Jabba the Hutt Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 - Kako znas da ti je zena mrtva? - Sex je isti, samo ti se sudje gomila!!! - Što radi beba u motoru od avoina? - Vrišti! Hitovi!!! Ovo ostalo manje vise, ali ova dva Zipa ovaj, ne znam kako se ne setih ranije da ga ispricam- Isus bleji razapet na krstu, cuvaju ga vojnici, a bleji tu i Sv. Petar. I sad cuje Petar Isusa kako zapomaze: "Petre, pridji! Petre pridji!" Petar krene ka krstu, i vojnici normalno - cap! - otfikare mu ruku! Petar pobegne, medjutim ponovo cuje Isusa kako zapomaze: "Petre, pridji! Petre pridji!" Petar jebiga, da ne ispadne cava, krene ponovo ka krstu, a vojnici opet - cap! - otfikare mu i drugu ruku! Petar ponovo krene da bega, ali ponovo cuje Isusa: "Petre, pridji! Petre pridji!" Krene Petar ponovo ka krstu, a vojnici - cap! - otfikare mu obe noge! Lezi Petar tako(tj. ono sto je ostalo od njega), kad ponovo cujes Isusa: "Petre, pridji! Petre pridji!" I tu se vojnici izbedace, podignu Petra na neka nosila i prinesu ga Isusu. I kaze tu Petar Isusu: "Reci mesijo!" Tek cje Isus: "Brate, vidim ti gajbu odavde!" :) :rockdevil:
The Joker Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Ide Isus pustinjom i naleti na nekog coveka,starog,odrpanog,zednog,kako place i doziva-Sine!Sine! Pridje mu Isus i pita ga-Sta trazis u ovoj surovoj pustinji,dobri starce? -Trazim sina,nestao je...Jao,sine,gde si,sine... -Pa kako ti izgleda sin,dobri starce,mozda ti mogu pomoci. -Pa ima ekser u levoj ruci,ekser u desnoj ruci i po ekser u obe noge... -Tata! -Pinokio!!!
Painkiller_JP Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Kupio Piroćanac sinu žvaku.Gleda on njega ponosno kako žvaće istu ,kad mali u jednom trenutku napravi balon i žvaka pukne. A piroćanac će iznervirano:"A morao si da sjebeš!!!" ----------------------------------------------------------------------------------- Došao pandur go na posao.Izriba ga komandir ,a o će u svoju odbranu: Bio ja sinoć na nekoj žurci sa dosta riba, kad odjednom jedna plavuša reče: "aj sad svi skidanje!". Ja da se ne izblamiram ,ajde i ja se skinem.Onda ta ista ugasi svetlo i kaže "aj sad svi na posao!" I ja doš'o! ----------------------------------------------------------------------------------- Zašto kiša ne pada u zemunu? -Ne sme ( To svi kao srećni znaju ,glup je vic i tako to,a onda koska ) A u Borči? -Ne zna gde je
The Joker Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Sto je najcrnje,verovatno je i istina...
Sisus Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Jel znas da su se bunili poslanici sto su u skupstinskom restoranu cene kolaca digli na 15 dinara. Do tada su bili besplatni.
Lukijan Mušicki Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 ma to je skupo bre! pa nece valjda oni da trose svoje enormno velike plate na neke kolace! kad toliko "rade" za narod, red je da bar za dž zderu i loču
Feniks . Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Командир полиције обавештава пандуре о новој техници алко теста који ће примењивати.Користиће кондоме, даваће возачима да надувају кондом, ко је пијан тај ће дувати у куртон, ко је трезан наравно да није будала да то уради. Па пошаље он једног пандура у апотеку да купи 1000 кондома. Дође пандур у апотеку и каже "Даћете ми 1000 перзеватива" А апотекар: "Ево, до сад су нас тукли а сад ће нас и јебати!"
Lukijan Mušicki Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 ahhhahaha! DOBAR! Cak Noris moze da nareze DVD film na disketu! Cak Noris moze da pusta DVD filmove na VHS-u! Cak Noris moze da zalupi rotaciona vrata!
Lukijan Mušicki Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 o jbt, ti stvarno imas neki tik na cak norisa!
Jabba the Hutt Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Cak Noris moze da obrise Recylcle Bin
Hudini Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Cak Noris moze da obrise Recylcle Bin Jaka muda, to mogu i ja.
The Joker Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Obrise u smislu da nema ikonicu. Sta radi ciga na kompu?Pretura recycle bin. Zasto Cak Noris nosi kondom?Da zastiti sidu od sebe.
Sisus Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Obrise u smislu da nema ikonicu. I to se moze.
cutak Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 ahahahha :) PR neki dan sam gledao film sa Gospodinom. Zamislite sta je bilo...
Melodicus Deathus... Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 http://www.geocities.com/buddychai/Misc/Pu...ForBlondes.html Nije lose ovo ^^^
-Mare Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Chuck Norris invented water. PR neki dan sam gledao film sa Gospodinom. Zamislite sta je bilo... Mislim da je to nezamislivo.
mara! Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 ebo vas chak noris. da vas ebo. tipa chak noris moze da deli nulom. :roll: ili, ne mislite li valjda da oznaka cijanida, CN, bez razloga nosi inicijale chaka norisa? (ali jebena cijanovodonicna kiselina je slaba kiselina, tako da nema poenteeeee!)
Recommended Posts