The Joker Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Cak Noris moze da ima i jare i pare Pa sta,to sad u Vipu svaku moze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 ко може нек види ове дебилке на спејсу: http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...imageID=4487744 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 SLUT'S Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 ко може нек види ове дебилке на спејсу: http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...imageID=4487744 Za nas koji nemamo spejs,sto ne bi okacila na forum slike? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 (edited) извол'те Edited May 15, 2008 by ЕмоТрешДијете:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Lezz sluts.Big deal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleaze Glammer Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 ja ih znam obe.... Bile su fine dok nisu krenule u gimnaziju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Трип и јесте у томе што нису лезз... него у нашој поремећеној школи, међу другакињама, влада неки чудан трип да се љубакају кад се виде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 ко може нек види ове дебилке на спејсу: http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...imageID=4487744 Ova crna, koliko mi se cini po ostalim slikama je bila u mojoj bivsoj grupi za ples. Izrasle joj sise pa glumi ribu, nista strasno. Inace, jako je rastegljiva, i lepo igra, stvarno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 љубакају кад се виде steto sto nije tako kod mene u skoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 steto sto nije tako kod mene u skoli zato u mojoj ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ni! Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 ко може нек види ове дебилке на спејсу: http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...imageID=4487744 1. Imaju po 16 godina. 2. Ovoj smedZHoj pishe u profilu da su joj idoli Paris Hilton i Viktorija Bekam. Zakljuchak: tuzhno, ne smijeshno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Zna se za sta one sluze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 To nije uopste tuzno,vec izbor drugih. Tuzno je da neko napise da se przi na satanizam a da mu je omiljeni bend slipknot.A to sam vec pisao na forumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...imageID=5936441 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ni! Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 To nije uopste tuzno,vec izbor drugih. Jasno, ali, tuzhno je shto im je izbor takav. A ovo je vecj jezivo: http://www.myspace.com/slavojka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 (edited) Kome se ne svidja? Edited May 16, 2008 by Josif Visarionovič Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 (edited) ^^Zasto? Da to uradi Amerikanac bilo bi normlana stvar zar ne a kad mi uradimo onda je nacionalizam? Kome se ne svidja? Jebo bi je! Edited May 16, 2008 by enclave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ni! Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 ^ Ako mislish na ono shto sam ja postavila, obrati pazhnju na to kako izgleda i kakve rechenice sklapa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 ^ Ako mislish na ono shto sam ja postavila, obrati pazhnju na to kako izgleda i kakve rechenice sklapa... Da na to sam mislio ali recenice nisam citao jer joj je ceo profil u slikama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ni! Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 (edited) "100% Srpkinja Je Mene Majka Rodila!!! Srpska PONOSA DO JAJA!!! OD SRBIJE DO TOKIJA!!! Ja sam ovakva kakva jesam, ako me ne volis ZAJEBI!!! Ne volim ufurane ljude.....NEMOJ ME IZNERVIRAT, UDARICU TE SA SAKOM..... Samo realne opustene ljude, GLUPI I LJUBOMORNI LJUDI, NE SMARAJTE ME!!!!... Ja cu ti uvek iskreno reci, i tako od tebi cu uvek docekati, istu stvar..... Volim da izlazim sa drustvom i mene boli briga za svih... DO JAJA!!! Volim da imam fun i da se zezam.... Dosta sam mirna, ali ako me zajebavas, vidices sta ce ti biti!!!~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Ne slusam TRACA, jer samo Budale i SELJACI TRACAJU......... Boli ME KU@&%!!!!!!!! Opusti Se, Imaj Fun, i Jebes Sve To Sto Oni Kazu!!!!!! ***********CURE NE DAJ NI JEDAN MUSKARAC DA TE VUCE ZA NOS, SVI SU KURE!!!! I TO OPASNE!!!! UVEK SE DRZI ZA SEBE I NE TREBA TI NI JEDAN OD NJIH MANGUPA!!!!**************** ~~~~~~~~~UVEK VODI ZIVOT DO JAJA~~~~~~~~~UZIVAJ!!!!~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~" Hm. Edited May 16, 2008 by Diaboli Juna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 (edited) Bezala je sa casova srpskog,ili je mozda zivot tamo preobratio.Imam drugaricu u Australiji koja je prvo zivela u Americi 11 godina i sad vec 3 ovamo i ima dosta gresaka dok izgovara ali jebiga,otisla je kad je bila 6. razred pa se zaboravi dosta toga Meni je najjace bilo kad su pitali lika na Islandu 'znate li gde je Srbija' kaze on 'to je provincija u Francuskoj' U Cikagu su pitali isto,vecina je govorila kako je to ostrvo u Juznom Kineskom moru...Verujem onda da za Irak misle da je na Marsu. Edited May 16, 2008 by Josif Visarionovič Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ni! Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 (edited) Ma, ovo za greshke josh i razumijem... Ja sam nepunih godinu dana u Americi, pa mi mozak (koji nemam) povremeno blokira kad govorim srpski. xD A Ameri su posebna pricha... Kad sam morala da im objashnjavam da ni Srbija ni Crna Gora nisu skandinavske drzhave i da mi IMAMO jezik. I da nismo pagani (chast izuzecima). Edited May 16, 2008 by Diaboli Juna Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Imao sam ja slucajeve odavde tipa Jel Srbija u Italiji i slicno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Ja sam se jednom dopisivao sa likom iz Dalasa preko onog sranja SoulSeek,covek nikad nije cuo za Srbiju.Ja mu rekoh da smo 'ratovali' sa Amerima 99' a on jos onako idiotski pita 'We are in war now?' Tada je vec uveliko bila invazija u Iraku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts