Ајлин Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 (edited) Brak: udruživanje dvoje ljudi radi rešavanja zajedničkih problema, koje inače ne bi imali da se nisu udružili Veza: proces trošenja ogromnih količina novca, vremena i energije s ciljem boljeg upoznavanja nekog ko vam se trenutno ne sviđa naročito, a u budućnosti će vam se verovatno sviđati još manje,a sve radi seksa Nimfomanka: termin koji muškarci koriste za ženu koja želi seks češće od njih Intelektualac: individua koja imakapacitet da razmišlja duže od dva sata o nečemu što nije seks Arhitekt :muškarac koji nije bio dovoljno muško da bi bio inženjer, a ni dovoljno peder da bi bio dizajner Programer : osoba koja ti reši problem koji nisi ni znao da imaš, i to na način koji ne razumeš Glavobolja :kontracepcijsko sredstvo najčešće korišteno od strane žena 90-ih Ljubav na prvi pogled :upoznavanje dvoje jakona paljenih ljudi koji nisu naročito izbirljivi Ekonomista: stručnjak koji će znati sutra zašto se ono što je predvideo juče nije dogodilo danas Diplomata: to je onaj koji ti kaže da ideš k vragu na takav način da ti jedva čekaš da počne putovanje Izviđač-skaut: dečak obučen kao kreten kome zapoveda kreten obučen kao dečak Psiholog :onaj koji gleda sve ostale kad neka zgodna žena uđe u prostoriju Timski rad :mogućnost prebacivanja krivice na druge Inflacija: živite plaćajući cene iz slijedeće godine platom iz prethodne Konsultant :onaj koji ti skine sat, kaže koliko je sati i to ti naplati. Hardware: deo kompjutera koji prima udarce kad ne radi software Prijatelj(ica): osoba suprotnog pola s nekom očitom fizičkom manom zbog koje je seks s tom osobom nezanimljiv, što naravno tu osobu čini pogodnom za razgovor i zajedničko opijanje Laka žena : termin koji se upotrebljava za ženu sa moralnim vrednostima muškarca Edited February 4, 2010 by Ајлин 4 2
Guest TužneUši Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Glavobolja :kontracepcijsko sredstvo najčešće korišteno od strane žena 90-ih ovo jebeno boli..
vudun Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Jedan od preksinoć, možda vama poznat... Upada plavuša u bus, krkljanac, nema mesta za sedenje, rešio jedino cajkan da ustane. Blondina: Oh, baš ste menadžer! Pandur: Hvala na kontinentu. 2
Srlandand Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 ^ Ja sam bio odskocio od monitora prvi put xD
Ranis Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 ^ Ja sam bio odskocio od monitora prvi put xD znachi...malo glavom o zid nisam udario
Night's Blood Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 (edited) Imam fleseve od one slike, nisam stigla ni da procitam sta pise. Edited February 4, 2010 by Night's Blood 1
Sisus Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Ovaj fotošop je toliko očigledan, da bode oči.
sunessence Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Опет. Страшно како мени никада ниједно фотошоповање није очигледно. Хај'те, људи, дајте нека кратка упутства за препознавање фотошопа - почињем да се осећам превише наивно.
Sisus Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Опет. Страшно како мени никада ниједно фотошоповање није очигледно. Хај'те, људи, дајте нека кратка упутства за препознавање фотошопа - почињем да се осећам превише наивно. Pogledaj koliko su slova ispod njegovog imena tamnija i oštrija od ostalih slova na slici.
Sisus Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Evo, čak i ovo fotošopovanje izgleda manje upadljivo od Isusa Kondoma. 1 1
Ајлин Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 ^ Ja sam bio odskocio od monitora prvi put xD Prednost malih ekrana je što ne vidim ovakva sranja iscela
tier_mfkr Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 ^ Ja sam bio odskocio od monitora prvi put xD Ja pocinjem da gledam sliku i citam MINDFU.... keva ulazi u sobu ja se okrecem ka njoj, i kad sam ponovo pogledao u monitor poceo sam da skrolam misem gore-dole, da provalim 'de mi se izgubila prethodna slika :haha:
Denny Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 (edited) Za Aprila: :haha: A moram i ovo, umirao sam malopre. http://www.youtube.com/watch?v=YqkrwvSvXMg Edited February 5, 2010 by Denny 1
Јарослав Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 шта је клаустрофобија? кад идеш у кафану из страха да је затворена.
kuruz Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Okretnica kod Bogoslovije. http://www.dodaj.rs/f/3F/bz/2mHHbLBY/03022010.jpg 2
Recommended Posts