Routasydän Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Da li je moguce da ovo nije namestaljka i montaza? Ali covek tvrdi da je trenirao godinama da bi imao ove vestine
Шарки Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Шта све неће људи урадити како би се глупирали.
Josif Visarionovič Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 (edited) A na ovo nemam reci,skrenuo sam od smeha NIRVANA To je to. Kada kazemo Kurt , prvo pomislimo na Nirvanu. Sta mislite o ovom coveku koji je jednostavno (bar po mom misljenju)bio drugaciji od ostalih i nije se uvlacio nikome? Sta mislite o nekom ko je stvorio sam jedan pravac , ziveo za muziku i otisao na onaj svet zato sto je bio previse dobar i pametan da ostane???????????? Ja sam inace najveci moguci fan Nirvane, znam sve o njima sto i oni znaju , imam sve fotke i pisacu o njemu kad budem imala vise vremena. Molim da mi se ne javljaju seljaci koji ce pricati da je on bio samo izopaceni Narkoman i da mu je droga pisala pesme. On zasluzuje da ga svi postuju i da mu se dive , (hej , on je pisao pesme i kao mali , a najveci hitovi nastali su kad se nije drugirao) ali znam da treba postovati i tudje ukuse. Zato , da ne bi bilo svadje , ne javljajte se vi koji ne volite rock , slusate narodnjake, rep , tehno ili mozda neke nasa njasra (ups, ovde ja nepostujem) , jer Nirvanu i Kurta i njihov smisao mogu shvatiti samo samo pravi poklonici rocka , ako ne i posebnog pravca grungea. Edited January 21, 2009 by Josif Visarionovič
vudun Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Који залуђеник је шкрабао ово о Нирвани? - флеш гранџ
Novaliis Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Kakav pacijent ona klinka.. mora da je klinka..
Vuk Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 naci i jebati drshkom od metle pa sachmara, da se do kraja poistoveti sa kurtom
Feniks . Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Evo dva sovinisticka... Zasto u raju ima samo 10% zena? - Da ih je vise bio bi pakao!! Sta radi zena sa masnicom ispod oka? - Sta god joj kazes!! A ovaj mi je bas dobar... Skršio se ciga sa kolima, jedva živ ostao, sakupili ga u delovima i unose u hitnu. Pogleda ga dežurni lekar i prodere se: -Sestro, instrumente! A ciga će: - A bre doktore, pa di sad ovakav da sviram?!
Dead Man Walking Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Skršio se ciga sa kolima, jedva živ ostao, sakupili ga u delovima i unose u hitnu. Pogleda ga dežurni lekar i prodere se: -Sestro, instrumente! A ciga će: - A bre doktore, pa di sad ovakav da sviram?! hahaha
Feniks . Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Otac i sin poveli svoje dve krave, belu i crnu, u susedno selo da ih bik oplodi. Kada su stigli, otac ostavi sina da pazi da krave budu oplođene, a on ode u kafanu na piće. Nakon pola sata, utrča sin u kafanu sav zadihan i reče ocu: - "Tata, da si samo video kako je bik jebo belu kravu!" Otac mu opali šamarčinu, istera ga iz kafane i krene da viče: - "Pa, jesi li ti normalan"! Kako se to izrazavaš pred ljudima! Ne kaze se bik jebo kravu, već da ju je "iznenadio". Hajd sad nazad u štalu i pazi šta ćeš reći sledeći put!" Nakon izvesnog vremena, utrčava sin opet u kafanu: - "Tata, da si sad video kako je bik iznenadio crnu kravu!" A otac, sav ponosan, upita: - "Kako sine?" - "OPET JEBO BELU!"
