Machka Naopachka Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Hahhaha ja sam videla dupe i zatvorila sliku, kao, to je to. (sad sam videla Dupe, sad sam videla Sve)
Dark_Elf Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 (edited) Edit: ulete Elf. Uleteo ti Elf. (eto malo, na tvoju foru humor) Hahhaha ja sam videla dupe i zatvorila sliku, kao, to je to. Pa da ga jebem ako bi kačio samo zbog toga. Još ako bolje pogledaš ono "dupe"... nikakvo je. Edited November 2, 2009 by d4rk3lf
Sisus Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Uleteo ti Elf. (eto malo, na tvoju foru humor) Fazon predškolsko. Još ako bolje pogledaš ono "dupe"... nikakvo je. To me je i sprečilo da detaljnije elaboriram sliku.
Dark_Elf Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Fazon predškolsko. Pa dobro... meni uvek bilo glupo da ti kažem. To me je i sprečilo da detaljnije elaboriram sliku. Ja sam isto ko neki, jedno 5 minuta buljio da vidim u čemu je fazon, jer mi je onako ružno dupe, bilo nedovoljan motiv za zanimljivu, ili smešnu sliku. Bio bi fazon da je imala dlake ispod pazuha.
ShinigamY Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Hahahaha zestoko sam se nasmejao! Gledao sam ovo pre nekih nedelju dana, i sad ponovo i opet mi je smesno Znaci lik je legenda trenutno u USA
Night's Blood Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 (edited) Moguce. Edited November 2, 2009 by Night's Blood
Andrija Smith Posted November 2, 2009 Report Posted November 2, 2009 Znači umirem. http://www.yumetal.net/forum/topic/41753-linkovi-za-download-albuma/page__st__4680
Dark_Elf Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Jedan hipik ulazi u autobus i tamo primecuje jednu slatku casnu sestru. Hipik seda pored nje i pita je: "Hoces li da vodis ljubav sa mnom?" "Ne", odgovara casna sestra, "Ja sam udata za Boga", zatim se digne i izadje na sledecoj stanici. Tada vozac autobusa, koji je cuo citavu konverzaciju, kaze hipiku: "Ja znam kako mozes da privolis ovu casnu sestru da vodi ljubav sa tobom." "Stvarno? Kako?", upita hipik. "Svakog utorka tacno u ponoc ona odlazi na groblje da se moli, tako da jedino sto treba da uradis je da obuces neki dugacki mantil sa kapuljacom, namazes bradu briljantinom i tvrdis da si Bog". Hipik se odluci da proba i pojavljuje se na groblju u utorak uvece, maskiran kako mu je vozac predlozio. "To sam ja, Bog!" prestavlja se hipik casnoj sestri povlaceci kapuljacu dublje prema licu. "Vodi ljubav sa mnom!" Casna sestra pristaje ne pitajuci nista, ali ga moli da se zadovolji samo analnim sexom jer nikako ne sme da izgubi nevinost. 'Bog' i casna sestra vode ljubav i kada su zavrsili, on se uspravlja i skida kapuljacu sa glave govoreci: "Ha-ha-ha! To sam ja, hipik!" "Ha-ha-ha!" uzvraca casna sestra, "To sam ja, vozac autobusa!!!" 7
METAL Man Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 REalno oni koji su prvo videli pazuh pa onda dupe su gejevi Znaci ladno pazuh.. jbt koji trip. X)
Vuk Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 evo jednog oglasa sa kupujem-prodajem foruma Krstarice: prodajem 3 maceta 2 razlicita i jedno isto,takodje prodajem jeftino mrtvu stenad nemackog ovcara...koga interesuje neka se javi na pp 1
~SilentWarrior~ Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 http://www.cracked.com/blog/using-windows-7-may-lead-to-murder Ne znam da li je ovo neko vec stavio... 1
Guest HEFEST Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Ma ne znam ni sam. Sama cinjenica da i Mongoli sviraju metal me navodi na smeh. Nije da nisam video Indonezane, Tajvance i Kostarikance kako sviraju takodje, ali Mongole jos nisam.
Recommended Posts