WIZARD OF GORE Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 greške u kuckanju da mu oprostimo ali "problemi sa fejsom" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunessence Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Зна човек 'де лежи кинта. Озбиљно - има на једном форуму који посећујем тема о проблемима са рачунаром и веруј ми да је свако треће питање у вези са Фејсбуком. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Šta rade Zemunci za novu godinu? -Spremaju dočekušu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
militant Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 genijalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Boze slatki na nebesima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 E, ovako: video sam gomilu tih zajebancija na Xzibit-ov racun, ali moram priznati da nemam pojma zasto su ljudi poceli da ga zajebavaju na tu foru - van toka sam, jbg. Kako je to pocelo uopste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 (edited) Pimp my ride. Edited January 28, 2010 by Denny Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Ne mogu da prekinem da gledam ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TužneUši Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 (edited) E, ovako: video sam gomilu tih zajebancija na Xzibit-ov racun, ali moram priznati da nemam pojma zasto su ljudi poceli da ga zajebavaju na tu foru - van toka sam, jbg. Kako je to pocelo uopste? objasnjenje edit: dodatno Edited January 28, 2010 by TužneUši 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Zahvaljujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Pitali Muju cime se bavi, on kaze gradjevinac i pjesnik u slobodno vreme. -Pjesnik amater? A mater mi je domacica, odgovara on. :haha: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diddy Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 (edited) Kako se ponasati u liftu 1. Kad si u liftu sa jos jednom osobom udari ga po ramenu i onda se pravi da nisi ti. 2. Pritisni dugme i pravi se da te je udarila struja, onda se nasmej i vrati se po jos. 3. Pitajte nekoga da li zele da im vi pritisnete dugme za njihov sprat pa onda pritisnite pogresno dugme. 4. Zovite informacije i pitajte znaju li na kom ste spratu. 5.Drzite vrata otvorena i kazite da cekate nekoga, posle nekog vremena ihpustite i kazite:"Dje si brate kako si se proveo danas?" 6. Ispustite hemisku i kad neko krene da je podigne proderi se :"To je moje!!" 7. Ponesi fotoaparat i slikaj sve u liftu. 8. Ubaci sto u lift i kad neko krene da udje pitajte ga: "Imate li zakazano?" 9. Postavite twister na pod i pitajte ljude hoce li da igraju. 10. Postavite kutiju u ugao i kad neko udje pitajte ga : "Cujes li kako kuca?" 11. Pretvarajte ste da ste stjuardesa i objasnite im proceduru u slucaju opasnosti. 12. Pitajte "Jesi li osjetio/la to?" 13. Stanite blizu nekoga i posnjufajte ga povremeno. 14. Kada se vrata zatvore recite ljudima u liftu: "Bez panike, otvorice se vrata opet" 15. Listajte nepostojuce liste. 16. Recite ljudima da mozete da vidite njihovu auru. 17. Proderite se:"Grupni zagrljaj" i onda ih zagrlite. 18. Napravite ljutitu facu i vicite:"Zacepite svi, ne zelim da vas slusam vise" 19. Otvorite torbu i pitajte:"Imas li dovoljno vazduha unutra?" 20. Stanite u cosak okrenuti prema zidu i ne pricajte nista. 21. Gledajte u neku osobu duze vrjeme i onda recite: "Ti si jedan od njih" i povucite se u ugao lifta. 22. Stavite lutku na ruku i preko nje pricajte sa ostalim ljudima. 23. Napravite eksplodirajuci zvuk svaki put kada neko pritisne dugme. 24. Uzmite stetoskop i oslusajte zidove lifta. 25. Uzmite kredu nacrtajte kvadrat i recite :"Ovo je moj privatni prostor" 26. Buljite u neku osobu onda se nasmijte i recite:"Imam nove carape" 27. Stavite policisku traku ispred lifta prije nego sto udjete. 28. Prdnite glasno kada ste vas dvoje sami u liftu i onda se raspravljajte ko je to uradio. 29. Priredite aukciju. 30.Plesite do vaseg sprata i pri izlazu se poklonite i zahvalite na paznji. 31. Pitajte svakog covjeka u liftu za tampon, narucito muskarce (bilo bi efektnije ako ste i vi muskarac) 32. Priredite zurku. 33.Postavite razlicite ukrase pri ulasku u lift i kad vas ljudi pitaju staradite to vi recite:"Necu da se vozim u liftu koji nije feng sui" 34. Pozdravite svakoga ko udje i zamolite ih da vas zovu "Generale" 35. Pjevusite prva 2 stiha omiljene pjesme iznova. 36. Kada se ocesete od nekoga upitajte ga:"Je li i tebi bilo dobro koliko i meni" 37. Prislonite se uz nekoga i recite mu: "Dolazi policija sakri me" 38. Vodite ljutitu raspravu sa samim sobom. 39. Donesite lubenicu u lift i pokusajte da je prodate. 40. Udarajte u svaki slobodan prostor u liftu. 41.Nacrtajte veliko X na sred lifta i davajte ljudima piratske mape. 42. Davajte psihoterapiju ljudima u liftu. 43. Pozdravljajte svakoga kao da vam je najbolji drug koristeci isto ime za svakoga. 44. Viknite:"ring ring" i onda izvadite bananu i pocnite da pricate. 45. Zaprosite nekoga od ljudi u liftu. 46. Izazivajte ljude na duel. 47.Prodavajte kolacice. 48. Donesite led u lift i pokusajte da napravite igloo 49. Nervozno gledajte u ljude oko vas i recite:"Malo sam nervozan/na ovo mi je prvi put da letim" 50. Svaki put kada neko novi udje prestravljeno ga pogledajte. 51. Izbacite jezik kao da je cigara i pitajte da vam zapale. 52.Donesite sator i krenite da kampujete. 53. Recite :"Volim da se diram" a zatim pogledajte u nekoga i recite mu:" Sta je sa tobom, bolesniku!" 54. Stanite ozbiljno i dubokim glasom recite:"Ja sam iz imigracionog pokazite mi vas pasos. 55. Manijacki ispritiskajte dugmad vicuci:"Koja je kombinacija da se otvore vrata?!" 56. Buljite u nekoga i kada vas primjeti recite u rukav: "Gledam u osumnjicenog" Edited January 28, 2010 by Srlandand 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 (edited) Kako se ponasati u liftu :haha::haha::haha: Smajli vorn, aj dont giv a fak! Najjaci post ikad!!! Edited January 29, 2010 by METAL Man ajd jebes smajli, a sto zaboga citiras svih 60 redova?? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Crnjak ali sjajan: http://kuvaton.com/kuvei/haiti.jpg 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan34 Posted January 28, 2010 Report Share Posted January 28, 2010 Hahaha genijalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Kako se bese zove ovaj comic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TužneUši Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 (edited) ^^^^^^^^^^^^^^^^^^http://www.legorobotcomics.com/ Edited January 29, 2010 by TužneUši Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Secam se, pogledao sam pre jedno nedelju dana sve, ali sam zaboravio adresu. ladno od tad nisu radili update. elem, jos kuvatona: Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 kad smo već kod kuvaT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts