Feniks . Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 Pita Mujo Fatu: Hoces Fato, bolan, da se igramo Big Brothera? Fata, sva sretna, odgovara: Hocu Mujo, hocu. A Mujo ce na to: Fato, govori ti Big Brother! Imas 2 minute da napustis kucu! Zaustavio saobracajac Muju. Dobar dan! Dajte mi vasu vozacku dozvolu. Evo ti kurac! Polazi k'o i ja, pa ces je dobiti!
vudun Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 Koja je legenda ovaj Novopazarac. Jbg, postoje gomila viceva za njih i mečke ..... a ja trenutno ne mogu nijednog da se setim.
Jabba the Hutt Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 Smorock, svaka ti cast na slikama koje postujes
Faustus Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 http://farm4.static.flickr.com/3159/280783...o.jpg?t=1053139
voodoo_ Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 (Pimp My Ride, za one sa jeftinijim ulaznicama)
SkullKrusheR Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 :) yo yo dawg!!!!!! hahahahahahahaha!! plachem!
SkullKrusheR Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 (edited) Edited January 23, 2009 by SkullKrusheR
Feniks . Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 Vic koji se u Britaniji vodi kao jedan od najboljih svih vremena: Sherlock Holmes i Dr Watson su na kampovanju. Nakon obilne večere i boce dobrog vina, zavlače se u vreće za spavanje u svom šatoru i tonu u san. Nakon nekoliko sati, Holmes se budi i isti čas protrese svojeg kolegu. Sherlock Holmes: - Watson, pogledajte nebo i recite mi šta vidite. Watson: Vidim milione i milione zvezda. Sherlock Holmes: Što iz toga zaključujete? Watson: Astronomski, to mi kaže da postoje milijuni galaksija, moguće i milijarde planeta. Astrološki, primećujem da je Saturn u Lavu. Vremenski, zaključujem da je otprilike 3 ujutro. Teološki, vidim da je Bog svemoćan, a mi smo mali i beznačajni. Meteorološki, mislim da ćemo sutra imati krasan dan. A Vi, Holmes, što Vi zaključujete? Sherlock Holmes ne odgovara tokom jednog minuta i zatim izjavljuje: Watson, Vi ste idiot - maznuli su nam šator! Na prijemnom ispitu, na Likovnoj Akademiji, pred kandidate su postavljene tri slike: a) izgoreo hleb, utopljen čovek i c) trudna žena Zadatak je bio pronaći (samo) dve reči koje su karakteristične za sve tri slike! Ispit je položila samo jedna devojka... Napisala je: 'Kasno izvađen'
Шарки Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 Vic koji se u Britaniji vodi kao jedan od najboljih svih vremena: Sherlock Holmes i Dr Watson su na kampovanju. Nakon obilne večere i boce dobrog vina, zavlače se u vreće za spavanje u svom šatoru i tonu u san. Nakon nekoliko sati, Holmes se budi i isti čas protrese svojeg kolegu. Sherlock Holmes: - Watson, pogledajte nebo i recite mi šta vidite. Watson: Vidim milione i milione zvezda. Sherlock Holmes: Što iz toga zaključujete? Watson: Astronomski, to mi kaže da postoje milijuni galaksija, moguće i milijarde planeta. Astrološki, primećujem da je Saturn u Lavu. Vremenski, zaključujem da je otprilike 3 ujutro. Teološki, vidim da je Bog svemoćan, a mi smo mali i beznačajni. Meteorološki, mislim da ćemo sutra imati krasan dan. A Vi, Holmes, što Vi zaključujete? Sherlock Holmes ne odgovara tokom jednog minuta i zatim izjavljuje: Watson, Vi ste idiot - maznuli su nam šator! Na prijemnom ispitu, na Likovnoj Akademiji, pred kandidate su postavljene tri slike: a) izgoreo hleb, utopljen čovek i c) trudna žena Zadatak je bio pronaći (samo) dve reči koje su karakteristične za sve tri slike! Ispit je položila samo jedna devojka... Napisala je: 'Kasno izvađen' Први виц је до јаја, ја мислим да је то онај најсмешнији виц на свету, као у скечу Монти Пајтона. Ово друго је исто генијално!
Zen Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 Evo jos nekoliko zanimljivih na koje sam naletela.. Izgleda da mi je danas dan a kopanje po slikama... Dosadno do zla boga i nesto za Sisusa
Fapril ethereal Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 zasto samo za Sisusa? svi smo mi pomalo Sisus...
Vuk Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 ja sam na gejometru imao nizak skor, tako da ti ne dam
Fapril ethereal Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Pa da, Sisus je u svima vama. jebote ja taman pomislio da si promenio tematiku avatara....ali kad malo bolje pogledam ono opet neke sise...
Recommended Posts