Bejbe Kompajler Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Moze pojasnjenje zasto je dodjavola taj konj naglavacke? To je spomenik Svetom Venceslasu koji jaše mrtvog konja. I, btw, to što je nama to smešno i suludo i tako, Čehe itekako nervira. Spomenik se nalazi u okviru tržnog centra, koliko se prisećam, a odradio ga je David Cerny i to bi trebalo da predstavi Bog-zna-kako-smešnu parodiju na originalnu statuu Sv. Venceslasa. Sam tržni centar u kome je ova tragikomična spomenčina, nalazi se nedaleko od originalne statue, na samom trgu Svetog Venceslasa gde je i češki Nacionalni muzej. (Original izgleda ovako, uzgred: http://www.hickerphoto.com/data/media/184/st-wenceslas-statue_10709.jpg)
Talvi Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 (edited) ^ In the gothic splendor of the chapel of St. Wenceslaus Golden door with seven locks Seven keys within your hand Ancient crown of Bohemia placed upon your head Sharpening your spears The hangman's disciple, vomiting forth death Murderous power, radiate hate, harbinger of suffering Edited January 6, 2010 by Talvi
Doom Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 original sasvim dobro izgleda. ne znam sta ce im ona neuspela parodija uopste.
Sisus Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 To je spomenik Svetom Venceslasu koji jaše mrtvog konja. I, btw, to što je nama to smešno i suludo i tako, Čehe itekako nervira. Pa naravno da će da ih nervira. I ja bih popizdeo da mi neko napravi spomenik Kraljevića Marka kako jaše mrtvog Šarca naopačke.
Talvi Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Jebote, citam i ne verujem. Dajte jos ovoga, obozavam ove stvari.
Mita Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 nemam pojma ja ovo nalazim svuda xD xD xD inace 3
feyd Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Jedan od onih matematičkih profesora što vole da kažu: "Samo Bog zna za 5, ja znam za 4, a vi, u najboljem slučaju, možete dobiti 3", odlučio da iznenadi klince, pa im zadao neobičan zadatak, otprilike ovako: "Zamislite da ste, sa još 25 putnika, u autobusu, koji se kreće brzinom 60 km/h, pravac jugozapad, temperatura je +20°C, pored puta teče potok u kome je temperatura vode +14°C, šoferu fale 2 prednja zuba, i subota je... Koliko ja imam godina?" U razredu, naravno, muk, profa se pobednički smeje.... Mali Perica diže 2 prsta. Profa (cinično): "Ajde..." Perica: "Vi imate 44 godine." Profa: "Bravo! Kako si pogodio?" Perica: "Pa jednostavno... Kod nas u kraju ima jedan Mika, on ima 22, i svi kažu da je polu-idiot." 2 1
morbid god Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Ove sam ja kacio na temi o najjebozovnijim muskarcima. Pol Skols meets Cak Noris.
obsessed by cruelty Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 hahaha levi je isti ringo star
ResurrectioN Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Year of fail. http://withleather.uproxx.com/2010/01/a-year-of-fail-in-review 3
In The Flesh Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 (edited) ^ ne znas koji da izdvojis. Onaj karambol mi je smijesan kada se trkaju. Edited January 8, 2010 by In The Flesh 6 1
feyd Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 "will you stand there all day or will you pee?" "i cant pee if youre looking at me!" "why so?" "cause im spanish!!!!" ko razume, shvatiće (citat iz filma "author! author!")
In The Flesh Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Prva slika moze i za feydin (fade in) post.
feyd Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 (edited) ne znam da li da rizikujem "show some balls" ili da pređem odmah na "rub it in my face" Edited January 8, 2010 by feyd 1
Recommended Posts