In The Flesh Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 hahahaha! e, ali samo mi objasnite sta je to na slici FAP FAP FAP FAP Bez znanja o tome FAP FAP, nema trika da si skontala foru, zato mi nije jasno ono "hahahaha!" Enihau, to je onomatopeja za drkanje. Kad ono kad se zalaufuješ i kad ti se zamagli pred očima, vene iskoče po čelu, zajapuriš se u licu i manijački masturbiraš i biješ bridom dlana o korijen penisa i okolinu dok ti je isti u ruci, manijačkog pogleda i očiju natečenih od znoja koji ti pada u oči. Ahhhhh.... 14 1
LukaHM Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 (edited) http://www.quickmeme.com/good-serb-guy/?upcoming Edited September 6, 2012 by LukaHM 2
Lou Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 Jare: Zen: Kuruz: Imaginos/Fapril: Hefest: Teša:
Mona Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 Bez znanja o tome FAP FAP, nema trika da si skontala foru, zato mi nije jasno ono "hahahaha!" Enihau, to je onomatopeja za drkanje. Kad ono kad se zalaufuješ i kad ti se zamagli pred očima, vene iskoče po čelu, zajapuriš se u licu i manijački masturbiraš i biješ bridom dlana o korijen penisa i okolinu dok ti je isti u ruci, manijačkog pogleda i očiju natečenih od znoja koji ti pada u oči. Ahhhhh.... E 'fala, sad sam prosvetljena. I sama sam rekla na neki nacin da nisam skontala foru... Jeste da je ovo sto cu reci bzvz, ali kako sam ugledala lika oko koga se sve zivo trese i pise fap fap, nacin na koji je nacrtan, jednostavno je izazvao eksplozivno hahaha istog momenta. Desava se Havocka, fenomenalno citas moje misli 1 1
Machka Naopachka Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 teša.. pobeda... plačem... 1
Demon Seed Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 Hajmo izvrsiti kolektivno samoubistvo 1 1
Mona Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 (edited) A sto? Meni se, onako, bas zivi. Hajmo ubiti samo njega mph...kkk... Edited September 6, 2012 by Mona 1 3
Јарослав Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 Ево ти један другарски савет - не качи слике са Вукајлије, Ако ти је репутација мила. Мада, шта те боли курац за минусе.
Mona Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 Ovo je steta da se ne prikaze XD Ево ти један другарски савет - не качи слике са Вукајлије, Ако ти је репутација мила. Мада, шта те боли курац за минусе. A, tek sad sam ovo videla ali ovo sam zadnje sam morala 1 8
Berliner Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 sta znaci ovo u raju mi je ekipa ali ja idem u pakao jer tamo mi je ekipa? jer to "jer tamo mi je ekipa" znaci tamo mi je super, kao ekipa = gotiva?
Јарослав Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 То значи исто што и "могу да ме повреде али не и да ме повреде" значи.
sale 3sm Larry Flynt Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 Jel ovo cupakabra u picku materinu?
B@K@ Posted September 7, 2012 Report Posted September 7, 2012 - Kako se zove italijanski moler? - ? - Palermo. 6
Recommended Posts