sale 3sm Larry Flynt Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Pre bih rekao da je kineski, štrči mu žuta petokraka na kačketu. Nouph,to je avtenticni dzapaniz,nji'ova imperijalisticka dzapanizska armija je nosila zutu zvezdu na slemu,kapi,sapci...u drugem svetskem ratu
Zoidberg Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Japanski vojnik iz drugog sveCkog Japanski vojnik sadasnjost kad smo vec kod Japanaca 1
Fapril ethereal Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 (edited) Edited December 8, 2009 by april ethereal 1 1
Fapril ethereal Posted December 9, 2009 Report Posted December 9, 2009 (edited) Edited December 9, 2009 by april ethereal 1 1
Rehabilitovani Bagrem Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 (edited) Ako vam se svidi ima jos Edited December 10, 2009 by Zrakomlat 2
kuruz Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Jeste li kačili Dačića? "Znači brdo, znači planina, znači planinski kraj..."
delay Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Jeste li kačili Dačića? "Znači brdo, znači planina, znači planinski kraj..." Znaci najjace. Mislim da nije kaceno na temi.
ResurrectioN Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Northern Irish, Serbs, Hutus Granted Homeland In West Bank http://www.theonion.com/content/node/28369
feyd Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Procitao Mujo knjigu 'Budi gazda u svojoj kuci'. Otisao u kuhinju i stao pred Fatu. Upro joj je prst u facu i ostro rekao: "Znaj da sam ja gazda u ovoj kuci i moja je rijec zadnja!!!! Veceras ces napraviti dobru veceru i kad pojedem, idu dobri kolaci. Zatim idemo u spavacu sobu I vodit cemo ljubav onako kako ja hocu... Onda ces mi spremiti kupku da se fino opustim. Oprat ces mi ledja i obrisati me, a onda donijeti pidzamu! Nakon toga izmasirat ces mi stopala i ruke! I pogodi, tko ce me obuci i pocesljati kad sve to bude obavljeno? " Fata: "Neko iz pogrebnog, pizda ti materina!!! " 1
delay Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 Repriziram nesto Nikad Izvini i jbmti kakav je ovo kult. Imam 8 sati tog ludila.
-Mare Posted December 11, 2009 Report Posted December 11, 2009 BISERI EX-YU KOMENTATORA Mirko Kamenjaševič . "Gol, gol ... kurac gol, stativa!!!" (Sledeća utakmica): "Slobodan udarac sa nekih 35 metara izvodi Bukal ... "Topovski udarac i gol!!! Kurac gol, prečka ... Sjedi mali, pička ti materina, ništa ne vidim." (6 meseci suspenzije.) (Posle toga kad se vratio): "Vahidin Mušemić u izglednoj šansi - i ništaaa ... Ali opet Mušemić dolazi do lopte, udarac - i golman brani, lopta se odbija do Mušemića koji upućuje snažan udarac lijevom nogom ... Prečkaaa!!! Mušemić ovaj put glavom i opet je promašio, jeb'o mu ja mater smotanu!!!" (2 godine suspenzije) Milojko Pantić . (Nekim je čudom prenosio utakmicu odbojkaške reprezentacije Jugoslavije. Kamera polako izoštrava sliku sa vrha dvorane, iz ptičje perspektive vide se igrači kako se zagrejavaju i on će): "Dobro veče prijatelji FUDBALA!" (Tada nastaje pauza od dobrih 15 sekundi i on nastavlja): " ... i ostalih sportova." . (400 m u Atlanti): "U stazi četiri je glavni favorit, Majkl Džekson ... Pardon, Majkl Džordan." (Nedeljko Kovinjalo se tu