Jump to content

Humor (bez YUTUB linkova!)


Guest 10 dinara

Recommended Posts

kako rece kolega

"Pochelo je kao pornicj, nastavilo se kao gej pornicj. Onda je postalo geto rep (Ko si tiii Ko si tiiii) a onda je ponovo postalo gej porn. I onda kaubojski sheshir. Onda se pojavila Diznijeva knjiga i bio sam WTF ionda je seo na kamen u potok pa trostruko WTF, najvishe zbog sinhroniteta. Lopta dens. Boks dens. Brani se od demona. Drka. Razgovarasa rediteljem. I odveze se. SHTA JEEE OVOOOO!>!!??!!?"

 

http://www.youtube.com/watch?v=6GLAeCuBbnE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ugojili se tokom štrajka glađu

20. jul 2010. | 12:14 | Izvor: Beta Prokuplje -- Darko I. (26) i Nikola R. (29), zatvorenici koji već 8 dana štrajkuju glađu, od danas će biti u izolaciji, pošto je na merenju vaga pokazala da su se ugojili.

 

Oni se nalaze u Okružnom zatvoru u Prokuplju i odbijaju hranu već osam dana, rekao je istražni sudija Višeg suda u ovom mestu Mališa Stojanović.

 

Stojanović je kazao da ga je jutros uprava zatvora obavestila da je prilikom redovnog lekarskog pregleda štrajkača glađu ustanovljeno da su dobili na težini.

 

Potom je zatražena dozvola da ubuduće borave u zasebnoj prostoriji.

 

"Ovo je još jedan dokaz da je po sredi obična farsa i da njihovo gladovanje nije bilo u pravom smislu te reči jer su tajno uzimali hranu koju su mogli da im doturaju i oni koji su sa njima delili zatvorsku ćeliju", rekao je Stojanović.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...