Jump to content

Humor (bez YUTUB linkova!)

Recommended Posts

Posted

pre neki dan sam bio poslom u futogu...tamo uvek dozivljaji...lik ispred nas je vozio juga,prevozio neki tepih...ono,nista posebno...posle par minuta primeti drugar da lik na krovu nema pak treger,vec levom rukom drzi tepih na krovu,a desnom vozi...kakav kralj...smotuljak tepiha i jaransko-brdska saka na njemu...nema sanse da se bilo gde pomeri...

Posted

Tako ja dolazim prošli vikend avionom iz Pariza, zaspim, budim se pred sletanje, otvaram oči i prva stvar koju vidim - Yugo ide unazad na autoputu preko odvajanja, verovatno ga promašio.

Posted

tak se ja sinoć vraćao sa NASA STAR DUSK ekspedicije, ulazimo ti mi u orbitu, imam i šta da vidim, brate, YUGO nas pretiče i baca nam papirče na šoferšajbnu, na papirčetu piše "There's a bomb on a bus"!

• Upvote 4
  • Downvote 4
Posted

- Daddy, what does mama have under her shirt?

- Two ballons my son. And when she dies they both fly up to heaven.

A few days later:

- Daddy, I think ma is dying.

- Why?

- Because the postman is just blowing up her ballons and she is crying 'O God, o God, I'm coming'

• Downvote 1
Posted

Neverovatna je mera tendencioznosti i drskosti u tadašnjem RTS "izveštavanju". Sa profesionalizmom su bili na "Marš u pičku materinu!", kao i sa zdravim razumom. Šteta što u trenutku bombardovanja u zgradi u Aberdarevoj nisu bili smradovi koji su bili najodgovorniji za učešće RTS-a u besramnoj i gebelsovski bezobraznoj propagandi i anti-propagandi. Naježio sam se dok sam gledao ove bljuvotine o mostovima i Slobinim govorima kao svojevrsnoj "atrakciji". Jeste on bio atrakcija, al' samo kao krvolok, zločinac i poslednji najveći mučitelj sopstvenog naroda u Evropi.

• Upvote 4
  • Downvote 7
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...