In The Flesh Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 (edited) ^That looks shoped. I can tell from all the pixels and bla bla... Edited October 12, 2009 by Poor Twisted Me
Uruk Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 ma provalio sam to nego mi je bizarno mada ono najverovatije je shopovano kao sto rece covijek
In The Flesh Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Znao sam da je ova kutija tu sa razlogom. 3
Oddball Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 (edited) ahahahahahah najjaci gif, da ga ne quotujem sad inace ce dialovci da mi jebu sve redom http://epicsoccer.ytmnd.com/ meni je ovo i dalje epsko iako je staro 100 godina (paznja za dialovce) Edited October 12, 2009 by stormtrooper
Dead Man Walking Posted October 12, 2009 Report Posted October 12, 2009 Je l' to Van Persie? Moram da pokažem drugu, on svršava na njega i Arsenal.
Vuk Posted October 13, 2009 Report Posted October 13, 2009 (edited) nisam znao da li na sport ili ovde edit: ceo sajt je bolestan Edited October 13, 2009 by .Vuk 1
Talvi Posted October 13, 2009 Report Posted October 13, 2009 Upravo gledam, Saveta konacno dobija slavu koju zasluzuje! http://memeparty.com/2717/muzak-in-europe-circa-the-1970s/
Dark_Elf Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 ВРХ! Meni je on više žalostan. I nerviraju me voditelji kreteni koju njegovu retardiranost koriste. Žao mi čoveka. 1
Josif Visarionovič Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 Dal je smesno ili nije prosudite sami Evo moje skeri price, dobro prvo da kazem da ovo NIJE prica, ovo se stvarno desilo, Arena je mislim pisala o tome kad se desilo... Uglavnom, zivjela sam tada u gradicu u Zagorju, necu rec kojem da me jos neko ne bi prepoznao, i imala 17 godina, ah kako lijepo... Isla sam u srednju skolu nearby i imala hrpu frendova koji su ajmo reć brijali na sotonizam, slusali bendove tipa Rottig christ i Dimmu borgir i mozete si i zamisliti kako su se zivopisno oblacili... I onak kak se u Zagrebu ide pit na Tuskanac ili Ribnjak, tak se tam u blizini ide na proplanak usred jedne šume—zna se skupit i do 80 ljudi, ma i vise. I tog petka tamo je trebao biti tulum i ja na njemu, i naravno svi frendovi. I sad dok sam se spremala za tulum zvono na vratima. I bio jedan od tih prijatelja koji su brijali na sotonu, i ulijece on meni (znaci bilo je oko 9 :30) u sobu odmah, i sam ponavlja kako sam se sjebao kako sam se sjebaooo i slicno. Blijed ko krpa. Prije svega moram spomenuti da su oni eksperimentirali sa zvanjem demona i slicnih, cak su imali kletve ispisane u posebnim biljeznicama i stajaznam parole na ruksacima, kak to vec ide kad si srednjoskolac i jako opak. I uglavnom, pocne on meni prepricavat kako su prizivali nesto, ja sam u to vrijeme bila vrlo krscanski nastrojena pa nisam ni htjela cut sve kako je to islo, i uglavnom to nesto mu se prikazalo iza prozora od kupaonice, i bio je sad sav lud. Meni je to bilo onak, volim malo drame pa sam i ja malo dramatizirala s njim, o tom necemu kaj mu se prikazalo, neka njegova vizija zla recimo... i bio je uvjeren da ce ga nesto scepati, pitao se kak ce spavat sam u sobi ikad vise... al dobro, nakon nekog vremena skulirao se i krenuli smo na gorespomenuti tulum. Došli smo tam, i sve je bilo kak je i inače, hrpa klinaca oko vatre, gitara, Ribar i Vranac uokolo, i našla sam tam frendice koje su bile već podosta pijane, i sjela sam s njima. No, jedna od njih, Petra, bila je onak malo tiša neg inače, ona je bila u ekipi zvanja sotona i duhova, pa se tak super znala s ovim mojim frendom koji je palio pljugu za pljugom i buljio malo u prazno. I sad pitam ju ja kaj je, i ona onak veli da je vidila tamni lik prije par dana u dvorištu i da joj se čini da se uvalila u gluposti. I sad ovi dvoje pričaju o svojim iskustvima, ajde dobro. Ja odem dalje. I negdje oko pol 4 krenuli smo svi skupa doma... i kaj da vam kazem, ja se smrznem kad se sjetim jos uvijek... Dosla sam doma, selo moje malo, već ključ u bravi kad čujem najgore vrištanje koje sam ikad čula, katastrofa, ko da neko jede nekog doslovce. I sad ja brzo uletavam u kucu, vani mraz, starci i svi spavaju... I ono, bojim se jer mi nije svejedno. Za 20 min policija, cujem auto na cesti. Kaj cu sad, izlazim van jer me duze vremena mucio neki cudan osjecaj ... i skuzim da je policija kod petrine zgrade, jedno 150 metara od moje kuce. I sto se desilo... petra je krenula doma, ali u dvoristu zgrade, a zgrada ispred ima travnjak s improviziranim vrticem, nesto ili netko ju je napao i ostala je samo njena torbica i par kapi krvi na asfaltu, a svi su zivi culi vristanje te noći. SVI. I moja babetina koja je tada imala 85 godina. I kaj da vam kazem. Petru NIKADA, dan danas nisu nasli. A moj frend je uvjeren da to ima veze s mracnim silama s kojima su se zajebavali i sad je u Cenacolu gore u Međugorju. Ne znam, mozda i je najobicniji ubojica i silovatelj napao Petru, ali da ste vidli kako je ona bila tiha te veceri....ona je 100 posto , ma STO POSTO znala da ce joj se nesto desit. Jer ona nikada ne bi izmislila da je viđala tamne likove okolo, nema sanse. Bila je depresivna i zato i goticarka i kaj ja znam, al ona je znala da ce joj se nest desit. 5
Grob Bez Dna Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 (edited) ovo ko epizoda dilan doga. Edited October 14, 2009 by Milenko Tepic
Morphy Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 (edited) Dal je smesno ili nije prosudite sami Da nisu njega prizvali? Edited October 15, 2009 by Morphy
El Karnisero Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 ovo ko epizoda dilan doga. Samo Gruco carina fali. Danas sam bas citao i ima jednu fenomenalnu repliku. Ja kad bi seo na seno ubo bi se na iglu! I ono-Cak je i moj brat blizanac zaboravio na moj rodjendan. 1
Dead Man Walking Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 (edited) Edited October 15, 2009 by Dead Man Walking 2
sunessence Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 (edited) Јел' ова последња слика обрађена, или је ово стварно? :? EDIT: Мислим на девојку(е)... Не на додавање овог црње што се кези. Edited October 15, 2009 by Fantasia
Recommended Posts