cutak Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 motherfuckinghypermegaultragiga bolesno! :) :) Metuo sam vas
The Joker Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Sta si bre metnuo,nemoj ja tebe da metnem Edituj taj post hitno ili ces proci kao protagonisti mojih i Dzabinih viceva
cutak Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Sta si bre metnuo,nemoj ja tebe da metnem Edituj taj post hitno ili ces proci kao protagonisti mojih i Dzabinih viceva ahahaha Proslo 38 minuta POsle pola sata ne moze da se edituje psot. To reci modovima :rockdevil:
The Joker Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 E,zbog onog smajlija sa prominentnim srednjim prstom si nagrabusio,nackli
Melodicus Deathus... Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Metuo sam vas AAAHAHAHA!!! METNUO VAS JE!!!
cutak Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 E,zbog onog smajlija sa prominentnim srednjim prstom si nagrabusio,nackli :twisted:
The Joker Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 AAAHAHAHA!!! METNUO VAS JE!!! Samo si ti falio u celoj papazjaniji,vrag ti babu osedlao!
Melodicus Deathus... Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Kako deca iz Cernobila broje do 100? Na prste... ........................ Dodje klinka iz skole i pita tatu:Tata mogu li ici sa drustvom u bioskop? Kaze tata: Jos si mala. Moras jos malo da porastes. Ali tata molim te!!!! Ajde dobro ali prvo mi moras popusiti kitu. Mala pocne da pusi i kaze: Tata zasto ti kara smrdi na govna? -Juce je tvoj bata hteo na koncert... Samo si ti falio u celoj papazjaniji,vrag ti babu osedlao!
The Joker Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Mama,mama,Jovica smrdi kao da se ukakio u snu! Sine,Jovica ne spava...
Sisus Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Mama, mama, svi me zajebavaju da imam velika usta. Nemas sine, donesi lopatu da te nahranim.
Melodicus Deathus... Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Gusar sedi u krcmi i pije rum, kad ga krcmar pita: - Kako ste dobili tu drvenu nogu? - Jednog dana sam plivao pored broda, naisao je morski pas i odgrizao mi nogu. - A kako ste dobili tu kuku na ruci? - U napadu na jedan brod mi je odrezana. - A kako ste dobili taj povez preko oka? - Gledao sam galeba kako leti i on mi se posr'o u oko. Krcmar sav zbunjen: - Pa, zar se od toga moze izgubiti oko? - Ne, ali to mi je bio prvi dan s kukom. ......................................................... Prolaze ljudozderi pored starackog doma i jedan od njih pita drugog: Hocemo li na suve sljive?
phantasm of the living Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Hahahahahahhahahahahahahahahahaha!!!!
Melodicus Deathus... Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 (edited) A jbg nece da je prikaze... Edited April 20, 2008 by evil dead
Feniks . Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Gledali Mujo i Suljo utakmicu kod Muje. U poluvremenu kaze Mujo Sulji: - Hajde Suljo, ne da mi se otici na sprat po papuce, daj mi ih ti donesi. - Kako cu ja ba Mujo svrljati po tvojoj kuci? - Ma , gore je Fata pa ce ti ona pokazati gdje su. Dodje Suljo na sprat i vidi Fata i kcerka od Muje nesto kuhaju. Kaze im Suljo: - Dosao sam da vas obje poje*em. - Bjezi Suljo, prebit ce te Mujo. - Bez brige, Mujo se slaze. - Ne vjerujem. Izdere se Suljo prema prizemlju: - Mujo, jel' obje? - Naravno obje, sto ces samo jednu.
The Joker Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 (edited) @ evil dead-Idi preko postimage,najbolji sajt za dizanje slicki. Edited April 20, 2008 by The Joker
The Joker Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Simpatican link... http://luckypuppy.bravehost.com/WARNINGLABLES.html
Lukijan Mušicki Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Mujo sjedi u fotelji, pije pivo i gleda tekmu, a Fata mu se stalno vrzma ispred ekrana. - Fato, makni mi se ispred televizora, glavu cu ti razvalit! - Mujo, ko te jebe! - Makni se bona, ubit cu te! - Ma ko te jebe Mujo!, kaze Fata i ugasi televizor. Mujo se digne iz fotelje i toliko je zasamari da joj otpadne glava. U tom trenutku ulazi Haso, vidi Fatinu glavu kako se kotrlja prema njemu i kaze: - A đe ćeš ti, zenska glavo? Doktore, je li operacija uspješno izvrsena? - Ja sam sveti Petar. Šta se dogodi kad žena padne niz stepenice? - Ništa, ako je pivo čitavo. Došao Hitler u logor i ubacio sve Jevreje u neku staklenu kucu i kaze: - Koga vidim na prozoru, streljam ga momentalno! Ulazi u hotel čovek, sav iznemogao od dugog pešačenja pustinjom i seda pravo za šank. Zavapi: - "VODE" Konobar će na to: - "Kisele, obične, hladne, gazirane, mlake..." Ovaj jadnik samo reče: - "Vode." I konobar mu dade čašu vode. Kad popi vodu, jadničak zavapi: - "HLEBA." A konobar će: - "Crni, beli, tost, dvopek..." Jadnik samo prozbori: - "Hleba" i konobar mu dade da jede. Progutavši hleb, čovek viknu: - "JAJA." Konobar ponudi: - "Barena, na oko, tvrdo kuvana, kajganu..." A čovek procedi: "POČEŠI." - Kako znas da ti je zena mrtva? - Sex je isti, samo ti se sudje gomila!!! - Što radi beba u motoru od avoina? - Vrišti!
Lukijan Mušicki Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 hvala, hvala... mada moze i druga varijanta... isti tekst samo beba vrsi druge radnje npr. : krvari, prska, kreci, rotira...
Feniks . Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Dodje tim naucnika koji se bavi istrazivanjem na ljudskim organima na Balkan. Dodju najpre u Srbiju i pitaju Srbe: - "Posto jedan prosecan srpski mozak?" Srbi im kazu 100 eura. Skupo to bilo naucnicima i oni odluce da odu dalje, u Hrvatsku. Na pitanje posto jedan Hrvatski mozak, Hrvati odgovaraju: - "200 eura". - "Ali u Srbiji su nam trazili samo 100 eura." - "200 eura je nas i ni euro manje. Mi smo sada europski narod, mnogo smo mi napredovali u odnosu na Srbe..." Naucnici odluce da odu u Crnu Goru. Naidju na nekog Crnogorca, i pitaju ga posto crnogorski mozak. - "1000 eura, jado", odgovara Crnogorac. - "Kako 1000 eura?! Pa u Srbiji i Hrvatskoj smo mogli dobiti dva za trista eura!!" A Crnogorac: - "E! A nas nije koristen!"
Recommended Posts