ali dobra mu je prodajna strategija skroz, puca na građanstvo koje do podne mrzi sebe, a od podne ceo svet, a takvih je baš baš mnogo! Odlična fora mislish ovo da nema kajlu dosije i audi? to je stavio zbog gazde susedne menjachnice, koja je odma tu... Edited August 22, 2009 by рогозуб
Ајлин Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 zna li neko u kom gradu se nalazi kafana "Bolje ovde nego preko puta" - a nalazi se preko puta groblja? mislim da je ta kafana u NS
MissionVao Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Taj car svaki dan ide i kredom pise kurs i jebeni putokaz po okolnim trotoarima Znaci da ga neko kod urgentnog kopira Kad sam isla za rusku vizu videla sam bar 5 putokaza, bas smara. Al bambi za ideju. U ulici mi stoji papir s natpisom 'KUCKARI serite ispred svoje kuce!' vala bas, ne znam jel negde gore usrano nego na Vracaru.
рогозуб Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 kako beshe onaj natpis na vodokotlicju u skcu "pusti vodu smrdo narkomaska" xD
Ma Jelena. Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 zna li neko u kom gradu se nalazi kafana "Bolje ovde nego preko puta" - a nalazi se preko puta groblja? Crvenka 99% ! A ima neka kafana kod Valjeva , pita lik zenu koja tu radi gde je wc, ona ga provuce kroz neke hodnike, ostavi ispred vrata na kojima pise WC, lik otvori vrata , a ono neka njiva s kukuruzima xD nisam sto posto sigurna da je ovo tacno xD
Josif Visarionovič Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 http://vukajlija.com/bolje-ovde-nego-preko-puta
Ma Jelena. Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Hehe, moguce, ali izgleda da ih ima vise...Evo bas sam pretrazila na netu, neko pise da je kod Kg-a, neko u Somboru... Evo jos nekih zanimljivih imena kafana , sad nadjoh : 'H2O' 'Biblioteka' "Ona, a ne neka druga"
Ајлин Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Bila je svojevremeno jedna kafana negde uz neku od magistrala zvala se "kod tašte". Uber odbrambeni mehanizam.
Шарки Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 А да, да, "Она" је на Гардошу, сад сам се сетио!
рогозуб Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Evo jos nekih zanimljivih imena kafana , sad nadjoh : 'H2O' 'Biblioteka' "Ona, a ne neka druga" h2o je splav
kuruz Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Oбрисала је профил, пробао сам да је нађем преко Debbie Kirkwood Action.
vudun Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Oбрисала је профил, пробао сам да је нађем преко Debbie Kirkwood Action. Probaj preko Monique Brooks Cocco.
kuruz Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 (edited) I ti si procitao Action Гле, пише Acton. Ал' ипак ми је изашла слика оно двоје, а Трејси нема. А таман сам 'тео да је додам. @ Вуду Пробао сам. Edited August 23, 2009 by Куруз
F4R15 Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 A da pogledaš svaku Tracy na fejsu ponaosob ?
Fapril ethereal Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 NEKA SE SVE ZAUSTAVI!!!! Boleo me stomak od smejanja,satima nakon ovog klipa... preporucujem Sisusu,da proba nesto ovako..
Fapril ethereal Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 ali onaj crnja na 1:15 tako temeljno, retko ko moze da prdne.. vrlo sveobuhvatno..
Recommended Posts