morbido Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Pazi sad: Prelaze dva deteta ulicu i zvekne ih kamion. Deca ostanu na mestu mrtva. Šta je kamion prevozio ??? da, da... znam za ovo, samo u obliku vica, na malo drugaciji nacin, ali poenta je ista Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Kako se zove vepar sa tri noge? -Nepar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Diamond Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 (edited) *Kako su Nemci zvali gasnu komoru? Jew-Box. *Kad se Michaelu Jacksonu porodila žena, ovaj pita doktora: • Recite mi, molim Vas, kad ću opet moći jebati? • Sačekajte da vam dete poraste do barem 12-13 god. *Upala dve nakaze u septičku jamu. Jedna ja imala izbačenu, a druga uvučenu donju vilicu. Kaže nakaza sa izbačenom vilicom: • Ala upadosmo u govna! Tek će druga nakaza: • Ćuti, nemoj praviti talase... kuku kwlt *Ulazi klinac u dnevnu sobu i kaže: • Mama, meni treba bicikl. • Ma nema šanse. • Ali maaama, cele godine sam vredno učio, evo ide leto, sva deca imaju bicikl, samo ja idem peške. • Ma ne dolazi u obzir! • Ali mama, to baš nije fer, ja tako želim bicikl. • Slušaj, dve stvari da razjasnimo odmah: prvo, od bicikla nema, ništa to da izbiješ sebi iz glave. Drugo, to što ja živim sa tvojim ocem ne mora da znači da možeš da me zoveš mama. • A kako da te zovem? • Zovi me čika-Zoki. *Putuju otac i malo poremećeni sin vozom. Posle pola sata vožnje pita sin oca: • Tata, šta je ovo napolju? • Sine, to su krave. Sin izbaci glavu kroz prozor i poviče: • Kraaaveeeee! Opet, posle pola sata, pita sin oca: • Tata, a šta je ovo napolju? • Sine, to su ovce. Izbaci mali glavu kroz prozor i poviče: • Ooovceeeeee! Nakon još pola sata prelazi voz preko mosta. Sin čudno gleda kroz prozor, pa upita oca: • Tata, a šta je ovo napolju? • Sine, to su ti one štangle što drže most da se ne bi srušio. Na to sin izbaci glavu kroz prozor i poviče: • Štaaan-gladangladangla dangla. Edited January 23, 2008 by Didica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Diamond Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 mao jedan čovek razmaženog sina kome je ispunjavao svaku želju. Kako se bližio sinovljev 13-ti rođendan, pita ga otac šta želi za poklon. • Hoću brdo mrtvih beba - reče sin. • Ali, sine, ne može to, želja ti je suviše nehumana - reče otac zabrinuto. • Da si ti pravi otac, kupio bi mi brdo mrtvih beba - poče sin plačući. Posle kraćeg ubeđivanja pristane otac. Sutradan ujutro ustane sin, pogleda kroz prozor svoje vile i vidi u dvorištu brdo mrtvih beba. Obraduje se i sjuri se u dvorište. Stade fascinirano ispred brda i krene da se penje. Delovi beba svuda, krv na sve strane, iznutrice i ostalo. Popne se dečko na vrh i stade ponosno posmatrati okolinu. Odjednom, vide da se jedna beba pomera i počinje da plače iz sveg glasa. Otac ga od dole upita šta se desilo, a sin mu odgovori. Na to će njemu otac: • Priđi bliže bebi i slušaj šta ima da ti kaže. Mali prinese uvo bebi i čuje bebu kako tihim glasom peva: • Happy birthday to you... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Ламе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Diamond Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 (edited) Mama, mama, zašto maca smldi? • Zato, zlato mamino, što je maca mrtva već deset dana, a i frižider nam ne radi baš najbolje. • Mama, mama, zašto maca mltva? • Zato što je kuca maci odgrizla glavu! • Mama, mama, a zašto kuca maci odglizla glavu? • Zato što je kuca bila mnogo gladna. 