BLAGOJE Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 Nije nas,iz Montenegro je. nije govno n'o se pas posra'. 1
sale 3sm Larry Flynt Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 nije govno n'o se pas posra'. Postuj volju Milovu i vecine Montenegrovaca,nasa govna su nasa,njihova su njihova.
sale 3sm Larry Flynt Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 vidim i ti imas volju crnogoraca kao i on u malom prstu. Njegov problem 4
Vitamin K Experience Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 Pas koji godinama nije propustio ni jednu grčku demonstraciju. 2
Axeanosilas Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100000126073043 Обавезно погледати слике (последњи албум) и прочитати коментаре на зиду.
Mita Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100000126073043 Обавезно погледати слике (последњи албум) и прочитати коментаре на зиду. zatvorila je da se vidi zid i slike
Axeanosilas Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 zatvorila je da se vidi zid i slike Затражи да те стави међу пријатеље. Тренутно је улогван неки тип (вероватно бивши), постовао је три слике на којима је она гола, а она не зна да промени шифру и поврати контролу над профилом. Најјачи је неки Турчин (ко ће други) који пита да ли она зна енглески или да ли жели да се упознају. Смејурија...
Axeanosilas Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 daj slike da vidimo Milivoje Radovanovic pomozimo devojci..................: znam da ona nikada ovo ne bih stavila.........: ko je voli pomoci ce joj .....: tako sto ce prijaviti slike kao ne prikladne i bice uklonjene sa fb........:Пре око сат времена · Прокоментариши · Свиђа ми сеНе свиђа ми се · Погледај коментаре 22Сакриј повратне информације 22 Sofronije マラソチ Sofronije マラソチ ja vec prijavio, jbg, i meni je zao... : Пре око сат времена Milivoje Radovanovic Milivoje Radovanovic ........: ali sto vise prijava ima pre ce ih ukoloniti......: anu neznam toliko dobro ali znam da su to dusmani uradili.......: Пре око сат времена Sone Lave Sone Lave Ja prijavio cak sam se i svadjao sa nekim ludakom Пре око сат времена Milivoje Radovanovic Milivoje Radovanovic Ja bi ovaga...; odrobijao da sam na njenom.......: mestu .; mogu zamisliti reakciju njene rodbine ili mozda brata...; : : Пре око сат времена Sofronije マラソチ Sofronije マラソチ Ma pusti svadjanje, ne vredi to... samo da sto pre nekako obrisu slike... i da neko objasni da su joj hakovali u profil... Пре око сат времена Milivoje Radovanovic Milivoje Radovanovic Naravno da su joj provalili sifru.............: : : : i pomozimo joj....; tako sto cete biti uz nju.........: Пре око сат времена Sone Lave Sone Lave to sam ja odmah rekao cim sam video Пре око сат времена Nenad Mijatovic Nenad Mijatovic Nedaj se malena Пре око сат времена Milivoje Radovanovic Milivoje Radovanovic Naravno da joj treba ..: podrska i to jako velika..............: Anci iako se neznamo toliko dobro tu sam uz tebe.........: Пре око сат времена Nenad Mijatovic Nenad Mijatovic Neko ce da robija zbog ovog Пре око сат времена Milivoje Radovanovic Milivoje Radovanovic .........: : : : :........samo znam da je to mogla da uradi bolesna osoba...: a ko god da je.........; Пре око сат времена Zeljko Terzic Zeljko Terzic HVALA VAM NEKO MI JE PROVALIO SIFRU..ANA пре 56 минута Milivoje Radovanovic Milivoje Radovanovic Anci uz tebe sam.iako se bas toliko ne poznajem......; : znam da ti nije lako..; ......Samo glavu gore.: пре 54 минута Sone Lave Sone Lave Ulazi skidaj slike i menjaj sifru пре 54 минута Jovan Ducic Jovan Ducic mamu mu bolesnu jebem пре 46 минута Sofronije マラソチ Sofronije マラソチ Javi nam sta si uradila, ja se uzvrteo, ko da meni