Melodicus Deathus... Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Kad se dete stavlja u masinu za mlevenje mesa, zasto se prvo stavljaju noge? Da se vidi izraz lica!
The Joker Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Mama,ja ne volim deku! Ostavi ga onda na strani tanjira.
Melodicus Deathus... Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Padaju dve bebe sa 30 spratai jedna preživi. Kako? Natakla se okom na antenu. ah gadan je...
Melodicus Deathus... Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 AMAN!!! Ne svidja ti se moj vic???
Josif Visarionovič Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Zasto pedofil jebe u tisini?Da cuje kako puca karlica
Melodicus Deathus... Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Sto radi mali Jevrej na krovu kraj dimnjaka? Ceka roditelje. Koja je poenta? Vazna je ljubav, a ne agregatno stanje! 13 godišnja cigancica salje pismo casopisu za mlade: Postovana redakcijo. Imam 13 godina i jos sam nevina pa se pitam da li je moj otac normalan!?
The Joker Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Ne svidja ti se moj vic??? Kad ti neko poput mene kaze aman znas da si prekrdasio Sta radi pedofil kad izjebe gluvonemu devojcicu? Polomi joj ruke da ne bi mogla da kaze mami.
cutak Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Kad ti neko poput mene kaze aman znas da si prekrdasio Sta radi pedofil kad izjebe gluvonemu devojcicu? Polomi joj ruke da ne bi mogla da kaze mami. Najbolji je ovaj!!! :rockdevil: :rockdevil:
Jabba the Hutt Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Sedi Hajdi dedi u krilu i kaze mu: "Deda, deda, aj' mi ga stavi u picu!" "'Ajde bre Hajdi, kakve su to baljzegarije?!" Sede oni tako jos, kad cje Hajdi opet: "Deda, deda, aj' mi ga stavi u usta!" "Daj bre Hajdi, koji ti je!? Ne dolazi u obzir!" Sede jos malo, tek' cje Hajdi: "Deda, deda, aj' stavi ga 'de 'oces, samo mi ga izvadi iz dupeta!" :rockdevil:
cutak Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Sedi Hajdi dedi u krilu i kaze mu: "Deda, deda, aj' mi ga stavi u picu!" "'Ajde bre Hajdi, kakve su to baljzegarije?!" Sede oni tako jos, kad cje Hajdi opet: "Deda, deda, aj' mi ga stavi u usta!" "Daj bre Hajdi, koji ti je!? Ne dolazi u obzir!" Sede jos malo, tek' cje Hajdi: "Deda, deda, aj' stavi ga 'de 'oces, samo mi ga izvadi iz dupeta!" :rockdevil: :rockdevil: ahahahahahahahhaha :) :)
Lukijan Mušicki Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Sta beba radi na kolcu? klizi... ne kradi vecOve... sličan jednom već ispričanom ovde: koji je jedini način da ciganka od 12 godina ostane nevina? da je brža od brata i jaca od ćaleta
The Joker Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Koja je razlika izmedju krave i bebe?Od bebine kozhe ne mozhesh da napravish fotelju
cutak Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Jel mogu tebe i Lukijana u frendove da stavim?? ahahaha :)
Jabba the Hutt Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Zašto ne treba da se biješ sa Sašom Matićem? Ne gleda gde udara! Kako se Saša Matić proveo na letovanju? Neviđeno! Koja je sličnost između medicinskih sestara i leševa? I na jedne i na druge se pale bolesnici. Šta radi gluvonema devojčica bez tri prsta? Muca. Koja je najbolja bolest? Skleroza - ne boli, a svaki dan čuješ nešto novo. Pozove policija ženu na identifikaciju njenog muža kojeg je pregazio kamion. "Da li ga prepoznajete?" - pita policajac. "Hmm... Da nije Pikaso?" Šta treba uraditi kada beba od tri meseca vrišti? Staviti jos vazelina! Vraća se Crvenkapa iz Černobilja i presreće je vuk i naredi joj da se skine. Ona pokuša da se odbrani od napaljenog vuka, ali ne može. I počne ona da se skida. Skine majicu kad ono - tri sise. Vuk kad to ugleda, izusti samo: "U jebote, tri sise!" A Crvenkapa mu odvrati: "Ako ti se ne sviđa možeš da mi popušiš kurac!" Desetogodišnjeg dečaka udario automobil i on u krvi leži na putu. Pritrčava slučajni prolaznik i urliče: "Ljudi, zovite sveštenika! Ljudi, zovite sveštenika!" A mali će: "Kako u ovom trenutku možete misliti na seks?!" Šta treba uraditi maloletnoj gluvonemoj devojčici posle silovanja? Slomiti joj ruke da ne kaže mami! Koliko je beba potrebno da se ofarba jedan zid? Jedna, ako dobro zamahneš! Sin dolazi iz grada i kaže svom ocu: "Tata, tata, doživeo sam svoje prvo seksualno iskustvo!" "To, sine, sedi i ispričaj mi kako je bilo!" "Tata, ne mogu da sednem..." Koja je razlika između dece i hleba? Deca se ne mrve kad ih sečeš.
The Joker Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Jel mogu tebe i Lukijana u frendove da stavim?? ahahaha A sto ne bi mogao? @ jabba-Alal ti plajvaz matori!!!
Jabba the Hutt Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 A sto ne bi mogao? @ jabba-Alal ti plajvaz matori!!! Hvala kolega, takodje!
Jabba the Hutt Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Nenene, nego samo sam kolega u postovanju bolesnih viceva
cutak Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 A sto ne bi mogao? @ jabba-Alal ti plajvaz matori!!! Da znas da ocu I tebe Jabba, jel mogu??
The Joker Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Mama,jane volim dzigericu! Pa sto sam onda otvarala seku?!
Jabba the Hutt Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Mama,jane volim dzigericu! Pa sto sam onda otvarala seku?! :rockdevil:
Recommended Posts