6 dana je jela samo pesak i trinu! • Mama, mama, a zašto kuca jela pesak i tlinu? • Zato što je kuca bila nevaljala. Oborila je lavor sa dekinim kostima i igrala se sa dekinom lobanjom! • Mama, mama, a šta je to veštica? • Objasniće ti mama posle večere, a sada budi dobra devojčica, stavi nogu na panj i ako ne budeš vrištala kao prošli put, daće ti mama najslađe parče od tabana! Šta je to crveno, sluzavo i penje se po ženskoj nozi? Nostalgični abortus. Sedi student u menzi i jede, kad naiđe gubavac i sede naspram njega. Gleda student, gleda i odjednom se uhvati za usta, prevrnu očima i jedva se suzdrži da ne povraća. • Izvini, dečko, ako smetam otići ću ja. • Ma sedi, nije to zbog tebe. Prođe pet minuta i nastupi još gori napad. Za dlaku izbegne da se ispovraća. • Ma, otići ću ja, vidim da ti smetam. • Nisi ti kriv, sedi, to je zbog mene. Malo kasnije definitivni napad, student se ispovraća nasred stola. • Znao sam, to mi se uvek dešava, trebao sam ja da odem. • Nisi ti kriv. To je zbog ovog tipa što ti umače hleb u leđa. Dobio mesar dete. Na slavlju pitaju ga kakve oči ima - on kaže plave, ima li kosu - kaže ima malo, na koga liči - na tatu, kol'ko je teško - ode on i vraća se sav krvav do pojasa. • Tri i po kila bez kostiju. Na ivici provalije stoji Hitler, a pored njega jato Jevreja. Proziva Adolf jednog po jednog: • "Raširi ruke!" - gurne prvog. • "Digni ruke!" - gurne drugog. • "Ruke uz telo!" - gurne trećeg... Prilazi mu Gebels: • "Adolfe, zajebi tetris, imaš telefon.". Edited January 23, 2008 by Didica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 kako se zove vepar sa 5 nogu? -petar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Ili nepar. Koja je razlika između Tošeta i Nina? Tri dana. Gde je bio Toše nakon sudara? Između vrata i prozora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Err Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Ili nepar. ili je to napisao 3 posta iznad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Diamond Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Pričaju Englez, Francuz i Bosanac o svojim najvećim blamovima. Kaže Englez: • Sedim ja sam u kafani, pijem tu sve vreme, a kad sam pošao kući, ja za novčanik da platim i vidim, zaboravio novčanik, kakav blam! Kaže Francuz: • Nije to ništa, ja u wc-u, serem, obavim radnju i posegnem za toalet papirom, kad nema papira. Kakav blam! Tek će Bosanac: • Za vreme Drugog svetskog rata Nemci iskopali rake pa maljem po glavi i u raku. Ide tako red, dolazi red na mene, oni udare jedanput, ja ništa, oni udare drugi put, ja ništa, oni treći put, ja opet ništa, a mene blam, ljudi čekaju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Telefonska zajebancija Zambezi trazi stan http://rapidshare.com/files/86058588/01-AudioTrack_01.mp3 http://rapidshare.com/files/85988963/02-AudioTrack_02.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 *Jedan Amerikanac imao fabriku eksera i cuo da Bosanci mogu da zakucaju ekser glavom u zid. Mislio je da bi to bilo dobro za reklamu...Dosao on u Bosnu da nadje jednog... U vozu za Prnjavor sretne Muju i pita ga: - Je li istina da ovde ima ljudi koji mogu da zabiju ekser glavom? - Kako da ne, evo mene, nema greske! Da mu Amerikanac jedan mali za probu, DAM! Iz jednoga poteza... Amerikanac ne moze da veruje. Uzme jedan osrednji, pa ga zamoli da i njega zabije u zid kupea! Mujo "nanisani"... i DAM! Zakuca ga k'o od sale! Amerikanac i dalje ne veruje i vadi jedan ogroman ekser, daje ga Muji i kaze: - Mujo, ako ovaj ukucas u zid kupea bice svega, love, devojaka...vodim te u Ameriku da snimamo reklame!! Krene Mujo, DAM!...nista...Jos jednom DAM!... i opet nista... treci put DAM!!!...nista, ekser se ni ne pomeri... Mujo, sav besan, ustane i ode do susednog kupea, gde je bio Haso, i kaze mu: - Bolan, Haso, pomakni glavu, nije mi do zajebancije! *Dosla zena u prodavnicu kucnih ljubimaca i razgledajuci kojeg bi ljubimca odabrala, spazi jednog prekrasnog papagaja! -"Posto Vam je ovaj papagaj?" upita. -"Paaaa, dao bih Vam ga za 500 dinara" odgovori prodavac. -"A kako to da je tako jeftin? Ovi ostali su puno vise!" -" Znate gospodjo, ovaj papagaj je godinama zivio u bordelu, gde je