-Mare Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Sad se Hefestu upalio alarm kod kuce, oseticete zezlo u svoj njegovoj moci.
feyd Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 necu nikome reci kakav visual "gej zezlo" izaziva kod feyda :haha:
Vresište Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 (edited) ako mu se upalilo zhezlo, cenim da smo svi najebali. zhezlo shatiranih. ne,ne, 90 su bile mala maca izroda ako pogreshno interpretirane '80te u '90tim dobiju pravo glasa u 00im. ja sam prve dve po instrukcijama velechasnog P.Anselma blendovao s ekstremnom mrzhnjom u glavi. ali to je neki limit koji je manje vishe kulturoloshko-antropoloshko- vremenski prihvatljiv. ona prvopomenuta komeshanja su opasna za kosmichku karmu, a kamoli za chovechanstvo.... edit: uletela feyd. Edited November 24, 2009 by matatrtaDtopikkiller
Rehabilitovani Bagrem Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 (edited) Slika je previse soc-realisticna ali meni je smesna! Evo i malo shege za promenu Otišao Barak Obama kod nekog poznatog proroka: - Kaži mi, koliko ću dugo ja biti predsednik? Ovaj pogleda u karte ... pa kaže: - Ovdje vidim da ćete i kroz 4 godine ponovo biti izabrani! - Lepo, lepo ... A hoće li biti mira u svetu dok sam ja predsednik? Ovaj opet pogleda u karte: - Nažalost, ne! Vidim da će za 5 godina izbiti rat izmedju Rusije i Amerike! - Hm ... a ko će pobediti? - Eee to vam nesmem odgovoriti! Vidi Obama da sa ovim likom mora lukavo, pa upita: - Dobro, a reci mi barem hoće li se posle toga proizvoditi COCA-COLA? - Hoće, naravno? - Aha. A koliko će koštati? A ovaj pogleda opet u karte pa odgovori: - Dvanaest rubalja. Edited November 25, 2009 by Zrakomlat
kuruz Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 Зашто у Црној Гори нема ноћних клубова? Из околних држава се жале на буку.
feyd Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 (edited) ne znam je l je ovo za humor ili za bem ti život... znači: leđne sise. :haha: Edited November 25, 2009 by feyd
Sisus Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 Hahahaha, do jaja. Još samo da joj niknu 2 mladeža umesto bradavica.
Dark_Elf Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 Ko stvoreno za Sisusa. Žena sa 4 sise.. na koju god stranu da se okrene, naleti na sise.
Drogarito Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 (edited) A elegantno popunjene goticarke ? Edited November 25, 2009 by Drogarito
ResurrectioN Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 Backboob gallery pa se veselite http://www.manofest.com/Galleries/Bizarre/20-Mind-Blowing-Back-Boobs/start=2.html#category
Axeanosilas Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 Боље четири опуштене сисе него једна затегнута!
Feniks . Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 I tako ti ja, bolan Haso, sjednem u avion i pravac Frankfurt, kad za pola sata pojavi se neka raja, zauzmu avion i kazu da su otmicari. A mene bas zaboli, ono, nije moj avion, briga me, 'ladan ko Klint Istvud. Bijah miran sve dok nisu krenuli da siluju jednu zensku. Tu je meni puk'o film. Digo se ja i dreknem, onako k'o serif: Pustite je!!! I pustili je na miru, ali postavili meni ultimatum: Il' skaces il' te svi guzimo!" Haso se sav uzivio u pricu. "... I, jesi skako???" "Jesam malo u pocetku... dok mi se guzica nije razradila" 1
Zvončica Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 Došao sin nekog šeika u Beograd, da studira. Posle nekog vremena šalje pismo kući: - Ovde je super, Beograđani su divni, ljubazni, grad je lep, ma, sve je odlično! Jedino me je nekada malo sramota kad idem na fakultet, ja izlazim iz svog mercedesa, dok moji profesori izlaze iz tramvaja. Stiže posle kratkog vremena ček na milion dolara sa propratnim pismom: - Nemoj da nas sramotiš! Kupi i ti tramvaj!
Divlji Tigar Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 Slika sa SSC foruma, tema o starom Beogadu.
Recommended Posts