Footog Qpoos Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 sunce ti jebem...ne mogu da prestanem da se smejem...toliko je dobro,da ubija...hahahaha...
Footog Qpoos Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 (edited) zanimljivo kod krkobabica je to da je on toliko dugo penzioner,da je docekao i da mu sin bude penzioner...kapiram da su do pre par godina zajedno sedeli na tremu i psovali postara sto im je drzava zakinula 20 dinara koji idu za donaciju u vlastonice zbog poplave... Edited December 12, 2009 by Trne-svetska mega faca
Ајлин Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Koji je najprodavaniji poklon za 8. mart u Crnoj Gori? Aparat za brijanje. Kada je bio poslednji zemljotres u Crnoj Gori? Kada su Crnogorci uzeli lopate, a zemlja pukla od smeha. Ajoj Ovaj prvi je... ahaha Upravo sam skidala nausnice al ne aparatom za brijanje, ahaha možda je trebalo
~SilentWarrior~ Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Pismo nesudjenog mladozenje Nažalost, nisam oženjen,doduše bio sam veren, ali do svadbe nije došlo. Evo zašto: Samo zbog toga što sam za Novu godinu morao da radim pa je moja verenica trebala da dočeka Novu godinu kod roditelja, verenici sam hteo da poklonim rukavice, koje bih joj poslao zajedno sa pismom. Međutim, u prodavnici sam sreo koleginicu sa faksa koja je kupovala gaćice. Nespretna prodavačica je zamenila pakete, tako da je koleginica uzela rukavice, a ja sam verenici poslao gaćice. Sad zamislite moju verenicu kako pod novogodišnjom jelkom, dok otvara poklon, čita moje pismo! Evo sadržaja pisma: Dugo sam razmišljao kako da te razveselim i dokažem ti svoju ljubav. Zadnji put sam konačno primetio šta ti nedostaje, pa ti to šaljem u paketu. Želim ti da u njima provedeš ugodne trenutke. Želeo sam da ti kupim vunene, ali u njima bi se znojila, što sam zapazio kod koleginice i prodavačice. Probao sam ih i na jednoj i na drugoj, pa sam ih jedva skinuo. Ali, ubrzo će proleće, a ti ih onda, koliko mi je poznato, ne nosiš. Hteo sam da ti kupim kožne sa narodnim vezom, ali sam se u poslednji čas setio da u njima ne bi mogao da opipam ono zbog čega želim da te zaprosim. Kupio sam namerno ove koje se lako skidaju, ako se žuri tebi i drugima. Ne zaboravi da ih poneseš kada ideš u fino društvo. Neće dugo biti čiste jer ljudi imaju prljave ruke, a ti s mnogima kontaktiraš. Ako želiš da ih očistiš, idi do mog prijatelja, znaš onog o kojem sam ti već pričao, jer je on iskusan sa tim stvarima. Voli te tvoj ljubljeni!" 2
ShinigamY Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 ^^ Hahahahahahha kolko jaka stvar! Upiso sam se od smeha! Hahahahha
In The Flesh Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Kako Niksicani kazu za neku curu da ima lijepo lice? - Dobra je picka u facu. 4
Srlandand Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 http://www.raincitystory.com/flash/screenclean.swf
Kokopelli Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Ovo bi trebalo slušati dok se priča, ali ajd: Kako se zove torta bez jaja? - TORTA! (piskavim glasom)
lucassen&co Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=4hNReW5K298 1
Ајлин Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Sedam pandura i šlep veza Al ovaj lik je najjači što je snimao uspravno telefonom
BLAGOJE Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Kako Niksicani kazu za neku curu da ima lijepo lice? - Dobra je picka u facu. sto je najbolesnije ovo je ziva istina.
Господин Граул Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 http://www.keandra.com/movies/104/1040056/mega-fett-und-geil/ mission imposible!
Sisus Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Šta kako? Nije jeb'o 5 godina, pa su ga pustili s lanca.
Џејсон Њустед Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 A vi kao ne biste znali to da uradite?
Fake City Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 (edited) Edited December 13, 2009 by Fake City
Drogarito Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Na ovoj temi nisu dozvoljeni youtube linkovi Edituj
ResurrectioN Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 'Oce neko da bude sekretarica? 1
Milogled Bluff Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Samo ako poseduje lepote mladalačke, i sarmu
In The Flesh Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Potrebna mu je i kuvarica. Trazi ljepotu i sarmu. (10 firmi ima) ili je 5?
Recommended Posts