METAL Man Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Ja mislim da si ti odma video pazuh, al' ti glupo da priznaš. hehe. :P LJUDI, NEMOJTE KACITI YUTUB LINKOVE. Svi koji su kacili na ovoj strani su dobili warn, tako ce biti i ubuduce.
Narsil Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 (edited) Edited November 5, 2009 by Narsil
Axeanosilas Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 @Elf Pa ja se ponadala da ćeš ti... Meni ako se ne objasni zašto nešto ne sme ja to ne mogu da prihvatim. Ade govori Krik Постоји засебна тема за јутјуб линкове. Сад мирно можеш на спавање.
Sisus Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 U pravu je čovek. Ima tema za YT linkove i kačite ih tamo za one koji žele to da gledaju. 90% ljudi YT linkove na drugim temama i ne gleda.
Drogarito Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Jel se dobija ban za postavljanje megavideo klipova na ovoj temi ?
El Karnisero Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 LJUDI, NEMOJTE KACITI YUTUB LINKOVE. Svi koji su kacili na ovoj strani su dobili warn, tako ce biti i ubuduce. Ostri macevi nebeske munje bez nade u telu gromovi celicna ruka pravde! Okacio bih klip ali ne smem.
Drogarito Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Hmm,mislim da ovo treba da se objavi na temi smesne slike ili tako nesto... 1
Drogarito Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Muškarac i žena se voze liftom i na izlasku muškarac ženu nehotice laktom udari u sisu. Okrene se i počne se ispričavati šaleći se: - Gospođo, ako vam je srce mekano kao sisa, oprostit ćete mi? - Mladiću, ako je vama tvrd kao lakat, ja sam u sobi 307! xD 2
Rehabilitovani Bagrem Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Dajte neki vic jbt,a ne slike koje je neko drugi napravio.Ajde ljudi,dje vam je kreativnost?
Vuk Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 (edited) zamalo ad se prevrnem sa stolice zbog ovog intervjua vec izgleda kretenski u filmu, ali je ovo totalni win Edited November 5, 2009 by .Vuk
~SilentWarrior~ Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 (edited) ³ DOBRE DEVOJKE ³ LOSE DEVOJKE ³ ³ nose u tasni cetkicu za zube ³ nose dijafragmu ³ ³ stede za crne dane ³ stede za chanell kostim ³ ³ imaju samo jednu kreditnu ³ imaju samo jedan grudnjak ³ ³ karticu i retko je koriste ³ i retko ga nose ³ ³ na posao idu u cipelama sa ³ u takvim cipelama idu u ³ ³ viskom potpeticom ³ krevet ³ ³ zagreju malo mleka kad ³ zagrevaju nekoga ³ ³ ne mogu da spavaju ³ ³ ³ smatraju da je kancelarija ³ misle da nema pogresnog mesta ³ ³ pogresno mesto za romansu ³ za romansu ³ ³ "bacaju" ubojite poglede ³ bacaju kristal ³ ³ kad su ljute ³ ³ ³ vode racuna o budzetu ³ vode racuna o kupovini ³ ³ citaju bestselere ³ spavaju sa autorima ³ ³ kupuju akcije ³ imaju akcionara ³ ³ izjavljuju saucesce udovcima ³ vencavaju se sa njima ³ ³ kupuju svilene kosulje ³ kupuju svileno rublje ³ ³ jednostavno kazu NE! ³ pitaju KADA? ³ ³ "ono" nikad ne rade prvo vece ³ jedva cekaju da vide kakav je ³ ³ kazu "Hvala na divnoj veceri" ³ pitaju "Sta bi zeleo za dorucak?"³ ³ nikada ne jure za muskarcima ³ jure za njima i njihovom bracom ³ ³ svojih prijateljica ³ ³ ³ nose pamucni donji ves ³ idu bez njega ³ ³ otkopcavaju dugme ili dva ³ prave vrucu atmosferu ³ ³ kad im je vruce ³ otkopcavajuci dugmad ³ ³ pesace ³ voze se taksijem ³ ³ zmure za vreme erotskih scena ³ znaju da bi one bile bolje ³ ³ na filmu ³ od akterki ³ ³ nikada ne spavaju sa svojim ³ takode, ako nije zgodan, bogat i ³ ³ sefom ³ duhovit ³´ ³ smatraju da nisu potpuno obucene³ misle da su kompletno obucene ³ ³ ako nemaju nisku bisera ³ samo sa niskom bisera ³ ³ vole italijansku kuhinju ³ vole italijanske kelnere ³ ³ vole misionarsku pozu ³ takode, kad se umore od ostalih ³ ³ smatraju da je besmisleno ³ misle isto, ukoliko su ga ³ ³ provoditi mnogo vremena pred ³ provele zbog pogresnog ³ ³ ogledalom ³ muskarca ³ Edited November 5, 2009 by Vitorias123 1
