Black Diamond Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 rockerski poziv na sx "ocu da stavim moj whitesnake u tvoju deep purple"
Azaralena Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Molba za zaposlenje u Vladi Crne Gore Titula: ________________ Ime: __________ Prezime:___________ Čin u vojsci (zaokruži jedan): Admiral General Pukovnik Srodstvo sa Kraljem Nikolom: brat od strica brat od tetke brat od ujaka Broj Njegoševih slika koje posjedujete: broj:______ dimenzije: _______ Ðedova titula (zaokruži jednu): Vladika Serdar Vojvoda Adresa: Adresa u Crnoj Gori: Ulica:__________ Grad:___________ Adresa (1) u Srbiji Ulica:__________ Grad:___________ Adresa (2) u Srbiji: Ulica:__________ Grad:___________ Titula za koju aplicirate (zaokruži bilo koju izuzev predsjednik): Predsjednik (rezervisano) Podpredsjednik Ministar Premijer Savjetnik predsjednika Savjetnik podpredsjednika Ambasador u Americi Ambasador u Rusiji Odeljenje u kome biste željeli da radite: Odmor i zabava Medalje i vojne počasti Poezija Planiranje državnih praznika Kontrola crne berze Pisanje govora Očuvanje Njegoševe zaostavštine Spavanje Koliko ste sati na raspolaganju u toku sedmice: 30 20 10 Manje od 10 Obrazovanje: Doktor nauka Magistar nauka Ostalo (obrazložiti):_______________ Radno iskustvo: Vrlo malo Bez iskustva Radio u Vladi Srbije, SRJ ili SFRJ Kako biste najbolje opisali svoju radnu etiku (zaokruži jedno): Radio sam malo, ali me je bilo briga kako Nikada nijesam radio, ali sam zainteresovan da naučim Imam svoj privatni biznis u duvanskoj industriji
Melodicus Deathus... Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 (edited) fffffffff hahaha!! Otisli Ciga i Ciganka da se razvedu... kada sve zavrsili kaze im sudija... - "Eto ljudi, vise niste nista..." Odgovara Ciga na to: - "Pa kako nismo nista gosn sudija, valjda smo i dalje brat i sestra..." Edited April 26, 2008 by IVL
The Joker Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Jao,bre...hahahahahahahaaaaa!!!!! Vraca se Crnogorac kuci s posla(vec ovde pochinjem da se smejem Green_Colorz_PDT_19 ),kad,vidi vraga,neki drugi jaran mu naguzio zhenu i samo pichi.On onako besan uzme dedinu sablju sa zida,izvuche jaranovog jarana,al ne lez' vrazhe,on onako klizav isklizne iz ruke i sablja prozvizhdi u prazno.Crnogorac sav besan potegne za dedinom kuburom.U medjuvremenu,jaran pokupio odecu,hop kroz prozor i hvata shtraftu naveliko.Crnogorac nishani..nishani onom kuburom..opali...i promashi.Pljune Crnogorac-Pu,oca mu j***m,em mi zhenu j**o,em sam mu k***c oprao,em sam ga ko vojvodu ispratio!
Melodicus Deathus... Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 E, cuo sam je i pre... hahaha!! Navalio jedan mucavac da ga prime da radi kao trgovac, ima i skolu i sve… gazda se neckao jer mucavac bas nije za trgovca, ali pristane da ga uzme na probu. Jednog dana ostave ga samog u radnji. U neko doba seti se gazda da proviri kroz spijunku da vidi kako se ovaj snalazi. -dobro, tttto je onda sssssilk i udica… …dinara, jjjos nnnnesto? NE? A nnnna sta cete da okacite taj ssssilk? Na prst? AAAAAajte molim vas, pppa trebace vam sssstap. A kkkkako mislite da pecate? -pa stanem i spustim udicu u vodu. -eeeee pa zzzar vam nnnije zzzzao da pecate u pppplicaku? TTTreba vam dobar bbbbblinker, da zzzabacite do pppola reke. -dobro, daj i taj blinker. -i ssssta onda sa tako dobrim bbbblinkerom ddda stojite na ooooobali? bbbbolje da pecate iz cccamca sa sssredine rrreke. …. -Momak, izvini, nisam verovao u tebe, ali svaka ti cast - primljen si za stalno. Covek dode da kupi silk i udicu a ti mu prodas i stap i blinker i camac i motor i ciradu i gumeno odelo i dupli rezervoar i kompas i sta sve ne. -Izzzvinite sssefe, ali on nnnije dosao da kkkupi uuuudicu. -Ne? Nego? -Ttttampone. Pppa ssam mu rrrekao “sssta ces kkuci kad ti zzzena ima mmmmenzes, bbolje idi na ppppecanje”.
