Simadin Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Haha Ko se seca Tracy od pre par dana, evo grupe: http://www.facebook.com/group.php?gid=117804971597
kuruz Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=447780 и коментари: http://www.index.hr/forum/default.aspx?q=t&idf=43&idt=244041 :) Треба нам политика поново овде, 'оћу овакве теме.
MissionVao Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Malopre chatujem s deckom i on kaze da je gladan, ja reko' (posto mi je slava pa kuvamo za sutra) 'Dodji do interfona pa cu da ti snesem pasulj' 'Snesesh Ti si moja pasulj-koka!"
Dead Man Walking Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 (edited) ^sick Edited August 28, 2009 by Dead Man Walking
kuruz Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 E да, видео сам врхунски графит у Димитрија Туцовића данас: ПЕДРИ ПУШИТЕ КУРАЦ!!! Писмено, писмено...
Night's Blood Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 (edited) Edited August 28, 2009 by Night's Blood
Fapril ethereal Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 :) :) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa znao sam da ovako nesto postoji!!!!!!!!!!!! jel hvata Vladu Dzeta?
kuruz Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 what happens when a south american opens his hands? he falls from the tree.
Night's Blood Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Sve te viceve sa crncima, jevrejima i decom ne mogu da smislim. Evo malo zdravog humora: U malome parku stoje dva povelika kipa: jedan ima formu golog muškarca, a drugi gole žene. Gledaju jedno u drugo skoro stotinu godina. Jednog dana sa neba se spusti anđeo i jednostavnim pokretom ruke oko njihovih glava oživio oba kipa. - Kao nagradu za vaše strpljenje, tokom svih ovih vrućih ljeta i ledenih zima -kaže anđeo- darujem vam život na pola sata, kako biste uradili ono za čime najviše žudite. Kipovi se samo značajno pogledaše, ne progovoriše ni riječi (sporazumješe se već samim pogledima) i otrčaše u obližnje grmlje. Zakloniše se tek toliko da anđeo ne gleda njihovu rabotu. Anđeo je čekao, dok su iz grmlja dopirali cika, vriska, uzdasi i uzvici nevjerovatnog oduševljenja, uživanja, i dugo čekanog zadovoljstva. Nakon 15 minuta kipovi se vratiše zadihani, rumeni i nasmijani, zavjernički namigujući jedno drugom. - Još vam je ostalo 15 minuta, kaže anđeo. - Sjajno! Hoćemo li ponovo raditi „ono“, upita muški kip. - Oooohh, daaaaaaa, molim te, odgovori ona. Ali sada ćemo promijeniti pozu! Ovaj put ću ja pridržavati goluba, a ti mu kenjaj na glavu!
oʞɾoƃ Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Ja volim rasističke viceve, smešniji su zato što su provokativni... Ono tipa: - Koja je veza između crnca i drveta? - Kanap.
Night's Blood Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Natpis u jednom wc-u: Gospodo i dame Kad krenete na sranje Centrirajte dupe na sredinu rupe.
рогозуб Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Sve te viceve sa crncima, jevrejima i decom ne mogu da smislim. najjachi 3p je kad ti jevrejin pricha viceve o jevrejima.. a deshavalo mi se to.. jedna mala jevrejka mi isprichala jedan vic o jeshama koji nisam znao zashto se jevrejski dechaci obrezuju? odgovor je bolji na engleskom, kako mi je i prichala- because jewish girls like everything 10 % off.. a o crncima ima dobrih. shta trazhi belac na crnachkoj rasprodaji? svoje stvari shta crnac pokloni detetu za rodjendan? tvoje biciklo xD
Night's Blood Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Probudi se, pijanice! - drma žena muža - Upravo sam čula miša kako cvili! I šta očekujes od mene, da ga ulovim i podmažem?!
рогозуб Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 kako se zovu 2 ciganke kod lekara? dve chadjave dvocevke xD
Night's Blood Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Gojko evo jedan za tebe. Prolazi čovjek grobljem i vidi ogroman kamen na jednom grobu, prilazi da vidi zašto tu stoji, vide tekst urezan iznad, koji glasi: "Brate, ako si pravi brat i drug pomozi, pomjeri kamen ovaj što mi na duši stoji i olakšaj mi muke". Čovjek kreće da pomjera, gura, vuče, i poslije podužeg mučenja uspije da pomjeri kamen. Tek odjednom ugleda natpis koji stoji na mjestu kamena: "Brate, ako si brat i drug, vrati ovaj teški kamen nazad da zeznemo još nekoga?
El Karnisero Posted August 28, 2009 Report Posted August 28, 2009 Znam da je bio ali najjaci rasisticki vic- Two niggas are falling from the very high building.Who will fall first? Who cares?
Recommended Posts