Јарослав Posted August 13, 2013 Report Posted August 13, 2013 Bitch please, Kuruze, ako si grobar, budi grobar do kraja, a za to treba i odgovarajuce vozilo откуд ти то да је гробар?
El Karnisero Posted August 13, 2013 Report Posted August 13, 2013 Звезда му битнија од квлтних бендова.
PajatheTrut Posted August 13, 2013 Report Posted August 13, 2013 Нек ми неко испричча ту причу ако може, интересује ме да чујем то већ дуже време, али гробар зато што ми Шонебратробар каже да виђа неког високог са риђом брадицом на утакмицама, ми смозабрањени и витодобрзнате....
El Karnisero Posted August 13, 2013 Report Posted August 13, 2013 Куруз ти је Добрица Ћосић српске навијачке сцене, вечно владајући идеолог тренутно владајуће струје, ма која то струја била. 5
Јарослав Posted August 14, 2013 Report Posted August 14, 2013 (edited) када Звезда крене да доминира, поново ће ићи на север Маракане Edited August 14, 2013 by Јарослав
Sreta Posted August 14, 2013 Report Posted August 14, 2013 Nece nikada biti na strani onih sto mastaju o sreci i potajno se nadaju.
MissionVao Posted August 14, 2013 Report Posted August 14, 2013 Molim vas recite mi da je ovo neko od vas istrolovao E ovako. Imam 18 godina, i moje grudi su poprilicno velike. Najveci problem je u tome sto izmedju grudi nemam razmaka, odnosno onu kost, sto svi imaju, ona koja razdvaja dvoje dojke. Meni je sve to sastavljeno i napumpano, ja moram dobro pritisnuti rukama da bi nasla tu kost, ali kao da je i nema. Tako da imam problem, i ne znam sta to moze biti. Ne mogu da nosim majice na izrez,jer se to strasno vidi. Ne mogu sebi ni da nadjem haljinicu, jer je to uocljivo. Isla sam doktoru, ali ne ginekologu, jer se plasim. Doktor, tacije doktorica kaze da je sve ok, nije to nista, ali ta doktorica kao da nema pojma. Msm, nigdje ovako nisam vidjela.. Ako neko nesto zna o ovome, neka mi kaze... Hvala. U medjuvremenu skontamo da riba zapravo opisuje uniboob. Pa nema na cemu:), mozda za koju godinu smisle i neki jednostavniji nacin da se to koriguje, koliko kapiram za sada se to radi tako sto se raseca meko tkivo koje se zatim spaja sa sternumom, tj. grudnom kosti, pa se nakon toga nosi onaj thong-bra. Cudi me da nema vezbi, ako su oni bodi-bilderi u stanju da onako definisiu grudi, mora da bi i tebi to bar donekle pomoglo, samo nemoj da pijes one preparate sto oni piju. Na kraju krajeva, ako to nije tako strasno, sta te briga, kome se svidjas svidjaces mu se kakve kod da su ti grudi.
MissionVao Posted August 14, 2013 Report Posted August 14, 2013 (edited) Imas to kao prirodni fenomen (sise spojene na sredini) a moze i sa silikonima, riba ima to prvo. Google, goddammit Edited August 14, 2013 by MissionVao
Antikristina Posted August 14, 2013 Report Posted August 14, 2013 Ja guglala uniboob pa mi i dalje nije jasan Al' izađe neka lijepa žena http://weeklyworldnews.files.wordpress.com/2011/09/uniboobd.jpg 1 1
Bourbon Princess Posted August 14, 2013 Report Posted August 14, 2013 Ja guglala uniboob pa mi i dalje nije jasan Al' izađe neka lijepa žena http://weeklyworldne...09/uniboobd.jpg Sofia Vergara
Demon Seed Posted August 14, 2013 Report Posted August 14, 2013 Ja guglala uniboob pa mi i dalje nije jasan Kako ne razumes, to je kad zena ima sise kao sljive bliznakinje Npr. Sladja - Udji mi duboko je prilicno blizu 1 1
jelchica Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 Što neko reče, kakvo je ovo dupe umesto sisa..
Antikristina Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 Kako ne razumes, to je kad zena ima sise kao sljive bliznakinje Npr. Sladja - Udji mi duboko je prilicno blizu Da, al' to kod Slađe je zbog push up-a Videla sam šta je, al' se govori o nekom fenomenu, pa sam pomislila da je nešto drugo (neka retkos') Ovo sam viđala
Demon Seed Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 Pa jeste "fenomen" jeba ga, vecina zena nema sijamske sise oO
Berliner Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 (edited) uniboob wtf must...reach... Edited August 15, 2013 by Čarli
MissionVao Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 (edited) Da, al' to kod Slađe je zbog push up-a Videla sam šta je, al' se govori o nekom fenomenu, pa sam pomislila da je nešto drugo (neka retkos') Ovo sam viđala I jeste retkost, kongenitalna/urodjena simastija http://i.realself.com/full/e73eb21defa8f93784d50e3125324db2/389983-263900.jpg Edited August 15, 2013 by MissionVao
Recommended Posts