Denny Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=A_fMN9kFm14 :haha: 1
Lou Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=A_fMN9kFm14 :haha: Kako je ovo jebeno dobro!
The Riddler Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Dodje Rambo u bolnicu da proveri spermatozoide. Dali mu bocicu i casopis, no on se pobuni: -Daj teglu, malo je ovo za mene! Dadoše mu teglu, ode on u kupatilo i potom se zacu iz kupatila: -Aaaaaajjuhuhghhjaoi... promoli glavu Rambo i pita doktorku da mu daju neku krpu. Dadoše mu krpu i opet se zacu iz kupatila: -Aaaauuuuhghaooo.... Ponovo promoli i zatraži da mu okvase krpu. Okvasiše mu krpu i ovaj se vrati u kupatilo i ponovo se zacu: -Aauuuuuuuuhhhiiijaoo... Napokon izade Rambo iz kupatila i povika: -Je*em ti, ne mogu da otvorim teglu! Let za Njujork i u avionu sede Amer,Rus,i Taliban prilazi stjuardesa i pita sta cete popiti: Amer:Viski! Rus:Votku! Taliban:A ne, hvala ja cu sad da vozim!!! Na ivici provalije stoji Hitler, a pored njega jato Jevreja. Proziva Adolf jednog po jednog: • "Raširi ruke!" - gurne prvog. • "Digni ruke!" - gurne drugog. • "Ruke uz telo!" - gurne treceg... Prilazi mu Gebels: • "Adolfe, zajebi tetris, imaš telefon.". Takmice se Francuz, Italijan i Srbin ko ce da preskoci zid od 20 metara. Prvi krene Francuz, zaleti se, skoci, i ne dodje ni do pola. Sledeci krene Italijan, zaleti se, skoci, i dodje skoro do vrha, ali ne preskoci. Poslednji krene Srbin, i ni on ne preskoci. Ulazi retardirana devojchica u pekaru i kaze:" dajte mi jednu krofnu" Pita prodavac:" a od cega ces? dzema ili krema? " Devojcica na to " ma svejedno , ionako ce da mi ispadne..." 3 2
рогозуб Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Takmice se Francuz, Italijan i Srbin ko ce da preskoci zid od 20 metara.Prvi krene Francuz, zaleti se, skoci, i ne dodje ni do pola. Sledeci krene Italijan, zaleti se, skoci, i dodje skoro do vrha, ali ne preskoci. Poslednji krene Srbin, i ni on ne preskoci. wtf?
Stolet Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Očigledno ismejavanje svih viceva sa osobom nacionalnosti x, osobom nacionalnosti y i Srbinom
obsessed by cruelty Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Najjaci vic koji sam cuo u skorije vreme.
Guest Bata Životinja Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Srbina boleo kurac, nije ni pokušao
The Riddler Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 wtf? Ne moraju svi vicevi imati neku poentu... ovaj je besmislen i upravo zbog toga je i dobar (bar meni)
рогозуб Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 znam da nemoraju da imaju poentu, meni je omiljeni vic "sede 2 babe u mraku, dodje trecja i onda sede 3 babe u mraku", al mi ovaj bio bzvz.. 5
Stolet Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Pa jesi čuo nekad neki vic u kome se Srbin takmiči? Srbin u svakom pobedi, nadmaši sve ostale bez problema. Jako je dobar taj obrt u poslednjoj rečenici i jako su dobre reči odabrane, kratko i jasno 1
Stolet Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Ovo za sušenje ruku uvek praktikujem, mada je nepotpuno uputstvo
Sisus Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 znam da nemoraju da imaju poentu, meni je omiljeni vic "sede 2 babe u mraku, dodje trecja i onda sede 3 babe u mraku", al mi ovaj bio bzvz.. Meni je "dođe treća i upali svetlo" još bolji.
oʞɾoƃ Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 Pa da, ali ovaj Rogozubov je spin-off tog tvog, zato je smešan. 2 1
Zen Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 1976 Ilustrovana Politika Hocemo secer u kocke!!! :haha:
Reign of puppets Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 al smo se izvoljevali 70ih,nema secer u kocke pa plachemo... no evo vica Vozili autoputem talijan u lambordziniju,shvaba u bmw-a,i srba u peglicu. Voze oni,tako,voze pa naidju na jedan golem betonski zid,na sred autoputa,ne moz ga zaobidju nikako Kaze shvabo,sacu ja to sa mojim bmw-om srushiti. Ode u rikverc 100 metra,da gas,naleti i sve se skrshi. Kaze talijan,sacu ja sa mojim lambordzinijem srushiti.Ode u rikverc 300 metra,da gas do dasku,naleti i skrshi se ko blesav. Kaze srba,sacu ja sa mojom peglicom srushiti.Ode u rikverc 10 metra,da gas,naleti,dve cigle nisu ostale chitave. Pitaju ga shvaba i talijan,a be,kako srushi tolki zid sa peglicu.A on se zadere "Bosanci izlazite iz gepek!! " 2 2
Guest Bata Životinja Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Pitaju ga shvaba i talijan,a be,kako srushi tolki zid sa peglicu. Jel to onaj Italijan iz sela Đenove pored Leskovca?
Recommended Posts