kuruz Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Uhvatio crnac zlatnu ribicu i ona mu kaže: "Pusti me, ispuniću ti jednu želju". "Zašto bre samo jednu, kad ostali imaju tri?" "Zato što ši šugava crnčuga". Nisam rasista, al' ovaj vic je sjajan.
Talvi Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Baba ima potencijal. Ludi Kinezi. CSI ftw 2
Dark_Elf Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Ova ptica bolje headbanginguje od polovine mojih ortaka...
morbid god Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=4lpcEJ92ZbU
Footog Qpoos Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 mnogo ruzan mac da nema tog detalja,slika bi bila super...
Angelus Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Zasto su Mujo i Haso dobili kilu u vojsci?... ...Rekao im komandant da dignu tenk u vazduh! Zasto se Bog zove Bog?... ... Zato sto je ime Chuck Norris vec bilo zauzeto! 1 2
Footog Qpoos Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Jeste gledali njihove spotove? mrsavi i debeli filipinac sviraju u nekom bendu?
Guest Sha Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 http://www.hallmark.com/wcsstore/HallmarkStore/images/products/ecards/nfg2687.swf
Јарослав Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 имао сам неколико њихових лајв снимака. жао ми је што ми је црко хард, па више немам. вероватно је огромна количина грим енд фростбитен зла из најдубљих предела деветог круга пакла коју они стварају утицала на то да ми оде хард.
Josif Visarionovič Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 Ево дасе тај ушивени несретник огласи... Свеје почело пре одаприлике двеипогодине безвезним препуцавањем по крстарици... Танте ванте... Опасан овај чичаглиша за тастатуром... Рекли смо даћу двеиљадеи седме бити на бирфесту па акому нешто треба од мене, видећемосе... На равно, били смо у шуцци на ортодоксима и од овог опасног човека сам добио само следеће: "pedercina od mate...samo me prati i brise postove u svakom slucaju sam ti video retard sliku i secam se da sam te video u sutci na bf.. i jesi krupan i divalj majku li ti jebbem i imas uvek par majmuna oko sebe... i nece biti lako...ali da cu ti se najebati keve budi siguran... jeste da se i ne secam sto smo se pokacili ali iz principa...*** moram znas kako je... Cast je Cast...ako sam vec javno obec'o...moram ajde dotle mi se cuvaj da ti se nesto ne desi..." Осећате његов страх у костима док меје одмеравао... ?... Мајмуни коисе спомињу били су самном остало време ван шутке и свих пет дана бир феста... Значи, опасан момак се шуњао око мене сво време, вероватно бежао од мог погледа... Двеиљадеи осме смосе опет срели на шуцци на ортодоксима, и опет ништа, опет сам тамо био сам и мотрио на овог чичаглишу да непокуша нешто на кварно у оној гужви... Пошто никад у животу нисам иког први напао голим рукама, нисам ни њега... Уствари јесам, једног сличог њему сам са столице голим рукама бацио неколко метара итд... Е ове године беше друкчије... Опет смосе нашли на истом месту... Само штоје овај пут чичаглиша скупио храбрости да стане иза мене идаме пита:"Јеси ти Братислав... ?... "... Ја помислио нека девојка, судећи по гласу... Окренемсе, нема те особе којамеје то питала, само видим њега како побеже... Ја реко, саће бити гужве... Погледам лево, ништа... десно, ништа... Јас окренем ка бини, нештоме дотакну мало... Кад оно чичаглиша ме шутно и сакриосе иза оних других коису нагрнули на мене да нисам имо времена да сватим штаз дешава, а већ сам био дебело окрвављен... Успео сам само да видим чичаглишу како стоји иза ових, држисе за њихова рамена и нешто млати ногама... Мукица, кратке му ноге па неможе ни да довати... Ал добро, моје кршно тело није могло бити тако лако озлеђено те сам се само нервирао што нисам могао из амбуланте натраг на Ортодоксе...
Josif Visarionovič Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 Koliko sam skontao,dva lika su se zakacili na krstarici jos pre par godina,tj jedan od njih je moderator,i sreli se na beer festu i pomlatili se,jebes ga,ovaj sto je pisao je nepismen u pm
Guest Sha Posted October 23, 2009 Report Posted October 23, 2009 Koliko sam skontao,dva lika su se zakacili na krstarici jos pre par godina,tj jedan od njih je moderator,i sreli se na beer festu i pomlatili se,jebes ga,ovaj sto je pisao je nepismen u pm Baš na to sam i mislio, jebote, prvih nekoliko rečenica nisam uopšte razumeo, čovek pomera standarde u pogledu (ne)pismenosti :-)
Dark_Elf Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Nisam mogao da čitam sve, ali jaka mi ova zadnja rečenica: Ал добро, моје кршно тело није могло бити тако лако озлеђено те сам се само нервирао што нисам могао из амбуланте натраг на Ортодоксе... Znači, ipak je završio u hitnoj i pored toga što je njegovo "kršno telo" malo bilo ozleđeno, a taj lik je poput devojčice, kako je opisivao. Kakav retard jbt.
Guest Sha Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 "Мукица, кратке му ноге па неможе ни да довати... "
Night's Blood Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Mrzim taj izraz 'mukica'. Debilno zvuci. 1
Recommended Posts