ubacuje i kaže): "Da, kolega Pantić želi da kaže kako je Majkl Džonson u Americi popularan kao njih dvojica." . (Španija - Jugoslavija): "I gospodine Pedersen, zaista zaslužujete takvo prezime ..." . (Arsenal - Ajaks): Berkamp izlazi iz igre u 22. minutu zbog povrede, ulazi Patrik Vijera. Na ekranu se ispisuje sledeće: 22. minutes, 10. Bergkamp out Komentar Milojka Pantića: "U igru se sprema iskusni Minutes s brojem 22!" . "Prodato je 30.000 gledalaca!" Milorad Djurković (Crna Gora) . (Euro '96, Nemačka - Engleska): "Da je Gaskojn imao moj broj cipela, sigurno bi ta lopta zavrsila u mreži." . (Barselona - Inter): "Drži ga Gamara kao da mu je sin." . (Izvodi se slobodan udarac): "I da li će sudija Merk izmjeriti tačno 9 metara i 15 cm ili će to on obaviti, onako, iz iskustva? Neće, hoće, neće, ipak hoće!" . (Vaterpolo utakmica): "U bazenu plivaju nečije gačice, pa da vidimo ćije su..." Vladanko Stojaković . (Na utakmici Keln - Crvena zvezda): "Polster, Polster ..." (pa se onda guši u dimu cigarete i 15 sekundi kasnije): "Da vidimo sada zašto su se igrači Kelna kao po komandi svi povukli na svoju polovinu ... Ah, da, to je 1 : 0 za njih." . (Jugoslavija - Engleska, koju smo igrali odlično, a opet izgubili 2 : 0. Katanec vuče loptu između dva Engleza koji se sudaraju glavama, obojica lome arkade i krvare): "Katanec, Katanec ... Hahahahahahahhahahahaha!!!!!" . (Utakmica reprezentacije): "U poćasnoj loži su i mnogi ugledni gosti i državnici na ćelu sa Dražom Mihajlovićem!" (umesto Markovićem.) . (Očigledno blago pijan): "Na stadionu se okupilo oko 30 hiljada dinara." . (Slow motion posle šanse) "A evo sada identične situacije!" . "Drulović ulazi u šesnaesterac i ... "Padni TU!!!!!!" Zvonko Mihajlovski . "Lopta kadkad ume da bude đavolja koža naduvana vazduhom." . "Čudno dodavanje - jako i nikome!" . "Zadovoljio je trenera i zato sada igra." . "Dok je lopta u vazduhu da vam saopštim spisak igrača oba timova." . "Sudija danas nije delio pravdu već množio nepravdu." . "Kakav udarac, pocepao je vazduh na vodonik i kiseonik." . Prepun stadion Partizana, 50.000 ljudi: "Zamislite, 100.000 dlanova! " . (Hokej): "Okrenuo ga je na kocki leda koja bi stala u ćašu viskija." . "Brazilska odbrana - planinski venci Siera Madre! " . "To je bila veća opasnost za avione tipa Avaks nego po gol Pandurovića." . (Lopta se natakla na šiljak na ogradi i pukla): "I lopta je sada pukla kao staklena kugla od porcelana." . "Kakav predivan pogodak!!! U fudbalu se događaju mnoge lepe stvari. (Počinje usporeni snimak gola): "I pođimo zato sada uz pomoć magnetoskopa u potragu za lepim!" . "Završen je još jedan derbi večitih rivala, fudbalska predstava van granica prostora i vremena!" . "Ni loše vreme, ni svi minusi gospodina Celzijusa nisu mogli da pokvare ovu fudbalsku predstavu!" . "Zbog ovakvih udaraca Roberta Karlosa osnovaće se društvo za zaštitu lopti!" . "Kiša pada iznad leve korner zastavice." . "Stojić je ispustio loptu kao vruč krompir." . (Barselona - Real): "Stoickov je fudbalski genije i ništa više!" (onda, mali predah, valjda je razmislio što je rekao) "A kada je neko fudbalski genije, onda je sve!" . (Finale Kupa SCG, Zvezda - Sartid): "Prelazni pehar koji ostaje