delay Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 (edited) Ne brini se, sve ce da bude u redu. Nece vise cika nocu da te dira. Nacicu mu zamenu. edit: Idi bre u picku materinu. Edited February 3, 2009 by Vidi Ovo Broji
Ајлин Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yy...p;nav_id=343026 edit: Lukas je prebačen u Urgentni centar i van je životne opasnosti. Kontraverzni pevač ranjen je iz pištolja u Gandijevoj ulici ispred broja 666 dok je ulazio u svoj džip. Kako saznaje B92, Lukas je oko 20 časova, izašao iz zgrade, i krenuo ka kolima gde ga je čekao napadač policiji poznat pod uličnim imenom Baal.
Lunar Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 A otud tebi pare za one silne instrumente.
Baal Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yy...p;nav_id=343082 Ko je od vas zapalio? Ovo je bilo prizvano od strane nekih članova yumetala, summonovali ste nekog demona.
Grobodan Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Pa gde na temu Humor, bolesniku jedan... Navuci ces urok neki, nece ti se kosa vise kovrdzati or stg...
Vresište Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Nesto ti zardjale vijuge pa ne kontas? Mora da je od godina aj' pogledaj malo bolje. ono je link.
Baal Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Pa gde na temu Humor, bolesniku jedan... Navuci ces urok neki, nece ti se kosa vise kovrdzati or stg... Zatvorena 'bem ti život gde ste pričali o ciganima, pa je humor što je juče/prekjuče pričano o tome, a ne što su im izgorele "kuće".
Vuk Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 (edited) kada sam chitao prvo sam pomislio da pishe "sinoć je u požaru izgorelo 11 kartonskih kuća I romskih porodica koje tamo žive" Edited February 4, 2009 by -Vuk
Brynhildr Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 "U požaru, koji je izbio 30 minuta posle ponoći, niko nije povređen"
Novaliis Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 "U požaru, koji je izbio 30 minuta posle ponoći, niko nije povređen" Ni najgrdjem neprijatelju ne zeli zlo. Bori se posteno i casno i prihvati sudbinu koji ti je zivot doneo.
niking Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 "U požaru, koji je izbio 30 minuta posle ponoći, niko nije povređen" bravo.
Josif Visarionovič Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 "U požaru, koji je izbio 30 minuta posle ponoći, niko nije povređen" A zao ti je sto nijedan cigan nije izgoreo? E pa ni ja ne volim cigane ali sad da se radujem tome sto su jadni ljudi doziveli je previse jadno.
oʞɾoƃ Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Ovi sa avangarde seju radost gde god se pojave
Brynhildr Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 (edited) Pa, niti se radujem, niti mi je žao... Ne pogađaju mene takve stvari, gde god da se dese. Edited February 4, 2009 by Brynhildr
Novaliis Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Pa, niti se radujem, niti mi je žao... Ne pogađaju mene takve stvari, gde god da se dese. Jos bolje. Sve vise me podsecas na nekog. ''Sa kim si, takav si'', lepu izreku ima nas narod koji je nekada bio pametan. Ne dozvoli da ti neko drugi namece misljenje. A i onaj prvi post nije izgledao tako..izgledalo je kao da ti je zao sto niko nije izgoreo. Ne odredjujes ti to. I ponavljam ne zeli zlo nikome, pa ni najgrdjem neprijatelju. nije to dobro.
Fapril ethereal Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 (edited) ja mojim neprijateljima zelim onakav zahod i da nemaju cetku za vnogo! Edited February 4, 2009 by april ethereal
F4R15 Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Ako je suncekretovo ulje napravljeno od suncokreta, od cega je napravljeno bebi ulje? Je li potreban prigusivac za ubojstvo pantomimicara? Ako je vani 0 stupnjeva, a sutra ce biti dvostruko hladnije, koliko ce biti stupnjeva? Ako Superman moze blokirati metke prsima, zasto se sagne kad u filmu tip na njega baci pistolj? Da, jos nesto. Ako je tako pametan, zasto nosi gace na hlace? Ako te tvoj klon ubije, je li to onda samoubojstvo? Sto napraviti kada vidite da zasticena zivotinja jede zasticene biljke? Kako se na travi postavljaju natpisi: "Ne gazi po travi"? Zašto su kamikaze nosile pilotske kacige? Zašto se ovce ne stisnu kada pada kiša?
Recommended Posts