Ајлин Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 ko su momci jammin' ne vidim u šta sa leve strane udara, jel to naslon od fotelje?
Grobodan Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Jeste, naslon. Cimer i ja, jazz interludijum.
Dead Man Walking Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Grobodan nude video! Užasno iritiraju ovi udarci u pepeljaru il šta je već
Селектор Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 selektor, znala sam da ćeš da se izvadiš na pupak. Нема шта да се вадим на пупак, пре него што сам га навео у посту сетих се оног вица са Перицом и учитељицом ... ... "Али Перице, то није пупак!" "Али учитељице, ни ово није прст!"
Grobodan Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Grobodan nude video! Užasno iritiraju ovi udarci u pepeljaru il šta je već Pa to i jeste fora. Da napomenem, nisam trigerovao bubnjeve, a palica je od bubnjara Kamelota, ufatio ja licno na svirci.
Feniks . Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 ko su momci Nove svetskeke zvezde, novi kult! Bolje pozuri da im uzmes autogram i slikas se sa njima, mozda se kasnije uobraze pa nece hteti
Ајлин Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 pa bravo bravo. slatko. može da ide i u #koga biste od članica-članova...#
Grobodan Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Nisam ja tu bitan, vec gitarista. Njegov bend cepa 15.2. u Dangubi, bice to senzacija
Feniks . Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 pa bravo bravo. slatko. može da ide i u #koga biste od članica-članova...# Samo mislis na one stvari, sramota Ali kad vec mislis, vise rada a manje teoretisanja
Ајлин Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 bre grobodane to je bio kompliment lepo se provedite
Grobodan Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 Znam, hvala ali ne delim to misljenje Moram da promovisem druga jbg.
Ајлин Posted February 1, 2009 Report Posted February 1, 2009 (edited) Samo mislis na one stvari, sramota Ali kad vec mislis, vise rada a manje teoretisanja ko mi kaže. ja sam bar posvećena i imam JEDAN cilj. i obožavam ga. Edited February 1, 2009 by eileen
Feniks . Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Vidi je, sad se ljuti...a ja sam se samo malo salio
Ајлин Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 ne ljutim se ja se retko kad na nekog naljutim čak ni na tebe zamlato jedna vidiš da ne mogu
Feniks . Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Ne siri dezinformacije, eto, ti si me upoznao i od tada me volis jos vise
Feniks . Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Znam da ti je tesko to javno da priznas ali oslobodices se vremenom
Feniks . Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 A sada jedan o Srbima : IZBOR ZA PREDSEDNIKA EVROPSKOG OGRANKA "MICROSOFT" Odlucio Bill Gates da organizuje konkurs za izbor novog predsednika evropskog ogranka "Microsoft"-a. U ogromnoj sportskoj dvorani skupilo se 5.000 kandidata, medju kojima je i Pera Petrovic, pogadjate - Srbin. Gates se prvo zahvalio svim kandidatima što su se prijavili, ali odmah zamoli sve one koji ne poznaju program Java 8000 da napuste ispit. 2.000 kandidata ustaje i izlazi iz dvorane. Pera Petrovic razmišlja: "Pa ne znam bas taj program, ali šta mogu da izgubim ako ostanem - ništa! Sto da ne pokušam?!" I ostaje u sali. Bill Gates zatim zamoli da svi koji nikada nisu rukovodili timom od najmanje 100 ljudi ustanu i izadju. Još 2.000 kandidata ustaje i izlazi. Pera Petrovic opet razmišlja: "Ja nikad nisam bio šef nikom osim sebi, ali šta mogu da izgubim ako ostanem? Sta može da bude?" I opet ostane. Tada Bill Gates zamoli sve koji na fakultetu nisu imali prosek od bar 9.80 da napuste ispit. 500 ljudi izlazi, ali Pera Petrovic šapuæe sam sebi: "Ja sam imao jedva dovoljan uspeh u srednjoj a fakultet nisam ni upisivao, ali šta mogu da izgubim ako ostanem?" I opet ostane u dvorani. Bill Gates na kraju zamoli da svi kandidati koji ne govore retoromanski ustanu i napuste ispit. Jos 498 ljudi odlazi. Pera Petrovic razmišlja: "Ne znam ni gde se govori taj retard-romanski, ali bas necu da idem. Sta mogu da izgubim ako ostanem?" I ostane na svom mestu. U sobi je pored Pere još samo jedan kandidat. Svi ostali su otisli. Bill Gates im prilazi i kaze: "Cestitam, Vi, ocigledno, jedini govorite retoromanski. Mogu li da vas cujem kako razgovarate na tom jeziku." Pera Petrovic se mrtav hladan okrece prema drugom kandidatu i pita ga: "Kako si, drkadzijo?" Drugi kandidat mu mirno odgovara: "Jedi govna, seljacino, pizda ti materina!"
Ајлин Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 feniks molim te skoncentriši se na te viceve nešto si proredio.
Mita Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 A sada jedan o Srbima : IZBOR ZA PREDSEDNIKA EVROPSKOG OGRANKA "MICROSOFT" Odlucio Bill Gates da organizuje konkurs za izbor novog predsednika evropskog ogranka "Microsoft"-a. U ogromnoj sportskoj dvorani skupilo se 5.000 kandidata, medju kojima je i Pera Petrovic, pogadjate - Srbin. Gates se prvo zahvalio svim kandidatima što su se prijavili, ali odmah zamoli sve one koji ne poznaju program Java 8000 da napuste ispit. 2.000 kandidata ustaje i izlazi iz dvorane. Pera Petrovic razmišlja: "Pa ne znam bas taj program, ali šta mogu da izgubim ako ostanem - ništa! Sto da ne pokušam?!" I ostaje u sali. Bill Gates zatim zamoli da svi koji nikada nisu rukovodili timom od najmanje 100 ljudi ustanu i izadju. Još 2.000 kandidata ustaje i izlazi. Pera Petrovic opet razmišlja: "Ja nikad nisam bio šef nikom osim sebi, ali šta mogu da izgubim ako ostanem? Sta može da bude?" I opet ostane. Tada Bill Gates zamoli sve koji na fakultetu nisu imali prosek od bar 9.80 da napuste ispit. 500 ljudi izlazi, ali Pera Petrovic šapuæe sam sebi: "Ja sam imao jedva dovoljan uspeh u srednjoj a fakultet nisam ni upisivao, ali šta mogu da izgubim ako ostanem?" I opet ostane u dvorani. Bill Gates na kraju zamoli da svi kandidati koji ne govore retoromanski ustanu i napuste ispit. Jos 498 ljudi odlazi. Pera Petrovic razmišlja: "Ne znam ni gde se govori taj retard-romanski, ali bas necu da idem. Sta mogu da izgubim ako ostanem?" I ostane na svom mestu. U sobi je pored Pere još samo jedan kandidat. Svi ostali su otisli. Bill Gates im prilazi i kaze: "Cestitam, Vi, ocigledno, jedini govorite retoromanski. Mogu li da vas cujem kako razgovarate na tom jeziku." Pera Petrovic se mrtav hladan okrece prema drugom kandidatu i pita ga: "Kako si, drkadzijo?" Drugi kandidat mu mirno odgovara: "Jedi govna, seljacino, pizda ti materina!" dobar
Feniks . Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 feniks molim te skoncentriši se na te viceve nešto si proredio. Trudicu se...samo da ne ostanem trudan od silnog truda
Simadin Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=bIjyTxbL-Xs
Recommended Posts