zauvek" . "Taj pogodak je bio tajni savez lopte, Larsonove noge, i okvira gola." Jordan Ivanović . "Što bi reko naš narod - deja vu!" . (SP USA, 1994): "Evo nas na džoint stadionu" (u pitanju je Giant stadion) Petar Denda . (Rakočević promaši gol): "Efektivno, ali ne i efikasno." Galić (uvek govorio u stihovima) . "Loptu ima Zajec zeko, Dinamovo med i mleko" Srdjan Knežević . "Poštovani gledaoci, izvinjavam se zbog ovog prekida. Upravo su nam organizatori olimpijade zabranili da pušimo u reporterskim kabinama. Evo i kolege Španci se bune, nisam samo ja ..." . (Gimnastika): "Pa pogledajte dragi gledaoci ovo telo! Boginskaja je najvisočija od svih gimnastičarki i vidi se to na njenoj izduženoj figuri. Jednom rećju - ŽENA!" . (Gimnastika): "Pogledajte samo kako je građen ovaj mladić. Svaka majka bi ga poželela u svome domu, a tek ti predratni švalerski brčići ..." . (Rukomet): "Cela Jugoslavija je sada sigurno na rukama!" . (Olimpijada, gimnastika. Takmičarka je preskakala kozlić i gadno pala povredivši članak i ruku! Knežević je skoro plačnog glasa rekao): "Jadna devojčica! Pa, ko će je razumeti ako neću ja!!??" Milos Topalović . "Sledećih nekoliko minuta ovog snimka protiću u znaku Georgi Hadžija i ove kretenske reklame za kečap!" . "Obratite pažnju: na stadionu u Istanbulu samo policijski psi nemaju brkove!?" YU radio . "Prejaka je ovo lopta za Savičevića, Dejo ovu loptu ne bi stigao ni taksijem." . "Savo, Savo, Savo kravo, šta to radiš???" Nedeljko Kovinjalo . (Jugoslavija - Grčka, SP, u košarci, 1998): "Teško je bilo, ali kako kaže naš narod, sve je dobro što se loše svrši." Marjan Sedlaček . "Kada Jestratijevič ovako šutne slobodno bacanje, ili ga pogodi ili promaši ..." Popovski . (Jugoslavija - Rumunija 4 : 4) "Sušić je igrač koji bi trebao malo više da dribla i da koristi svoju tehniku i kontrolu lopte. Evo ga, upravo to i radi ... Suši ć, Sušić, Sušić i ... Ma ne sam, Safete, ne sam! Kakva sebičnost mladog i neiskusnog Sušića!" Mladen Delić . (Argentina - Holandija, rezultat 1 : 1 pred kraj utakmice) "Ako se utakmica završi 1 : 1, igraće se produžeci, pa ako i onda ostane nerešeno, nova utakmica će se igrati u sredu ... Jao, pa ja imam avionsku kartu za ponedeljak ... Da li će oni meni da dozvole da promenim kartu ... Kako ću ja da se vratim?" Sreto Sćepanović . "Našeg boksera Svetomira Belića, dragi gledaoci, prepoznaćete po belim gačicama, a njegovog protivnika, Motungua iz Kenije, po crnim gačicama." Slobodan Šarenac . (Jugoslavija - Turska, finale EP u košarci 2001): "Ni majka mu za ovo ne bi sudila ličnu grešku" Vlada Olić . (1998. NBA finale, Juta - Čikago) "Skoti Pipen je imao protiv sebe dva dobra odbrambena beka, ali je video da su to dva mala belca pa je zakucao preko njih." Milka Babović . "Čamac je tako, tako, tako ... tako lako prevozno sredstvo" Dobrosav Gajić . "Ovo je takmičar iz San Marina, male ostrvske državice usred Atlantskog okeana." . "U publici je mnogo zanimljivih ljudi kao na primer ovaj čovek sa bradom." . "Zoran Savić je imao malu porodičnu neprijatnost ovih dana. Naime umrla mu je majka." . "Nosioci pobede uspeha ..." . "Stižu oko 13:30, narodski rećeno oko pola dva." . "Sastali su se na