Dead Man Walking Posted August 1, 2010 Report Posted August 1, 2010 Došao ciga kod sina u zatvor i kaže: - Sine imam jednu lepu vest, porodila ti se žena. - Super ćale, šta sam dobio? Sina ili ćerku? - Dobio si brata! A meni ovo: awww, tako pogrešno ispravno... Našao sam ovu Malenu al' nema u prijateljima ni jednog Zlatka
Srlandand Posted August 1, 2010 Report Posted August 1, 2010 Ciganka kod doktora, i kaze on njoj: - Jako ste bolesni, zivecete jos samo mesec dana. - Od cega da zivim mesec dana doktore, od cega? 1
Andrija Smith Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 http://www.somethingawful.com/d/your-band-sucks/ybsat.php Umro sam. 1
Dark_Elf Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 Gde li nađu ovakve groteskne slike veprova? I još je na naslovnu stave.
oʞɾoƃ Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 L'ÉCARTE-FESSES Jeb'o me Bog ako ovo ne upotrebim u nekom eseju
Dead Man Walking Posted August 2, 2010 Report Posted August 2, 2010 Deviation BUTTOCKS kaže google translate. Jebemliga...
feyd Posted August 3, 2010 Report Posted August 3, 2010 Čekao stariji covjek 6 godina da mu daju dozvolu za gradnju. Na kraju mu sluzbenik kaze:"Evo sve je gotovo, samo jos otidjite na protokol da vam ovdje udare pecat". Ode covjek sav sretan, kad na protokolu sluzbenik gleda na sat i kaze da mu je vrijeme za rucak. Nesretni covjek, pokunjen kaze:" Sest godina cekam ovaj trenutak. Hajde, ziv bio, udari mi taj pecat pa cu ti ispricati pricu o zeni i psu". Sluzbenik malo nevoljno, ali ipak pristane. Ovjeri sve , a onda trazi da cuje pricu. Starac pokupi papire i kaze:" E, jebo ti pas mater!!!!". 5 1
Fapril ethereal Posted August 4, 2010 Report Posted August 4, 2010 sa mlekom iz flashice to sigurno ne bi uspela.. 1
Recommended Posts