Mustang Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Hahahhah.. Dobar, dobar... Nego znate li ono kad je Crnogorac usao u javni wc, i to u zenski.. Stane on da pisha, kad ono zena ulazi i onako u zaprepascenju nu kaze: ZIVOTINJO !!! A on ce njoj : Ne brinite gospodjo, uhvatio sam ga za glavu!!!
Sisus Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 E, cuo sam je i pre... hahaha!! Navalio jedan mucavac da ga prime da radi kao trgovac, ima i skolu i sve… gazda se neckao jer mucavac bas nije za trgovca, ali pristane da ga uzme na probu. Jednog dana ostave ga samog u radnji. U neko doba seti se gazda da proviri kroz spijunku da vidi kako se ovaj snalazi. -dobro, tttto je onda sssssilk i udica… …dinara, jjjos nnnnesto? NE? A nnnna sta cete da okacite taj ssssilk? Na prst? AAAAAajte molim vas, pppa trebace vam sssstap. A kkkkako mislite da pecate? -pa stanem i spustim udicu u vodu. -eeeee pa zzzar vam nnnije zzzzao da pecate u pppplicaku? TTTreba vam dobar bbbbblinker, da zzzabacite do pppola reke. -dobro, daj i taj blinker. -i ssssta onda sa tako dobrim bbbblinkerom ddda stojite na ooooobali? bbbbolje da pecate iz cccamca sa sssredine rrreke. …. -Momak, izvini, nisam verovao u tebe, ali svaka ti cast - primljen si za stalno. Covek dode da kupi silk i udicu a ti mu prodas i stap i blinker i camac i motor i ciradu i gumeno odelo i dupli rezervoar i kompas i sta sve ne. -Izzzvinite sssefe, ali on nnnije dosao da kkkupi uuuudicu. -Ne? Nego? -Ttttampone. Pppa ssam mu rrrekao “sssta ces kkuci kad ti zzzena ima mmmmenzes, bbolje idi na ppppecanje”. Hahahahahahahahaha, ovaj je do jaja.
Melodicus Deathus... Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Zasto plavusa nosi naocare na stomaku? Zato sto joj je doktor rekao da ima slepo crevo... Pita cigan ciganku da je kresne. Kaze ona njemu- moze al na Francuski nacin. Pita on kako? Moras mi lizati picu 3 noci. On pristade i poce da lize. Lizao prvu noc, pa drugu noc da bi bilo ukusnije on malo poseceri. Dodje cigan trecu noc sa naocarima. Pita ga ciganka sta ce ti to, a on ce - sinoc kad si prdnula sav mi secer u oci otisao.
cutak Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 E, cuo sam je i pre... hahaha!! Navalio jedan mucavac da ga prime da radi kao trgovac, ima i skolu i sve… gazda se neckao jer mucavac bas nije za trgovca, ali pristane da ga uzme na probu. Jednog dana ostave ga samog u radnji. U neko doba seti se gazda da proviri kroz spijunku da vidi kako se ovaj snalazi. -dobro, tttto je onda sssssilk i udica… …dinara, jjjos nnnnesto? NE? A nnnna sta cete da okacite taj ssssilk? Na prst? AAAAAajte molim vas, pppa trebace vam sssstap. A kkkkako mislite da pecate? -pa stanem i spustim udicu u vodu. -eeeee pa zzzar vam nnnije zzzzao da pecate u pppplicaku? TTTreba vam dobar bbbbblinker, da zzzabacite do pppola reke. -dobro, daj i taj blinker. -i ssssta onda sa tako dobrim bbbblinkerom ddda stojite na ooooobali? bbbbolje da pecate iz cccamca sa sssredine rrreke. …. -Momak, izvini, nisam verovao u tebe, ali svaka ti cast - primljen si za stalno. Covek dode da kupi silk i udicu a ti mu prodas i stap i blinker i camac i motor i ciradu i gumeno odelo i dupli rezervoar i kompas i sta sve ne. -Izzzvinite sssefe, ali on nnnije dosao da kkkupi uuuudicu. -Ne? Nego? -Ttttampone. Pppa ssam mu rrrekao “sssta ces kkuci kad ti zzzena ima mmmmenzes, bbolje idi na ppppecanje”. ahahahahhaa :rockdevil:
enclave Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Hahahhah.. Dobar, dobar... Nego znate li ono kad je Crnogorac usao u javni wc, i to u zenski.. Stane on da pisha, kad ono zena ulazi i onako u zaprepascenju nu kaze: ZIVOTINJO !!! A on ce njoj : Ne brinite gospodjo, uhvatio sam ga za glavu!!! Ovaj je dobar!
Mazrim Taim Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Sigurno znate za onu koju je pricao Marinko Rokvic. Trazi unuk babi 10 dinara. Nma mu da 10 dinara i kaze:"Sad imas 20 dinara". "Ali kako bako imam 20 kada si mi dala 10?" Baba mu kaze:"Pa deda ce ti dati jos 10"!!!! HAHAHAHAHAHAHA!!!!!1
Mazrim Taim Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Covek je bas tako ispricao i sam je poceo da se smeje ko idiot zbog te fore. Jel treba to da se crta?
Grob Bez Dna Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Covek je bas tako ispricao i sam je poceo da se smeje ko idiot zbog te fore. Jel treba to da se crta? nacrtaj sta je smesno tu ispravka: smesno je kol'ko je glupo
Lukijan Mušicki Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 o.O kompletna glupost... ne kontam poentu, cak je ni ne nazirem...
Mazrim Taim Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 o.O kompletna glupost... ne kontam poentu, cak je ni ne nazirem... Pa to i nema poentu! Nije cak ni smesno,ali je marinku rokvic bilo smesno.. Aj videcu ja da nacrtam to..
Mustang Posted April 28, 2008 Report Posted April 28, 2008 Koja luda glava taj marinko, a onaj njegov sin tek
punk's not dead Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 fffffffff hahaha!! Otisli Ciga i Ciganka da se razvedu... kada sve zavrsili kaze im sudija... - "Eto ljudi, vise niste nista..." Odgovara Ciga na to: - "Pa kako nismo nista gosn sudija, valjda smo i dalje brat i sestra..." wicked.
Melodicus Deathus... Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Sigurno znate za onu koju je pricao Marinko Rokvic. A ko ti je taj??? //////////////////////////////// Pita mali ciga tatu: - Tato, tato, kako se oblacu gace? Ciga ga udari po glavi i kaze: -Jesam ti sto puta rek'o? Napred zuto, nazad braon.
The Joker Posted April 29, 2008 Report Posted April 29, 2008 Sister Mary Margaret enters O'Flynn's liquor shop. "I'd like to buy a bottle of Irish whiskey", she tells O 'Flynn. The owner of the store shakes his head and frowns. "A botlle of Irish whiskey? And you being a nun too." "Oh no, no," Sister Mary Margaret exclaims. "It's for Father Reilly. His constipation, you know." O'Flynn smiles, nods, and puts a bottle into a bag. Sister Mary Margaret pays, takes the bag and goes on her way. Later that day, O'Flynn closes shop for the day. On his way home he passes an alley. There in the alley is Sister Mary Margaret. She's rip roaring drunk, the empty bottle at her side. "Sister!" O'Flynn scolds. "And you said it was for Father Reilly's constipation." "It is," answers Sister Mary Margaret. "When he sees me, he's gonna shit!"
stivi1 Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Otisli Ciga i Ciganka da se razvedu... kada sve zavrsili kaze im sudija... - "Eto ljudi, vise niste nista..." Odgovara Ciga na to: - "Pa kako nismo nista gosn sudija, valjda smo i dalje brat i sestra..." Dobar :)
Melodicus Deathus... Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 Ovaj i nije neki al ajd': "Dosla ciganka kod ginekologa i on joj rekao da se skine. Skinula se ona, al smrdi nesto ko djubre. - Sto se nisi oprala? - Ma oprala sam se do nekle. - Pa sto nisi oprala i neklu?!"
Recommended Posts