jednomesečnim, kratkotrajnim, tridesetodnevnim pripremama." Miroslav Rede . (Utakmica između Reala i Juventusa): "Tko prvi zabije gol, biti će u prednosti." Dušan Memedović . (Mart 1999, boks Holifild - Luis): "Svi se iskreno nadamo da će i sam meč potrajati bar koliko i ovo izvođenje američke himne." Aleksandar Stojanović . (SP 2002. u fudbalu): "Toliko mnogo iznenađenja na šampionatu, da bi bilo veliko iznenađenje da ne bude nikakvih iznenađenja." Duško Korač . "Ovo je Keli Erikson, sičušna Švedjanka, skakačica u vis, a ovo je njena majka, mama Marija, koja prati svuda svoju ćerkicu i ne ispušta je iz vida. A čovek koga upravo vidite, je snažni momak, Džon Godina, bacač kladiva. Njemu nisu potrebni ni mama ni tata da ga prate po takmičenjima." Boris Mutić . (SP Italija 1990, Španija - J. Koreja): "Mičel! Treci zgoditak! Zaslužio je da mu kažemo cijelo ime. Bravo, Hoze Miguel Gonzales Martin Del Kampo Mičel!" Bratislav Tončić . (Jugoslavija - Slovenija, Euro 2000) Pri rezultatu 0 : 3: "Još 25 minuta mučenja na ovoj stolici, prvenstveno za mene, a što se vas tiče izuzetno lako možete preći na neki drugi kanal i odgledati neku špansku seriju ili nešto drugo što će sigurno biti zanimljivije za vas." Sabahudin Topalbečirević . "Bila je to utakmica sa dva poluvremena." Velid Spaho . (BiH povela protiv Norveške 1 : 0): "Evo noći, evo ludila!!!" Anonimni??? . (Dotični komentariše igru Katalinskog): "Ko je njega uopšte i zvao u reprezentaciju, ja njega ne bi ni zvao, on je poslednji čovek kojeg bi JA pozvao da igra ..." (Sledeći dan, protiv Španije, pobedili smo 1 : 0): "Ne vidim od ljudi koji su ispred nas ... pardon ... mislim da je gol postigao Katalinski." (Minut nakon gola): "Bravo Katalinski, to je pravi čovek za reprezentaciju, njega je trebalo odmah zvati, bravo Katalinski, Katalinski je danas naš spasitelj!" . (Mohamed Ali na Olimpijadi u Atlanti 1996. pali olimpijski plamen): "I pogledajte Muhameda Alija, ruke mu se tresu od uzbudjenja!!!" . "Još uvek niko nije obradovao semafor, tamo je i dalje 0 : 0." . "Dok su bile reklame, ništa niste propustili, nastavila je onako kako je i krenulo - očajno." . (Reditelj zumira Ronaldovu mindjušu): "Sreća što je Ronaldo fudbaler, inače, da je bokser, kakav bi to zalogaj bio za Tajsona!" . "Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja." . "Što bi rekla stara rimska poslovica, ne vjeruj Dancima ni kad darove nose!" 3 1
Feniks . Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Gledala dvojica Crnogoraca trku na 200 metara. Svi trče, samo je jedan zaostao. Kaže prvi Crnogorac: * A viđu kukavice đe je jadan zaostao. Drugi odgovori: * Muči, čoče, ada to ti je naš Crnogorac. Na to će opet prvi Crnogorac: * A viđu sokola đe poćera onoliku gomilu! 1
morbid god Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Evo jedan stari. Zasto crnogorac pusta brkove? - Da lici na majku. 1
Feniks . Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Koji je najprodavaniji poklon za 8. mart u Crnoj Gori? Aparat za brijanje. Kada je bio poslednji zemljotres u Crnoj Gori? Kada su Crnogorci uzeli lopate, a zemlja pukla od smeha. 1
José Luis Chilavert Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=-8KT-GNoKzo
Recommended Posts