pokupio vrlo bogat recnik. Ljude privuce njegov prekrasan izgled i cena, ali ga vrlo brzo vrate. Vise ne znam sta da radim s njim." -"Zaista je to jedna lepa ptica, a i cena je izuzetno povoljna." Razmisljala je. Trebala bi ga uzeti. Pa sta ako psuje, to moze biti simpaticno. Psovajuca pticica! Fora! -"Ja bih ga uzela!" Odluci. -"O.K." slozi se trgovac. Dosla zena kuci i stavila papagaja na precku u dnevnoj sobi i pomislila je: -"Ma bas je lep i miran. I lepo se slaze sa zavesama!" Uto papagaj progovori: -" Aha, nova sredina, novi bordel. A to je znaci i nova madame!" Zena u soku par minuta je gledala papigu i pogledala na sat. -" Isuse, vec je toliko sati! Mirjana i Martina samo sto nisu dosle s faksa, a uskoro ce i Igor s posla" Nakon pola sata stigle zenine cerke s fakulteta i cim su usle u sobu papagaj progovori: -"Oho, evo i riba. Hmmm, dobra roba. Frisko meso. Kako bussines ribe? Ide? Ukrajinke?" Mirjana i Martina zabezeknuto pogledase u papagaja i upitase majku. -"Gde si nasla ovu pticu?" -"U Zoo shopu" odgovori zacrvenjena majka. I dok su se devojke raspremile i majka smirila, eto Igora s posla. -"Cao! Ja sam! Stigoh gladan i umoran!" viknu Igor ulazeci u dnevnu sobu. Papagaj pogleda u Igora i progovori: -"Aaaa, napokon poznato lice! Igore, sta ima novo?" :hakor: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 :car: Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 U selu strumfova Strumfeta je jedina bila zensko . Kada je zatrudnela , veliki strumf sazove skup i pita : - Ko je strumfovao Strumfetu bez strumf gumice ? A cuje se iz gomile : - Ja mrzim strumf gumice ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 http://www.kokoko.ru/2007/09/27/chudokoncert.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Prilicno poznat snimak , ali za one koji jos nisu culi : Lociranje sina Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbido Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 vozio neki lik bosanca u mecki, i pita ga bosanac: -jel sta su ove bele isprekidane linije na putu? pa to su linije koje razdvajaju levu od desne trake, bla bla... -aha, ok i sad dolaze oni do pesackog i pita bosanac: -jel a sta su ove siroke linije? pa to je pesacki prelaz, tuda pesaci prelaze put... nije malo proslo, pita bosanac ovog: -jel a sta ti je ova zvezda na kolima (znak mercedesa na haubi)? i sad konta ovaj lik da je bosanac malo smlaćen, pa ajd da ga zajebava: ma to mi je nisan, kad vozim pa nanisanim pesake i pokupim ih... posle par minuta, cuje se DUM, auto poskoci... kaze bosanac: -džaba tebi taj nisan, da ja ne otvorih vrata, pobeg'o bi ti ovaj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 (edited) Ulazi zhirafa u prodavnicu i trazhi burek sa mesom i uz to jogurt. Kaze prodavac da nema jogurta, a zhirafa ce na to: Nema veze, ja sam biciklom... Edited January 26, 2008 by Loshme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Err Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 hahahahaaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Доктор Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 hahahahahahaha ne mogu da prestanem da se smejem hahahahahahaha NOT Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 hahahahahahahahahaha Kolki postovi obrisani !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Zasto su obrisane one slike? Tema je o humoru, slike su bile smesne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 :twisted: Zasto ti trebaju te slike kad ih imas na kompu ??? Sam si rekao Dajte nekih viceva sto nemaju poentu kao onaj moj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Zasto su obrisane one slike? Tema je o humoru, slike su bile smesne. Mozda je neko od moderatora to isuvise licno shvatio. Znas ipak kad vidis devojku sa pitonom do kolena, nije za zezanje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts