Ајлин Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Petao juri kokošku. Ona misli: "Ako stanem, ispašću kurva. Ako pobegnem - ništa od zabave. Biće najbolje da se sapletem i padnem." 1
Drogarito Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 (edited) Hvala josife,zaboravio sam Edited November 13, 2009 by Drogarito
Josif Visarionovič Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Bolje skloni taj link,dobices warn. Ima tema za youtube 1
Селектор Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Petao juri kokošku. Ona misli: "Ako stanem, ispašću kurva. Ako pobegnem - ništa od zabave. Biće najbolje da se sapletem i padnem." Кад би одређене припаднице лепшег пола не увек, само мало чешће, размишљале попут ове кокошке, свет би био много забавније место за живот!
Josif Visarionovič Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Ovo sam malopre dobio na fejsu od neke ribe pre nekoliko god. u Beogradu dadilja je ostala kuci da cuva decu dok su roditelji otisli na proslavu nove god.u 23:23 u sobi je zatekla mracni obris.Kada je pozvala roditelje a pita sta je to oni su joj rekli da izvede decu brzo napolje ali decasu bila zaklana.Takodjeje i dadilja kasnije pronadjena zaklana.Pre tri god. ova poruka je stigla Srdjanu Petrovicu(17)iz Nove Varosi.On je ignorisao ovu poruku i pronadjen je zaklan.Milici Ignjatovic(19)iz Kikinde je takodje stigla ova poruka ona je poslala na 4 br. i ujutru se probudila bez jednog uva.Jovanu Kraljevicu (48)iz Bosilegrada je takodje stigla a on je poslao na 9 brojeva i ujutru mu je umrla majka.a Kristini Matijevic(13)iz Bg-a je takodje stigla i poslala je na 15 brojeva ujutro joj nista nije falilo.ako posaljes na:0-bices zaklan/a 1-5 ostaces bezdela tela 6-10 umrece ti neko 11-15 mracni krug ce te zaobici..ne wracaj
Night's Blood Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Aaaaaaaaaahahahahhahahaha......... Imam kuci punu kovertu onih pisama "prepisi 10 puta i posalji drugima", ili ce te pratiti nesreca ceo zivot (a verovatno i nekoliko narednih). :haha:
Селектор Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Ово је хумор (интересантно углавном голмани), има више потенцијалних винера ... :haha: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=11&dd=13&nav_id=392547
Шарки Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 9. Golman Mančester Junajteda Aleks Stepni 1975. godine polomio je vilicu jer je isvuše jako vikao na svoje saigrače. Дајте, бре, смајли који се лупа по челу.
Rehabilitovani Bagrem Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Zamislite da ste kupili novi hard disk,i ide ulicom noseci ga u rukama i iznenada se pojavljuje Brus Vilis i vice daj hard!!! 2 2
BLAGOJE Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Zamislite da ste kupili novi hard disk,i ide ulicom noseci ga u rukama i iznenada se pojavljuje Brus Vilis i vice daj hard!!! sjede ves masina i usisivac na grani,pored njih prolece bojler pa ce usisivac na to:"vid' prolece bojler ostroga mi!" kad ce ti ves masina na to:"cut',ne seri,cu leteci bojler." peca haso i upeca zlatnog kuvara i on mu ispuni 3 paprike. sjede dvije sove na grani pa ce ti prva drugoj:"uuu,uuu,uuu",a druga na to odgovara:"ne seri,svega ti". jos samo fali lija sa spiskom za ubijanje,ping-pong loptica i sarma i to je to. 2
Doom Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 +18°C Na Havajima uzimaju drugi pokrivač. +10°C U zgradama u Helsinkiju isključuju grejanje. +2°C Italijanski automobili ne mogu da upale. 0°C Destilovana voda se smrzava. -1°C Dah se vidi. Rusi jedu sladoled i piju pivo. -4°C Pas vam se uvaljuje u krevet. -10°C Francuski automobili ne mogu da upale. -12°C Političari počinju da pričaju o beskućnicima. -15°C Američki automobili ne mogu da upale. -20°C Dah se čuje. -24°C Japanski automobili ne mogu da upale. -28°C Pas vam se uvaljuje u pidžamu. -29°C Nemački automobili ne mogu da upale. -30°C Ni jedan normalan automobil ne moze da upali. -36°C Ruski automobil ne može da upali. -39°C Rusi zakopčavaju svu dugmad na kosuljama. -50°C Automobil ti se uvaljuje u krevet. -60°C Žitelji Helsinkija se smrzavaju. U Moskvi zakopčavaju kapute. -70°C Smrzavaju se i u paklu. Univerzitet u Kuznjecku organizuje kros-kontri. -120°C Alkohol se smrzava. Rusi zato potpuno u kurcu. -273,15°C Apsolutna nula. Prekida se kretanje elementarnih čestica. Rus liže smrznutu vodku. 8
~SilentWarrior~ Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Popravite sebi raspolozenje http://www.shutupwomangetonmyhorse.com/ 1 1
Srlandand Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Došao Mujo u upravu za zapošljavanje i na porti ga tip pita: - "Ime i prezime." - "Mujo Mujic." - "Kada ste rodeni:" - "23.6.1965, u Bosni." - "Jeste oženjeni?" - "Da, za ženu." - "Pa znam da si za ženu, jeste vidili ikad nekog ko je oženjen za muškarca?" - "Pa jesam!" - "Pa koga?!" - "Pa, evo na primjer, moja sestra." Uleteo Mujo u voz: - Jel' ovo prvi razred? - Jeste! - Dobar dan, ja sam vaš novi ucitelj. Tri bracna para proslavljaju svoje godišnjice braka u jednom hotelu. Poslije vecere svaki par pode u svoju sobu. Ujutro, na dorucku nadoše se muškarci, i to jedan sa šljivom ispod oka, drugi sa polomljenom rukom, a treci sa polomljene obe noge. Pitaju prvog šta mu se desilo, a on im kaže: - "Ne pitajte! Ušli mi u sobu, krenuli da se kresemo, završimo, i ja mahinalno iz džepa izvadim 100 eura i pružim ženi. Ona se toliko naljutila da je dohvatila pepeljaru i pravo u oko!" Drugi ce: - "Ma slicna stvar. Dosli u sobu, obavili posao, ja mahinalno izvadim 100 eura, kad ona meni vraca 50. Zamahnem rukom da je udarim, a ona se sagne i ja zveknem pravo u zid!" Treci prica: - "Ja sam još gore prošao. Dodemo mi u sobu, krenemo da se kresemo, kad u sred radnje neko zakuca. Moja žena se uplaši i iz navike vikne: Jao, muž!, a ja budala pravo kroz prozor..." 4
Talvi Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Dobro je ovo za temperature, samo ne kapiram zasto Finci iskljucuju grejanje tek na +10, zar oni ne bi trebali to da rade na nekih -10?
Josif Visarionovič Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Ne bi bila fora jer je u Rusiji hladnije
In The Flesh Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 http://www.break.com/index/iphone-russian-roulette.html
kuruz Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 (edited) Edited November 14, 2009 by Куруз 3
Recommended Posts