Zvončica Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Sreli se Mujo i Haso nakon dugo godina i pita Haso Muju: - Kako su ti sinovi, šta rade? - Mašala, prvi mi je sin modni dizajner, drugi frizer, treći maneken. - A četvrti? - I on je isto peder! 1
lemmy sixx Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Kako se zove ciga koji dolazi od nekud? From. A ciga koji radi u elektrodistribuciji? Grom Cigan koji prodaje piratske diskove? Cd rom Elegantni cigan?Eleganci. Jos elegantniji cigan?Ekstravaganci. Najelegantniji cigan?Dragan Kojic Keba. 2 3
Feniks . Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Šeta parče hleba Etiopijom. Spazili ga Etiopljani i naravno, krenuli u lov na njega. Opšta frka, beži parče hleba a za njim gladna rulja juri. Uleti u neki gradić pa kroz uličice, levo, desno i izbije na neki trg a tamo u bašti kafića sedi parče salame i bezbrižno pijucka kaficu i čita novine. Onako zadihano, parče hleba mu pritrčava: • Beži brate, poješće nas gladna rulja! A salama odgovara: • Samo se ti spasavaj brate, ja sam bezbedan. • Kako to, pa oni su gladni a ti si hrana?!? • Nisu oni još čuli za mene! Zašto je grudnjak najdemokratskiji izum? Zato što potiskuje velike, podiže male, a masu drži na okupu! 1 1
Vresište Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 (edited) @feyd al' ovo mogu razumeju samo oni koji su skupljali slicice... Edited December 2, 2009 by matatrtaDmoderate
feyd Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 izraz na licu pande sa stolicom je epic win 1
Doom Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 i dont think so. http://successfulsoftware.net/2007/08/16/the-software-awards-scam/
Talvi Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 @feyd al' ovo mogu razumeju samo oni koji su skupljali slicice... Taj sam.
Zvončica Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 http://www.istokpavl...acima-i-google/ 2
Doom Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 koja stoka jbt... znaci ne verujem. stigao sam do stopala i nisam mogao vise... strashno...
Sisus Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 http://www.istokpavl...acima-i-google/ Već bilo, ne pratiš na času.
Drogarito Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 http://autocompleteme.com/page/3/ How do you know if you're dead? Do Midgets have nightvision?WIN
Zvončica Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Izvinjavam se! Dva tipa razgovaraju o tradiciji i braku te jedan reče: - Ja nisam imao sex sa svojom suprugom dok se nismo venčali. A ti? - Ne znam. Kako reče da se ona zove?
Zvončica Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Ulazi čovek i pet shop i kaže prodavcu: - Dajte mi 346 bubašvaba, 43 pauka, 37 miševa i četiri pauka. Zapanjen prodavac: - Držimo samo paukove i miševe. A šta će vam zaboga bubašvabe i pacovi? - Ma, gazda me upravo izbacio iz stana i rekao mi da ga ostavim u istom stanju u kakvom sam ga i našao!
Dead Man Walking Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 - Dajte mi 346 bubašvaba, 43 pauka, 37 miševa i četiri pauka. :haha: 4
Zvončica Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Tata! Tata! Gori nam kuća! Požuri i tiho, da ne probudiš mamu! 1
Amphitritê Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Vozi se tip motorom, i slučajno spiči vrapca u letu. Bilo mu je žao, stao je i video da je vrabac još živ. Ponese ga kući i stavi u kavez sa malo vode i hleba. Par sati kasnije, kad se vrabac probudio, pogledao je oko sebe i počeo je da se kaje: - Rešetke, hleb, voda,… ubio sam motociklistu!
kuruz Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Супермен напише у центру села: "БЕТМЕН ЈЕ ПИЧКА!!!" Бетмен попизди и испод тога напише: "СУПЕРМЕН ЈЕ КЛАРК КЕНТ!!!"
Machka Naopachka Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Šta kaže lala kada ide na gay paradu i pitaju ga kuda ide? U dupe na vašar. Otkriven je novi virus koji napada samo sponzoruše. U pitanju je virus X5Q7.
Recommended Posts