Mita Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 http://www.facebook.com/pages/Ocemo-Mc-Donalds-u-Crnoj-Gori-/33047024911?ref=nf 1
Rehabilitovani Bagrem Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 Ocemo Mc Donalds u Crnoj Gori !!!!! Svaki post koji su neki debili napisali sa namjerom da nas uvrijede pokusavajuci ispasti smijesni bice OBRISAN ! A autorima poruke bit ce j****a mater ! Zato MRS napolje ! January 25 at 5:57pm · Report Ocemo Mc Donalds u Crnoj Gori !!!!! :DDDDDDDDDDDD ubio bih za 1 big mac January 2 at 3:16pm · Report Ocemo Mc Donalds u Crnoj Gori !!!!! sve smo te razumjeli hahahahahahah December 19, 2008 at 3:21pm · Report Ocemo Mc Donalds u Crnoj Gori !!!!! Tanjice napasi se trave i seri nedje drugo ovco glupa ! MRS ! December 8, 2008 at 11:17am · Report Ocemo Mc Donalds u Crnoj Gori !!!!! mmmmmmmmmmmmmmmmmmm lovin it October 26, 2008 at 3:14am · Report Toplo mi oko srca,kad vidim da je sve u CG po starom
kuruz Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 Jeb'o Big Mac, hoću onaj sladoled iz Meka. Idem da spavam i sanjam to.
Feniks . Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 Tesa je dobio i svoju pesmu, obavezno poslusati! http://www.myspace.com/incidentoi 4 1
tier_mfkr Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 Haha, ja sam kevi pokazivao neke slike sa ekskurzije na fb-u, a sa strane je stajao ovaj link. Samo me je pitala: Jel se ovako fejsbukuje? Ja u zemlju da propadnem ...:haha: P.S. Ovo se nije desilo meni, vec mom drugu. Ali lepse zvuci kad se isprica u prvom licu
WIZARD OF GORE Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 Tesa je dobio i svoju pesmu, obavezno poslusati! http://www.myspace.com/incidentoi genijalna pesma
phantasm of the living Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 Boli koliko los fotoshop.
Sisus Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 Ne znam, ja zadnji put kad sam se upišao, tako je izgledalo. Samo nije bila baš pišora, već pivo, a i nisam se baš upišao. 1
feyd Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 Ne znam, ja zadnji put kad sam se upišao, tako je izgledalo. Samo nije bila baš pišora, već pivo, a i nisam se baš upišao. a i nije bilo baš pivo, nego nije baš tako izgledalo skoro. čisto da svima bude jasno šta se desilo.
Jelles Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 Tesa je dobio i svoju pesmu, obavezno poslusati! http://www.myspace.com/incidentoi :haha: a jel tačno ovo za zvezde granda?
Sisus Posted December 31, 2009 Report Posted December 31, 2009 a i nije bilo baš pivo, nego nije baš tako izgledalo skoro. čisto da svima bude jasno šta se desilo. Ne, ne, ne, bilo je pivo.
RokateLi Posted January 1, 2010 Report Posted January 1, 2010 (edited) Tesa je dobio i svoju pesmu, obavezno poslusati! http://www.myspace.com/incidentoi Genijalna pesma, svaka cast... :haha: :haha:a jel tačno ovo za zvezde granda? verovatno edit:jedino ne znam dal mu ga je pokazao bukvalno ili samo srednji prst... Edited January 1, 2010 by Lokateli
Rehabilitovani Bagrem Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 Kako Zemunac objašnjava frizeru kakvu frizuru želi? - Znači, sa strane i pozadi mi jebi kevu, a ovde gore me ispoštuj, brate.
Dark_Elf Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 Sa drugog foruma: Kako je propala EU 2015. U EU ulaze Hrvatska,Srbija,Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija i Albanija. 2017. Zaposljava se prvi nas covjek u administraciji EU 2018. Prvi nas covjek u administraciji EU zaposljava cijelu svoju, zeninu i kumovu svojtu kao i clanove porodica najblizih komsija kao i neke ljude iz svog zavicaja. 2019. Nasi vec cine 10% administracije. 2022. Udio nasih u administraciji je 60%. Evropska administracija povecava plate tri puta, uvodi fleksibilno radno vrijeme I juznoslovenske jezike kao"treci" sluzbeni jezik. 2024. Zbog stresa, 90% clanova evropske administracije je na bolovanju. Najvise bolvanja biljezi se u periodu od 15.6. do 15.10. i od 15.12. do 15.1. Bolesnici su vidjeni po Mediteranu, na Baliju i Alpima, gdjese o trosku EU lijece od stresa. Zakonom se uredjuje da EU snosi najvecidio troskova lijecenja bolesnih. Do njihovog povratka na posao zaposljevaju se novi radnici, "na neodredjeno". 2025. Broj Zapadnih Balkanaca u EU administraciji je 90%. Makedonci na referendumu ponovo odbacuju euro. 2026. Dolazi do rezanja troskova i otpustaju se cistacice, kuvari, vozaci. Svi do jednog belgijski drzavljani. Udio Balkanaca u EU administraciji doseze 99.3%. 2027. Hrvatska dobija nove kredite EU medu kojima i onaj kredit za uzgoj dudovog svilca i cubastog gnjurca. Hrvatsko predsjednistvo okoncava sestomjesecni mandat. Crna Gora uspjesno okoncava proces privatizacije. Od januara 2028. predsjedavanje Unijom preuzima Beograd. 2028. Njemacka u februaru istupa iz EU. Mjesec dana kasnije, to cine Francuska i Finska, a do kraja godine, za vrijeme albanskog predsjedavanja,i Velika Britanija, Belgija, Danska, Svedska, Holandija,Luksemburg,Italija, Spanija, Portugal, Austrija, Ceska, Litvanija, Letonija,Estonija,Grcka i Slovenija. Sve zemlje uvode rigorozan vizni rezim za drzavljane zemalja EU. 2 2
Recommended Posts