Jump to content

Humor (bez YUTUB linkova!)

Guest 10 dinara

Recommended Posts

ко може нек види ове дебилке на спејсу:

http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...imageID=4487744

Ova crna, koliko mi se cini po ostalim slikama je bila u mojoj bivsoj grupi za ples.

Izrasle joj sise pa glumi ribu, nista strasno.

Inace, jako je rastegljiva, i lepo igra, stvarno. :da:

"100% Srpkinja Je Mene Majka Rodila!!! Srpska PONOSA DO JAJA!!! OD SRBIJE DO TOKIJA!!! Ja sam ovakva kakva jesam, ako me ne volis ZAJEBI!!! Ne volim ufurane ljude.....NEMOJ ME IZNERVIRAT, UDARICU TE SA SAKOM..... Samo realne opustene ljude, GLUPI I LJUBOMORNI LJUDI, NE SMARAJTE ME!!!!... Ja cu ti uvek iskreno reci, i tako od tebi cu uvek docekati, istu stvar..... Volim da izlazim sa drustvom i mene boli briga za svih... DO JAJA!!! Volim da imam fun i da se zezam.... Dosta sam mirna, ali ako me zajebavas, vidices sta ce ti biti!!!~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Ne slusam TRACA, jer samo Budale i SELJACI TRACAJU......... Boli ME KU@&%!!!!!!!! Opusti Se, Imaj Fun, i Jebes Sve To Sto Oni Kazu!!!!!! ***********CURE NE DAJ NI JEDAN MUSKARAC DA TE VUCE ZA NOS, SVI SU KURE!!!! I TO OPASNE!!!! UVEK SE DRZI ZA SEBE I NE TREBA TI NI JEDAN OD NJIH MANGUPA!!!!**************** ~~~~~~~~~UVEK VODI ZIVOT DO JAJA~~~~~~~~~UZIVAJ!!!!~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~"

Hm.

Edited by Diaboli Juna

Bezala je sa casova srpskog,ili je mozda zivot tamo preobratio.Imam drugaricu u Australiji koja je prvo zivela u Americi 11 godina i sad vec 3 ovamo i ima dosta gresaka dok izgovara ali jebiga,otisla je kad je bila 6. razred pa se zaboravi dosta toga

Meni je najjace bilo kad su pitali lika na Islandu 'znate li gde je Srbija' kaze on 'to je provincija u Francuskoj'

U Cikagu su pitali isto,vecina je govorila kako je to ostrvo u Juznom Kineskom moru...Verujem onda da za Irak misle da je na Marsu.

Edited by Josif Visarionovič

Ma, ovo za greshke josh i razumijem... Ja sam nepunih godinu dana u Americi, pa mi mozak (koji nemam) povremeno blokira kad govorim srpski. xD

A Ameri su posebna pricha... Kad sam morala da im objashnjavam da ni Srbija ni Crna Gora nisu skandinavske drzhave i da mi IMAMO jezik.

I da nismo pagani (chast izuzecima).

Edited by Diaboli Juna

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...