Lunar Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 NIRVANA To je to. Kada kazemo Kurt , prvo pomislimo na Nirvanu. Sta mislite o ovom coveku koji je jednostavno (bar po mom misljenju)bio drugaciji od ostalih i nije se uvlacio nikome? Sta mislite o nekom ko je stvorio sam jedan pravac , ziveo za muziku i otisao na onaj svet zato sto je bio previse dobar i pametan da ostane???????????? Ja sam inace najveci moguci fan Nirvane, znam sve o njima sto i oni znaju , imam sve fotke i pisacu o njemu kad budem imala vise vremena. Molim da mi se ne javljaju seljaci koji ce pricati da je on bio samo izopaceni Narkoman i da mu je droga pisala pesme. On zasluzuje da ga svi postuju i da mu se dive , (hej , on je pisao pesme i kao mali , a najveci hitovi nastali su kad se nije drugirao) ali znam da treba postovati i tudje ukuse. Zato , da ne bi bilo svadje , ne javljajte se vi koji ne volite rock , slusate narodnjake, rep , tehno ili mozda neke nasa njasra (ups, ovde ja nepostujem) , jer Nirvanu i Kurta i njihov smisao mogu shvatiti samo samo pravi poklonici rocka , ako ne i posebnog pravca grungea. S kog si ovo foruma pokupio. XD
Fapril ethereal Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 hej , on je pisao pesme i kao mali , a najveci hitovi nastali su kad se nije drugirao buhahahah!
-Mare Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 (edited) Bager do jaja. Gde si to nasla, bre? Edited January 22, 2009 by bdonkey
Feniks . Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 Mladić stoji u redu u supermarketu kad spazi zanosnu plavušu iza njega kako mu maše i smeje se. Iznenadio se da mu maše takva lepotica, i iako mu se odnekud učinila poznatom, nije imao pojma odakle, pa je upita: • Izvinite, mi se znamo? Ona mu odgovori: • Možda se varam, ali mislim da ste vi otac jednog mog deteta! Film mu se vrati unazad na dan kad je jedini put bio neveran. Rekao je: • Bože, jeste li vi striptizeta s moje momačke večeri, koju sam pred svim prijateljima prcao na bilijarskom stolu, dok me je vaša prijateljica mlatila po guzi mokrim celerom i gurala mi krastavac u šupak? • Ne - odgovori ona - Ja vašem sinu predajem engleski.
Aces High Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 (edited) u jbt ako je ovo uspeo, onda svaka cast coveku!!! treba to uspeti bre!!! (odnosi se na bager) Edited January 22, 2009 by Aces High
Tomislav Sawyer Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 Mladić stoji u redu u supermarketu kad spazi zanosnu plavušu iza njega kako mu maše i smeje se. Iznenadio se da mu maše takva lepotica, i iako mu se odnekud učinila poznatom, nije imao pojma odakle, pa je upita: • Izvinite, mi se znamo? Ona mu odgovori: • Možda se varam, ali mislim da ste vi otac jednog mog deteta! Film mu se vrati unazad na dan kad je jedini put bio neveran. Rekao je: • Bože, jeste li vi striptizeta s moje momačke večeri, koju sam pred svim prijateljima prcao na bilijarskom stolu, dok me je vaša prijateljica mlatila po guzi mokrim celerom i gurala mi krastavac u šupak? • Ne - odgovori ona - Ja vašem sinu predajem engleski. :)
Feniks . Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 Direktor kompanije poziva sekretaricu i kaže joj: • Hajde, spremaj se, idemo na nedelju dana na službeni put u inostranstvo... Sekretarica po povratku kući obaveštava muža: • Dragi, moram na službeni put na nedelju dana, moraćeš sam da se brineš o sebi... Muž obaveštava svoju švalerku: • Moja žena putuje na nedelju dana, provešćemo to vreme zajedno... Švalerka obaveštava svog đaka kome daje časove iz matematike: • Biću veoma zauzeta, imam puno posla i pauziraćemo nedelju dana... Đak, sav srećan, obaveštava svog dedu: • Dedice moj, biću slobodan nedelju dana i nemam časove, jer mi je nastavnica zauzeta, hajde da idemo na pecanje... Deda (direktor kompanije) ponovo zove svoju sekretaricu: • Plan je promenjen, moj unuk me moli da provedemo vreme zajedno. Putovaćemo drugi put... Sekretarica zove svoga muža: • Dragi, moj službeni put je odložen... Muž zove švalerku: • Nećemo moći ove nedelje, žena je odložila put... Švalerka zove đaka: • Nastave će ipak biti kao i obično. Đak zove dedu: • Dedice, nastavnica je rekla da će nastave biti kao i obično, ne mogu da ti pravim društvo... Deda zove svoju sekretaricu: • Ipak putujemo ove nedelje!
Recommended Posts