Јарослав Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Ау, како се сналазиш са тим дречавим словима (посебно кад си пијана ), ја бих ослеп'о.
Havočka Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Znam napamet prokletinju xD Kontam da si video stav o guglu kad sam pijana, samo spam po proverenim mestima 1 1
Lou Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 this shit is real Dogovori se milion dileja sa /b/ da menjaju statistiku i svako ukuca tu rečenicu.
sale 3sm Larry Flynt Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 Ne znam da li je za humor ili 'bem ti zivot ali...
рогозуб Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 ko nije prochitao u danashnjoj shtampi, par izraza iz juzhne srbije: utego se ko ficja pred tehnichki nemoj da cvrcish ki mekika na vreo zejtin chekam te ko kuche ispred kasapnicu zbog takvi ljudi prave svecje od jedan dinar zacopala se ko vrana u shupalj ora shta si se uvatio ko prizetko na testament kad te udarim cje podrignesh na lanjski zeljanik kad te udarim cje ti razmenim vilice cje te iscepam ko ladno pivce pred zadrugu cje te iscepam ko nepismen chitanku mala se uvija ko kolica sa shuplju gumu zanosi se ki muda u kosidbu napasesh mi se guzne dlake chestitam ti rodjenje sina, al si ga napravio, jebo si mu majku 4 2
Јарослав Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 'ајде боље окачи нешто са деветгаг-а.
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 Haha rogozube pola su iz sekule,nemo te icepam ni mache muskatlu,ili ciganche 'politanku,ili siroma slinu
kuruz Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 Мени је смешно то што ти је Фејсбук на српском. 3
Recommended Posts