sunessence Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Moj favorit ,ubedljivo najgluplji vic za koji mi nije jasno zasto se smejem : Zasto ajkula nema rogove? PA koj ce Qrac ajkuli rogovi ? Не престајем да се смејем од како сам ово прочитала... :) :) (Треба ли да се забринем? :? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Cigan kopa po kontejneru i prolazi komsija pa ga pita: -Jeli cigo sta radis to? a ciga ce: Evo komsija kopam po kontinjeri... komsija:mislis po kontejnerima? a viga ce: Pa mislim.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAVOC Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Pita klinac mamu: -Mama, mama sta je to pedofilijski incest? -Cuti bre jebo te otac! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamaitachi Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Kako se zove japanski izum za gledanje kroz zid? Prozor. :) Zasto voz ide brze nocu nego po shinama? Zato sto je danju toplije nego napolju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakšmi Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 *Tata, kako sam se ja rodio? *Dobro sine, znao sam da ćeš me jednog dana to pitati. Evo ovako: tata i mama su napravili copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda dao mami sastanak preko jednog email-a u WC-u u jednom cyber caffeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a sa tatinim memory stckom. Kad je tata bio spreman za uplaoad, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo move, a ni delete više nije pomagao, za 9 meseci nam je stigao zajebani virus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakšmi Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Muž (vraća se kasno sa posla kući): Zdravo dušo, logujem se... Žena: Šta misliš o kupovini novog TV-a? Muž: Internal eror. Out of resources. Žena: Daj mi kreditnu karticu, želim u kupovinu. Muž: Sharing Violation. Access denied... Žena: Voliš li me koliko i komp ili ti služim samo za zabavu? Muž: Too many parameters... Žena: Pogrešila sam što sam se udala za tebe! Muž: Data type missmatch... Žena: Ti si totalo lud. Muž: ... by default. Žena: Šta je sa tvojom platom? Muž: File in use. Try again later. Žena: Šta ti se dogodilo sa autom jutros? Muž: System is unstable. Press CTRL + ALT + DEL to Reboot. Žena: Hoćeš malo vina? Muž: File system is full. Žena: Šta misliš o mojoj familiji? Muž: Unknown Virus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layla Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 На старој теми Вицови девојка је оставила тзв. глупи виц, али ја и даље умирем од смеха... Иду Снежана и седам и петнес'... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakšmi Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 (edited) Diskutuju slikar, doktor i programer o tome da li je bolje imati ženu ili ljubavnicu: Slikar: Ljubavnicu, to je inspirativnije, daje stvaralačku energiju, inspiriše... Doktor: Ma, ženu, to ti je sigurna veza i oslonac u životu! Programer: Obe! Žena misli da si kod ljubavnice, ljubavnica da si kod žene, a ti programiraš, programiraš, programiraš... Edited December 5, 2007 by Dame van de nacht Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Stoji prosečna crnogorska porodica u hladu. Muški ližu sladoled,češkaju se i čuvaju hlad da ne pobegne,žene sede na suncu čuvajući suncobrane i peškire,deca se igraju bacanja kamenja na turiste. Dođe klinac kod oca i požali mu se kako na plaži nijedna devojčica neće sa njim da priča. Kaže mu stari: -Radi što sam i ja radio ,stavi kamen u gaće i viđećeš kako se lijepe za tebe. Uradi to mali , ali se posle sat vremena šetanja vrati kod oca još tužniji: -Pa sad još više bježe od mene ... Na to će stari: -Pa , viđu, kamen ide sprijeda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakšmi Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Šta radi crnogorski virus u vašem računaru? NIŠTA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Radio Crnogorac kao grobar i već treći dan napustio posao. -Pa zašto si već dao otkaz? - upita ga žena. -Svi leže, a ja da radim? E, neću! