Jump to content

Humor (bez YUTUB linkova!)

Recommended Posts

Posted

Ja sad o tom razmisljam. Svejedno,i da je fejk,ima organizacija koje bi se pobunile (valjda). Oni nijesu divljaci,kao oni sto su spalili one zive ljude,vec odaju utisak civilizovanih ljudi. Totalno mi je nejasno sve ovo.

Posted

Ja sad o tom razmisljam. Svejedno,i da je fejk,ima organizacija koje bi se pobunile (valjda). Oni nijesu divljaci,kao oni sto su spalili one zive ljude,vec odaju utisak civilizovanih ljudi. Totalno mi je nejasno sve ovo.

Ipak su trebali napraviti kurac.

Posted

Ipak su trebali napraviti kurac.

Dvojica kanibala iz Nemacke su odsekli jednom penis, skuvali ga i zajedno pojeli...onda je taj iskrvario do smrti i ovaj drugi ga je pojeo... 

_ _ _

... verovatno ste culi za tu pricu...

Posted

Dvojica kanibala iz Nemacke su odsekli jednom penis, skuvali ga i zajedno pojeli...onda je taj iskrvario do smrti i ovaj drugi ga je pojeo... 

_ _ _

Nemoj pričati? :P

Posted (edited)

_ _ _

Nisu mogli, bio je prezilav pa su ga doprzili pa se skroz skupio pa ga je gricnuo onako hrskavog. A i nije ga odmah pojeo, drzao ga je u zamrzivacu dosta dugo, nije spremao zimnicu te godine. :rockdevil: .

http://www.youtube.com/watch?v=I4S2Gu7ZDT0

Edited by Моунт а негро Српско Легло
Posted

http://www.youtube.com/watch?v=BUC7b6JWfHw

nisam bio siguran...da li u bem ti zivot ili ovde...i smesno je,a i moze da se palamudi o odrastanju,stanju u zemlji,zasto nije nase kosovo i te fore...

mozda je neko kacio...

kacio je neko vec..

ali je red podsetiti se..ne moze grdje od onoga..i crnje..pri tom ne mislim na Bombarder i njihovu stvar Crnje od crnog..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...