Jump to content

Humor (bez YUTUB linkova!)

Recommended Posts

Posted

Hah... :haha:

Je l' se seća neko ove priče? :haha:

KROKODOKODIL

Bili su, deco, jednom jedan muz Krokodil i njegova zena Krokodilka. I oni su imali jednog sina Krokodokodila.I taj Krokodokodil nishta nije hteo da slusha i bio je vrlo nevaljao. I njegov otac Krokodil naljuti se jednoga dana na Krokodokodila i odvede ga u shumu da ga pojedu neke druge zivotinje. I on ga je tako vezao za jedno drvo i ostavio da ga pojedu. I tako je jednoga dana mali Krokodokodil ostao sam u shumi kod tog jednog drveta. I chekao je da ga neko pojede. Zato shto nije bio dobar. I jednoga dana dodje kod tog drveta jedan mish i krokodokodil kaze tom mishu:"Pojedi me, pojedi me! Ja nisam bio dobar!" A mish se uplashi tog krokodokodilskog glasa i pobegne pod jedan list. A krokodokodil mu ponovo reche:"Pojedi me, pojedi me!" A mish kaze ispod onog lista:"Ne mogu da te pojedem" -A zashto ne mozesh da me pojedesh? -Zato shto ne mogu...Jedanput sam u jednoj shupi jeo jednog krokodila ali to nije bio pravi krokodil pa sam se ubo na jednu zicu. I mish ode. A onda, drugog dana dodje u tu shumu jedna zmija, a mali krokodokodil kaze zmiji: pojedi me! nisam bio dobar i sad me pojedi! A zmija se uplashi tog krokodokodilskog glasa i pobegne chak na drvo. A krokodokodil joj ponovo kaze:"zmijo pojedi me!" A zmija kaze sa grane:"Necu da te pojedem!" "A zasht necesh da me pojedesh?" -Zato shto nisi bio dobar. I zmija ode. I onda trecega dana dodje kod tog drveta jedan mrav. I popne se krokodokodilu na jednu nogu. Jer je mislio da je to zemlja. Akrokodokodil kaze:"Mrave pojedi me! Nisam bio dobar i sada treba neko da me pojede!" A mrav kaze:"Gladan sam i hocu da te pojedem samo mi kazi gde si?" A krokodokodil kaze:"Tu sam ispod tebe. Ti stojish na mojoj nozi." A mrav kaze:"Dobro, onda cu te pojesti od noge" A krokodokodil kaze:" Hvala ti i pojedi me celog. Kad nisam bio dobar...I tako je mrav jeo Krokodokodila ceo dan, a kada je bilo veche Krokodokodil pita mrava:"Mrave jesi li me pojeo?" A mrav kaze:"Nisam sad cu." A kada je proshla noc i josh jedan dan krokodokodil ponovo pita mrava:" Mrave jesi li me pojeo?" A mravu dosadno da jede tolikog Krokodokodila pa kaze:" Jesam pojeo sam te, sad mozesh da idesh kuci." I Krokodokodil onda ode svojoj kuci. I kaze da ga je mrav pojeo, i da ce sada stalno biti dobar. I bio je dobar i vishe ga niko nije pojeo.

kakva boleštija. :haha:

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...