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakšmi Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Čovek na samrti moli doktora: -Napišite da sam umro od AIDS-a! Doktor: -Dobro, ali zašto? Čovek na samrti: -Pa, tako mi niko neće je*ati ženu, a oni koji već jesu, umreće od straha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Čovek na samrti moli doktora: -Napišite da sam umro od AIDS-a! Doktor: -Dobro, ali zašto? Čovek na samrti: -Pa, tako mi niko neće je*ati ženu, a oni koji već jesu, umreće od straha! Bili Mujo i Haso u ratu.Padne bomba kod njih u rov i otkine Muji ruku a Hasi vilicu..... Dere se Mujo:"AAAAAAAAAAAAAA,moja ruka!Moja ruka!A sta si ti zino?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakšmi Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Kako prepoznati lošeg programera? Ilzizan mu je taster Esc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 -Decak uleti u roditeljsku sobu i vidi svoju mamu na tati kako skace gore-dole, gore-dole. -Roditelji su odmah prestali i dok se majka oblacila decak je upita: -Sta ste radili ti i tata? -A majka mu objasnjava: -Znas sine tata ti ima veliki trbuh pa se tu i tamo mama popne da mu ga izravna.. -Na to ce sin: Pa mamice uzalud trosis svoje vreme...Kad si ti na poslu dolazi komsinica Cica, klekne na kolena i naduva ga opet natrag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakšmi Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Nesto smo veseli? Kaze baba dedi: Znas, deda, ja jos mogu da legnem i dignem noge... Veli joj deda: Mogu i ja, baba, al' nema ko da nas jebe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakšmi Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Vrlo vesela! Samo nastavi da me zasmejavaš! Ulepšavaš mi veče/noć! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Ulepsaj i ti meni vece pa mi odgovori na pitanje o ekstremnim sportovima, imas pm Dopratio mladic Mujinu cerku do zgrade i stali pred vrata da jos malo prodivane.Stoje oni tako i mladic se nasoni na zgradu pa rece: -Ajde ga malo popusi,stare ti... -S'a ti je,jes' normalan,more neko naic',kaze cura... -Ma brzo cemo.Znam ja da i ti volis da ga malo popusis! -Ma volim.Nego naic' ce neko od komsija pa ce vidit pa ce rec' babi.Bruka! -Ma jooj,Haj' stare ti,ocas cu ja za sekundu...-opet on. -Ma nemoj! Rekla sam ti da necu sada...-neda se cura. U tom se otvaraju vrata od zgrade i Mujina mladja cerka,sva rascupana u spavacici kaze: -Rek'o je babo-ja l' da mu ga ti popusis,ja l' da mu ga ja popusim,ja l' mati da dodje da mu ga popusi,samo nek' skine vise ruku sa interfona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Koja je slichnost izmedju prdeza i "Otpisanih? -Najopasniji je tihi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Uz izvinjenje modovima, da me ne kazne za spam, chat i sl, ne smem da ti ulepšavam veče/noć na pp, direktiva sa više instance! Ne kontam ali nema veze... Dosla ciganka kod doktora,zali se kako je boli sve zivo.Doktor je pregleda i kaze da ima neki gadan virus i mora da prima inekcije,i to odma,AJDE SKIDAJ SUKNJU! a ciganka odgovara...DOKTORE,ZAR NE TREBA PRVO MALO DA SE LJUBIMO? Koja je slichnost izmedju prdeza i "Otpisanih? -Najopasniji je tihi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakšmi Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Koja je razlika između Windows-a i k***a? Nikakva! I jedan i drugi padaju kad ti najviše trebaju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Amerikanci su odluchili da podele Irak na 3 dela: 1.Olovni 2.Bezolovni 3.Dizel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Koja je razlika između Windows-a i k***a? Nikakva! I jedan i drugi padaju kad ti najviše trebaju! dosla kontrola u malu seosku skolu pa uciteljica poznavajuci pericu da psuje kaze djevojcicama da kada perica dodje (uvjek malo kasni)i kaze nesto bezobrazno da sve ustanu i pobjegnu napolje i tako poceo cas i na pola casa ulazi perica uciteljica pita gdje je bio a on kaze kako se u selu pocela praviti javna kuca pa zato kasni na te reci sve djevojcice krenu ka vani a perica ce - STANTE KURVE TEK JE TEMELJ UDAREN- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts