blondie Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Crnogorski carinik totalno ne mogu da vjerujem da je ovo pravo a ne fotomontaza.....
Ајлин Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 PRavo pravo Imam ja jednu gde sede ispod drveta u debelem 'ladu na granici. A nisu na pauzi
blondie Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 brate sestro... gledam i ne vjerujem. mislim, okej kapiram i ljenost i ne radi se ljudima, i navike... ali ovo je LAW ENFORCEMENT!!!!! ovo je granica alo hahaha..
Ајлин Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Ej, si ti bila skoro ovamo Pa znaš ti kakva je to granica. Ta se granica prelazi sa ličnim kartama.
blondie Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 nema veze, i ovdje neki u Meksiko idu s licnim kartama, ili u Kanadu... ali mora postojati neko dostojanstvo pobogu, uniforme nose i sramote se...
Ајлин Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Što je negde sramota ovde je dika i ponos. Crnogorci šta ćeš. On topic - Oldie, but goodie: Zašto Crnogorac drži stolicu pored kreveta? Da se odmOri ka' se probUdi. 1 2
kuruz Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Pokupljeno sa tribine, vide se stolice iza. 1
salebghouse Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 (edited) i, bre, kuruze... aj sad Edited January 5, 2010 by salebghouse
kuruz Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 (edited) Izvini što sam ti sjebao fazon, šta ću kad sam opterećen. Ovaj iznad je Austrijanac ili Švaba, zabole me za njega. Usput, to je slikano u Kuli, prepoznajem po boji stolica. http://www.xtratime.org/forum/attachment.php?attachmentid=20637&d=1186358882 Edited January 5, 2010 by Pumbaa
kuruz Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Волим своје другаре из Републике Шумске, увек се смејем идиотским фазонима попут ових: Srecno amputiranje nogu unuku zelе baka i deka sa pesmom "Ne klepeci nanulama. Zašto žene trljaju oči kad se probude? - Zato što nemaju muda da se počešu!
Fapril ethereal Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 kako volim te monument molestation momente
Bejbe Kompajler Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Što se spomenika tiče ovaj je ubedljivi win. Istrip je videti ovo uživo kako visi
NećuDisplejNejm Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 ^ Prag, eh kad se setim. bas sam se utripovala kad sam videla ovo kako visi xD
Јарослав Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 - како се зове амбасадор Земуна? - Мунзе Конзул 3
F4R15 Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Bila 2 zemunca na slavi. Jedan počeo da jede prstima, a drugi će: Nožem, brate, nožem… A ovaj će na to: Koga, brate, koga?! Kako se zove teniski ATP turnir u Zemunu? Znači open. Zašto u Zemunu nikad ne pada kiša? Zato što ne smije. Zašto u Zemunu nikad ne pada sneg? Jer bi ga izgazili. Uci tata sina, naravno Zemunci, matematiku... "Imas, sine, pet jabuka, i dodje neko i uzme ti dve..." sin ga prekine: "Ko mi, bre, uzme?!?" Kako se Zemunac moli bogu? - Brate, ako te ima, kaži mi kako da se sakrijem kao ti! Dolazi Zemunac u trafiku. Zemunac: - Tebra, imaš papirne maramice? Prodavac: - Imam samo "Paloma". Zemunac: - Pa loma mi i treba! Uciteljica u Zemunu ispituje prvake matematiku: - Marice, ajde ti: koliko je 2+2? - 4, uciteljice! - Bravo! A 3+3? - 6!!!!!! - Odlično Marice! A koliko jeeee.... 3+2?? - Mmmmmm.... 5!!!! - Odlično, Marice! U tom momentu mali Zemunac ustaje, vadi utoku i ispaljuje 4 metka u Maricu. Uciteljica: - Po...pobogu, dete, šta si to uradio???!!!! Mali Zemunac: - Morao sam, brate... Previše je znala! -Kako se pozdravljaju zemunci? Zemunac A: Munze konza! Zemunac B: Vaistinu konza! Setaju cale i sin Zemunci centrom, naravno, Zemuna, i mali vidi veliko M na Mc Donald's-u. Sin: - Cale, s'a je ono veliko M na onoj zgradi? Cale: - M kao Munze, slinavi! Pricaju dva zemunca: - brate, ajmo danas na bazen! - necu brate, vlada kolera. - ma koji bre Vlada Kolera, nemoj da mu ja malo j**em mater! Kako zemunac pjeva pjesmu Lane moje od Željka Joksimovića "Lane moje,ovo ono" Sedi mudrac pored reke i gleda u daljinu. Dolazi Zemunac i pita ga: - "E cale, jedino ti mozes da mi pomognes da resim dilemu. Ti imas dosta iskustva, godina, mudrosti... Reci mi - sta je smisao zivota?" Na to ce mudrac: - "Vidis sinko... to ti je ova reka..." Zemunac: - "Aj' ne seri, ja mislio zezanje, kola, *****, alkohol..." Mudrac: - "Uuu jeee, ja mislio reka!" Kako se Zemunac javlja na telefon? -Znaci halo!!! Uci Zemunac papagaja da prica: -Reci sta je!!! Papagaj cuti. -Ajde reci sta je!!!! Papagaj opet nista. -Alo bre, reci sta je!!!! I papagaj najzad progovori: -Sta je? Sta je? -Sta bre ti meni sta je, a!!!!!!!!! Kako zemunac izražava saučešće : "Znači tuga,brate!" Šta kaže Zemunac kad mu ne pali auto ? Znači, ispoštuj me bre brate. 1
Talvi Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 http://www.mondo.rs/s157368/Zabava/Kip_lorda_Homera_Simpsona.html
salebghouse Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 (ako nije bilo) sta radi dorcolac u zemunu? sklekove
Rehabilitovani Bagrem Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Što se spomenika tiče ovaj je ubedljivi win. Istrip je videti ovo uživo kako visi Moze pojasnjenje zasto je dodjavola taj konj naglavacke?
Recommended Posts