Zoidberg Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Evo jednog epskog fejla od malopre na jednom forumu, Full Metal Yakuza ce znati o kom se radi Lik postavio Through The Fire And The Flames pesmu I jos jedan muzicki fail
Doom Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 On znaci koristi efekte pedala i svira tehnikom hammeron...seljacina... :udri: koji je bolid ovo napisao, znachi ne mogu da verujem. kakvi sve idioti danas mogu da lupetaju na netu i josh da misle da su pametni, strashno.
Srlandand Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 :udri: koji je bolid ovo napisao, znachi ne mogu da verujem. kakvi sve idioti danas mogu da lupetaju na netu i josh da misle da su pametni, strashno. Jbg, u to se pretvorio jedan od nasih najboljih it foruma, posto ga je obasula gomila n00bova, koji misle da su svu pamet sveta popili. Da ne bude off: Šta je domino-efekat? Direktor kompanije poziva sekretaricu i kaže joj: "Hajde, spremi se, idemo na nedelju dana na službeni put u inostranstvo..." Sekretarica po povratku kuci obaveštava muža: "Dragi, moram sa šefom na službeni put na nedelju dana, moraceš sam da se brineš o sebi..." Muž obaveštava svoju švalerku: "Moja žena putuje na nedelju dana, provešcemo to vreme zajedno..." Švalerka obaveštava svog djaka kome daje casove iz matematike: "Bicu veoma zauzeta, imam puno posla i pauziracemo nedelju dana..:" Ðak sav srecan obaveštava svoga dedu: "Dedice moj, bicu slobodan nedelju dana i nemam casove, jer mi je nastavnica zauzeta, hajde da idemo na pecanje..." Deda (direktor kompanije) ponovo zove svoju sekretaricu: "Plan je promenjen, moj unuk me moli da provedemo vreme zajedno. Putovacemo drugi put..." Sekretarica zove svoga muža: "Dragi, moj šef je zauzet, službeni put je odložen..." Muž zove švalerku: "Necemo moci ove nedelje, žena je odložila put..." Švalerka zove djaka: "Nastave ce ipak biti kao i obicno..!" Ðak zove dedu: "Dedice, nastavnica je rekla da ce nastave biti kao i obicno, ne mogu da ti pravim društvo..." Deda zove svoju sekretaricu: "Ne sekiraj se, ipak putujemo ove nedelje. Spremaj stvari..."
Dead Man Walking Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 Menjam papagaja zelene boje za svinju od 150 kilograma. Napomena: ''Boja svinje nije bitna'' Besplatno bijem kerove po ulicama. Šifra: tabakera. Prodajem na periferiji kuću na klizištu, nije mnogo prešla,za pola godine biće u centru. Prodajem jeftina kola .... dok se Jefta ne vrati. 1
Talvi Posted January 14, 2010 Report Posted January 14, 2010 (edited) Uzivajte: www.lamebook.com Edited January 14, 2010 by Talvi
Srlandand Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 (edited) ^ Ameri jbg... xD Spava coban go na livadi, kad mu odjednom prilazi ovca i pocne da mu pusi... Pocne on da se dere na nju: - Alo, ovcetino jedna...! Ovco jedna! Ovcice... Jagnje moje milo... Edited January 15, 2010 by Srlandand 2
Talvi Posted January 15, 2010 Report Posted January 15, 2010 Dodje Deda Mraz u dom za retardiranu decu i kaze: Ko otpeva najbolju pesmicu, dobice najbolji poklon. Izadje neki klinac i pocne: Mmmm mhmh mhh... A Deda Mraz ce ti na to: Ako se mislite zajebavati, bolje da ne izlazite! 2
Bejbe Kompajler Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 ^ Action failed: You have reached your quota of positive votes for the day 3
Srlandand Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Mujo i Haso otvorili u Nemackoj lekarsku ordinaciju i ubise se od para. Videli to domaci leakri, pa se skupili i odlucili da posalju jednog od njih da istrazi to. Dodje on u ordinaciju i pita ga Mujo: - Sta je tvoj problem bolan? - Ne osecam miris. - Haso, lek broj pet! Dotrcava Haso s kofom punom govana i turi ovom pod nos. - U, ala smrdi! - Pisi izlecen. Vratio se ovaj doktor kod ostalih i pitaju oni sta je bilo, i kad im on rece sta su uradili, ovi ga naterase da opet ode da izvidi i pokusa vise da sazna, samo da se bolje prerusi... Dolazi on opet, i pita ga Mujo sta mu je, a on ce: - Imam amneziju. - Haso, lek broj pet! - NEEEEEEEEEEEEEE! - Pisi izlecen. 4
Recommended Posts