Jump to content

Humor (bez YUTUB linkova!)

Recommended Posts

Posted (edited)

Edit: ulete Elf.

Uleteo ti Elf. :P

(eto malo, na tvoju foru humor) :P

Hahhaha ja sam videla dupe i zatvorila sliku, kao, to je to.

Pa da ga jebem ako bi kačio samo zbog toga. :haha:

Još ako bolje pogledaš ono "dupe"... nikakvo je. ;)

Edited by d4rk3lf
Posted

Uleteo ti Elf. :P

(eto malo, na tvoju foru humor) :P

Fazon predškolsko. :P

Još ako bolje pogledaš ono "dupe"... nikakvo je. ;)

To me je i sprečilo da detaljnije elaboriram sliku.

Posted

Fazon predškolsko. :P

Pa dobro... meni uvek bilo glupo da ti kažem. :P:haha:;)

To me je i sprečilo da detaljnije elaboriram sliku.

Ja sam isto ko neki, jedno 5 minuta buljio da vidim u čemu je fazon, jer mi je onako ružno dupe, bilo nedovoljan motiv za zanimljivu, ili smešnu sliku.

Bio bi fazon da je imala dlake ispod pazuha. :haha:

Posted

Jedan hipik ulazi u autobus i tamo primecuje jednu slatku casnu sestru. Hipik seda pored nje i pita je:

"Hoces li da vodis ljubav sa mnom?"

"Ne", odgovara casna sestra, "Ja sam udata za Boga", zatim se digne i izadje na sledecoj stanici. Tada vozac autobusa, koji je cuo citavu konverzaciju, kaze hipiku:

"Ja znam kako mozes da privolis ovu casnu sestru da vodi ljubav sa tobom."

"Stvarno? Kako?", upita hipik.

"Svakog utorka tacno u ponoc ona odlazi na groblje da se moli, tako da jedino sto treba da uradis je da obuces neki dugacki mantil sa kapuljacom, namazes bradu briljantinom i tvrdis da si Bog".

Hipik se odluci da proba i pojavljuje se na groblju u utorak uvece, maskiran kako mu je vozac predlozio.

"To sam ja, Bog!" prestavlja se hipik casnoj sestri povlaceci kapuljacu dublje prema licu. "Vodi ljubav sa mnom!"

Casna sestra pristaje ne pitajuci nista, ali ga moli da se zadovolji samo analnim sexom jer nikako ne sme da izgubi nevinost.

'Bog' i casna sestra vode ljubav i kada su zavrsili, on se uspravlja i skida kapuljacu sa glave govoreci:

"Ha-ha-ha! To sam ja, hipik!"

"Ha-ha-ha!" uzvraca casna sestra, "To sam ja, vozac autobusa!!!"

• Upvote 7
Posted

evo jednog oglasa sa kupujem-prodajem foruma Krstarice:

prodajem 3 maceta 2 razlicita i jedno isto,takodje prodajem jeftino mrtvu stenad nemackog ovcara...koga interesuje neka se javi na pp

:haha:

• Upvote 1
Posted

Ma ne znam ni sam. Sama cinjenica da i Mongoli sviraju metal me navodi na smeh. Nije da nisam video Indonezane, Tajvance i Kostarikance kako sviraju takodje, ali Mongole jos nisam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...