Simadin Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Jebem mater ko god da je pravio ovo, jer sam ovih dana imao IDENTICNU ideju Steta samo sto jabuku nije napravio na papriku, da bude ceo fazon.
darkmiss Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=YOXCAKL9ESc ne znam da li je bilo, al on je najveci car! :)
Footog Qpoos Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 -kako se na engleskom kaze:"tasta u nedelju ne dolazi na rucak"? -YES
Jelles Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Kako Chuck Norris pije vodu iz cesme? - na ex! :)
Grob Bez Dna Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 cn je dao golmanu gol kroz noge u vaterpolu.
WIZARD OF GORE Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 stihovi narodnjaka: - Дај, загрли ме, дај, дај, дај, водоравно, а и усправнооооо - Ајде Јело, шмрчи бело, па нек види цело село. - Плитак поток, а вода дубока??? - Мала лези, туку митраљези, ја ћу на те, не бој се гранате! - Ветар дува, киша сипи, а под нама кревет шкрипи. - Због ње су ме звали папак? ја то нисам знаоооо - Скочићу са седмога спрата, родила ми жена, а ја нисам тата. - Кажу, нисмо пар зато ш то си подстанар? - Уз малу пећ и радио свашта сам јој радио. - Што на кафу зовеш мене када немаш самлевене! - Немој да плачеш на мом прагу да ми врата не повуку влагу. - Шта ће мени венчање и жена кад са туђом живим без проблема. - Моја мала нема предњих зуби, кад ме љуби језиком ме уби!!! - Нећеш чак ни пасуљ да ми скуваш, а камоли децу да ми чуваш . - Мала моја на врх кола стани да те моје око нанишани. - Скини, скини кошуљу ал' немој брусхалтер, остави бар нешто мала, да поцепа пантер. - Ја те волим, ја те обожавам, ја бих с тобом да се размножавам.!!!!!! - Мала моја дођи да свирамо малкице, ја док свирам ти ми скини гаћице. - Плетем џемпер, џемпер ми у руци, дођи мала па ми га навуци. - ОООО, отпала ти рука ако другу такнеш око струка. - Гурам, гурам, не може да уђе моја нога у ципеле туђе. - Певаљка сам од главе до пете, око мене све валуте лете. - Неко вози мотор, неко вози трактор, ја и моја мала мотокултиватор. - Пуши, пуши мала, пуши мала ти, не дозволи ватри да се угасиииии - Сузама сам лепио тапете, када оде и одведе дете - Куваш млеко, кипи све по плочи, у шта блејиш, јебем те у очи.
Grobodan Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 Ovo je toliko matoro da je bilo u mojoj knjizi sociologije u gimnaziji.
Denny Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 - Скини, скини кошуљу ал' немој брусхалтер, остави бар нешто мала, да поцепа пантер. - Куваш млеко, кипи све по плочи, у шта блејиш, јебем те у очи. :) :)
Маузер Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 Drz se mala, drz se, samo mi se pazi, stari vuk je jos u punoj snazi!
SkullKrusheR Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 sa sajta vrbasa: pogledati parolu skroz desno.
Axeanosilas Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 - Куваш млеко, кипи све по плочи, у шта блејиш, јебем те у очи. :) :) То су ми пуштали на послу пре неки дан. Има стих "Боље да сам на тврд курац сео, него што сам с тобом 'леба јео".
KazimKazim Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 (edited) Kvltna stvar jos kvltnijeg kulturno-umetnickog sastava Brace bez gaca Inace, pesma se zove Moja Rajka Edited April 10, 2009 by KazimKazim
darkmiss Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 -Dolaze dva crnca u bg i otisli u diskoteku. tamo navatali 2 ribet, ono, obe imaju sise, dupe, savrsene.. i sad njih cetvoro otisli, jedan crnac sa jednom devojkom iza jednog zbuna drugi sa ovom iza drugog... cujes suska zbunje. javlja se jedan crnac: "e kako ide?" a tek ce ovaj drugi: "evo ostalo jos malo oko kostiju" -sta je to africki rulet? pusi ti 7riba a ti ne znas koja je kanibal (ne znam da li je vec bilo)
oʞɾoƃ Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 Da mi je neko rekao da postoji osoba koja ne zna koliko revolver ima rupa, ne bih mu verovao.
darkmiss Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 ja sam ovo prekopirala, tako da ta osoba nisam ja...
Andrija Smith Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 Da mi je neko rekao da postoji osoba koja ne zna koliko revolver ima rupa, ne bih mu verovao. x 10000000
Recommended Posts