feyd Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 (edited) sa jedne od mojih omiljenih facebook grupa: Neki od Djordjetovih "bisera": *Ђорђе Свети Посписку. *Ђорђе жели све најоре у животу мулцима из оне рекламе - Поклон од мог драгог, каже, да му не бих недостајала...ОоОоОо-. *Ђорђе Свиђа ми се што си стидљива, то је чедност. *Ђорђе Госпођо, само мало лево. *Ђорђе Ууу, како смрди, али мама има решење. *Ђорђе Од Божен, с љубављу. *Ђорђе тимари риђана. *Ђорђе депилира шкакљива подручја. *Ђорђе Живана, па ти имаш, имаш фантастично виме. *Ђорђе је отишао да помузе краве. Живана ми највише даје. *Ђорђе ''Упри у ме к'о у животињу''. *Ђорђе се по речима рођене мајке избезобразио. Зашто мама? *Ђорђе је обукао кошуљу на коцкице, ставио мараму око главе и цепа дрва(као у Цецином споту). *Ђорђе шта, шта, шта, шта, шта је то у твојим венама. *Ђорђе чачка вуницу из пупка. *Ђорђе је почео да искашљава. *Ђорђе ....сисе мале, кречене у бело... *Ђорђе Понекад џудо никад Шао-Лин јер ја сам Брус Лијев син. *Ђорђе ''Добар дан. Мене нема пас за шта да уједе али желим нови БМВ и фрижидер, бели, напуњен''. *Ђорђе Зашто глумице у домаћим порнићима имају црне и праљаве табане? *Ђорђе једе мале слатке жу-жу. Хрскају. *Ђорђе Ђорђету се мази. *Ђорђе Зашто кажеш струја а мислиш на гас? *Ђорђе се нећка да истетовира нешто на гуЗци. *Ђорђе Мајчина љубав не греје као гас. Волим те гасе. *Ђорђе би радо опрао ноге. *Ђорђе облачи ексимску народну ношњу и греје се на сијалице са јелке. *Ђорђе аир макс, идемо на марс, мрштавци, пад динара, рестрикције свега и свачега. Јој што волим деведесете... *Ђорђе бесан јер је стара мајка нашла динар у чесници. *Ђорђе и чесницу бака спрема без еурокрема. Божић је, Божић је... *Ђорђе лиже поклопац од еурокрема. *Ђорђе Аднане, ја ти комплиментирам. *Ђорђе стоматолог ел' гинеколог? *Ђорђе да дочееека да ожени Гира да ожени Гира. *Ђорђе Данас мајко жениш Ричард Гира жениш Ричард Гира. *Ђорђе завија сарму. *Ђорђе урадио данас иљаду склекова да буде тип-топ за Нову Годину. Крканлуче, крканлуче. *Ђорђе Дејна Скали мени јако фали. *Ђорђе Прерано си остарио Хамато Јоши! *Ђорђе највише воли када приликом куповине кондома у дисконту 69 радница за касом викне суседној колегиници ''Миро, која шифра беше за куртоне''. *Ђорђе је данас добиЈо комплименат да личи на ирваса црвеног носа. Зафаљувам. *Ђорђе испуњава жеље. *Ђорђе би бацио слину на јастук од умора. *Ђорђе Пас и кита су невероватно слични. На газдарицу неће а комшиницу би поцепао. *Ђорђе није мого ни да сања моја нежна осећања. *Ђорђе полира јарбол већ пар дана. *Ђорђе oterao traktor na pranje, pun je gnusoba sa berbe. *Ђорђе бацајте пломбе четници! *Ђорђе малопре изашо из штале. Све намирене. *Ђорђе носим цигле и блокове, зар се ово живот зове. *Ђорђе устаје за пре петнаест минута. *Ђорђе је од изузетне драгоцености. *Ђорђе из ин д пенис. *Ђорђе заиграли млади на поселу. *Ђорђе би се шикицао. *Ђорђе добија кошуљу која се везује на леђима до петка. *Ђорђе ће бити пар дана одсутан. Иде код баке на село да мрси вуну. Još djordjetovih statusa!!!! *Ђорђе Десанка Шакић, од данас Добросављевић. Наговорио сам је да узме моје презиме. *Ђорђе ја не могу без маљавих ногу, ухухуху. *Ђорђе учи комшију безобразне песме. ''Иде поштар....''