uhakovali u profil... :S пре 43 минута Zeljko Terzic Zeljko Terzic NE ZNAM STA DA RADIM NEK JE NA MOM PROFILU I NE MOGU DA UDJEM PROMENJENA SIFRA.....: ANA пре 34 минута Sofronije マラソチ Sofronije マラソチ pa idi resetuj sifru ana... jel umes to da uradis? Odi onde na forgoth pasword... Ali ja bi ti savetovao da napravis novi profil, jer mozda ti zna sifru i na mail-u, pa ce moci stalno da ti upada i menja... napravi nov mail, i onda se registruj, i napravi nov nalog, a ovaj prijavi administratorima na face-u, pa ce oni da ga obrisu, samo to ce ... Погледај јошpotrajati... zato ti kazem da prvo resetujes pasword, pa onda obrisi ovaj nalog, pa napravi novi... pitaj tu nekog da ti pomogne, ako treba ja cu da ti pisem kako se to radi, ali nije tesko... videces, samo malo treba da znas engleski... пре 31 минута Zeljko Terzic Zeljko Terzic NE ZNAM KOD пре 9 минута Sofronije マラソチ Sofronije マラソチ koj kod ne znas? Pa oni ti posalju taj kod na e-mail adresu... Jel mozes da udjes na mail? Ili ne mozes ni tamo da udjes? пре 7 минута Zeljko Terzic Zeljko Terzic NE MOGU DA PRISTUPIM E-MAIL,PROMENJENA I TU SIFRA пре 6 минута Sofronije マラソチ Sofronije マラソチ Ajoj : E to je sad vec mnogo gadno... ne znam sta da ti kazem, mora da probas da resetujes sifru tamo na mail, jel umes to? trebaju ti ona sigurnosna pitanja, ako ih nisi zaboravila, ili alternativni e-mail, ako si ga bila upisala tamo... пре 4 минута http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs321.snc3/28654_125840594096809_100000126073043_331797_3018154_n.jpg
Axeanosilas Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 (edited) Софроније мисли да ће јебати... Sofronije マラソチAna, slusaj, najbolje sto sada mozes da uradis je da nadjes nekog ko ume tako da hakuje u profil, i da ga zamolis da udje i da obrise...na zalost, nista drugo ne pomaze, cak i da se zalis ovde na face, ko zna koliko ce vremena proci dok ti oni obrisu profil... jbg, zao mi je... zato se raspitaj da sto pre nadjes nekog ko to ume... ja se vec u takve poslove ne razumem... (( Nadam se da ces sto pre uspeti da resis to, i ako mogu nesto da ti pomognem, ti kazi... пре 7 минута Sofronije マラソチ Sofronije マラソチ Posalji mi poruku ana, znam jednu drugaricu kojoj su hakovali profil, pa je nasla bila jednog decka koj ume da hakuje, pa joj je ovratio profil, javi mi na poruku ako hoces da probamo tako... пре 4 минута Напиши коментар... http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs321.snc3/28654_125840597430142_100000126073043_331798_6803010_n.jpg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs321.snc3/28654_125840590763476_100000126073043_331796_560700_n.jpg Ana Lazic ...пре 2 ч. · Прокоментариши · Свиђа ми сеНе свиђа ми се · Погледај коментаре (5)Сакриј повратне информације (5) Uğur Özçelik ךסףן Uğur Özçelik ךסףן Do you Speak English and can we Meet? Пре око сат времена Aleksandar Zivojinovic Aleksandar Zivojinovic vidi kako guza treska sh shake sh shake ... Пре око сат времена Damir Mutap Damir Mutap She is Hacked ((.. Пре око сат времена Goran Ivkovic Goran Ivkovic Bar si atrakcija na fejsu Пре око сат времена Uğur Özçelik ךסףן Uğur Özçelik ךסףן this is faqe account? Пре око сат времена Edited May 9, 2010 by Axeanosilas
Sreta Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 (edited) koji car onaj sto je promenio ribi sifru ) Edited May 9, 2010 by Sreta 1 1
johnnyzzz Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 koji car onaj sto je promenio ribi sifru ) vidiš, ja sam ga nešto skontao kao teškog debila, kao i apsolviranje cele te priče na ovoj temi... ali dobro, ja baš i nisam neki uzorni hrišćanin, niti imam fejs, biće da zato ne kapiram zašto je to smešno... 5 2
Recommended Posts