. *Ђорђе отишао у војску без шмајсера. Жеље и честитке вечерас на радио Срему. *Ђорђе је био са дедом на вашару и јео је шећерну вуну и гилице. Деда воли гилице. *Ђорђе је извадио вуницу из пупка јер иде на систематски.!!???? *Ђорђе изненадни напад смеха збунио је младог Ђорђа. *Ђорђе је ухватио комшију у блудној радњи. Препао се. *Ђорђе врца мед и умаче. *Ђорђе је узо да се купа. *Ђорђе Толико ми се спава да бих заспао на дрљачи и покрио бих се бициклом. *Ђорђе жели да му чика из Немачке донесе један шмајсер. Молим те чико, кад те молим. *Ђорђе ''Кад сам био дечак мали сви су моју киту миловали''. *Ђорђе један скочко, три пут' каро. *Ђорђе навлачи на себе одежду са мале матуре. Ал' сам нараСо. *Ђорђе Нептун ми је ушао у Уран и да ме јебеш не знам шта то значи. Да није холестерол? *Ђорђе деда ми је ставио шубару на главу и констатовао да сам прави господин. *Ђорђе Продајем мечку у екстра стању. Са комплет опремом - бич, ланац и даире. *Ђорђе удри Миљу по фитиљу. *Ђорђе ne vidom shta kcuam. *Ђорђе ...kad Voganjci utihnu... *Ђорђе ima kucnog ljubimca. Zove se prase i spava u zamrzivachu. Dobio ga na slavi upakovanog u celofan. Mljac. *Ђорђе покушава да одрасте али му не полази за руком. Форевер јанг. *Ђорђе se nabo na korman od becikla. *Ђорђе Ovo je nezapamceno, 36 neopravdanih, a vash sin Dobrosavljevicu jedinica iz vladanja. *Ђорђе Minja SubotaR stvarno voli malu decu. *Ђорђе Psi te moji ochekuju zeljno. *Ђорђе pesma Maje Marijane "Zena zmija" je inkopatibilna sa zivotom. *Ђорђе o mister talimi tali mi banana. *Ђорђе O ja te volim, o ja te volim, oooo ja te volim a ti si kremashica. *Ђорђе Ах, што ниси мали кунић - трибјут ту Мица гранде. *Ђорђе Kome smeta jedna dlaka neka bezi od kajmaka. *Ђорђе Neee,necu laksativ, srce mi je puno radosti. *Ђорђе se pita zashto je Goran Karan a Dino Radja???????? *Ђорђе "Zorz, Zorz, pa ti cesh me upropastiti nachisto." *Ђорђе "helanke, helanke, grilonke, naftaaaalina." *Ђорђе stalno kaze vau, vau! *Ђорђе koraci ko laki oblaci tananananana odbaci *Ђорђе Sasha Popovic - Shta mislish, jesi proshO ili nisi proshO? Umno obolela osoba - Mislim da sam proshO. *Ђорђе Diclofenac Duo, Amoksiklav, Septolete, viljamovka, shljivovica....Ma daj pokreni taj ringispil u mojoj glavi. *Ђорђе ...zivot je kurton. *Ђорђе a moje srce je pile -----> Seresh Ceco a dobri smo. *Ђорђе zeli da mu ledja ozdrave za pet minuta. *Ђорђе iznenadjujuce blesavo - ochigledno bolestan. Ledja sluze kurcu. *Ђорђе oseca posledice subote na nedelju. Namirivanje since 2008. *Ђорђе ...dodirni mi kUlena. *Ђорђе zeli i da stisne i da prdne. *Ђорђе Djordje Dobrosavljevic since 1982. *Ђорђе цркао ми мобилни ( дедино објашњење...Стално га притишћеш). *Ђорђе "...ko ti to grize obraze." Edited November 5, 2009 by feyd 1
feyd Posted November 6, 2009 Report Posted November 6, 2009 staroegipatski vic: Dođe mala Nefertite u školu, učiteljica kaže: - Deco izvadite pločice, grebaćemo diktat. Mali Egipćani izvade svoje pločice i učiteljica počne: - A sad pišite: Naš bog Amon Raa je jako prepotentan... Mala Nefertiti digne ruku: - Oprostite učiteljice, ja sam bila bolesna prošle nedelje, ne znam piše li se "prepotentan" sa dva ili sa tri kurca? 5
Recommended Posts