Jump to content

Humor (bez YUTUB linkova!)

Guest 10 dinara

Recommended Posts

Zna se za sta one sluze.

U cmar i u picku. :)

Jasno, ali, tuzhno je shto im je izbor takav.

A ovo je vecj jezivo:

http://www.myspace.com/slavojka

Ova, Slavica, Slavojka... Tuzno. :no:

"Samo sloga Srbina spasava" i pistolj?! I neko takav sebe naziva hriscaninom i pravoslavcem?! PA to je satanizam u svojoj najcistijoj formi. Samo, velika vecina to nikad nece shvatiti.

Bezala je sa casova srpskog,ili je mozda zivot tamo preobratio.Imam drugaricu u Australiji koja je prvo zivela u Americi 11 godina i sad vec 3 ovamo i ima dosta gresaka dok izgovara ali jebiga,otisla je kad je bila 6. razred pa se zaboravi dosta toga

Meni je najjace bilo kad su pitali lika na Islandu 'znate li gde je Srbija' kaze on 'to je provincija u Francuskoj'

U Cikagu su pitali isto,vecina je govorila kako je to ostrvo u Juznom Kineskom moru...Verujem onda da za Irak misle da je na Marsu.

Mnogi su za vreme bombardovanja mislili da je Kosovo u Iraku.

Ja sam se jednom dopisivao sa likom iz Dalasa preko onog sranja SoulSeek,covek nikad nije cuo za Srbiju.Ja mu rekoh da smo 'ratovali' sa Amerima 99' a on jos onako idiotski pita 'We are in war now?'

Tada je vec uveliko bila invazija u Iraku

Njima u sustini i odgovara da narod drze zaglupljenim, da bi mogli da rade sta hoce.

Imam drugaricu u Indoneziji koja me pitala 'sta to bi sa Kosovom'

Isto tako i ortak iz Argentine...Izgleda da samo Amerikanci ne znaju svoje mesto u univerzumu,dobar procenat njih ne ume da pronadje Evropu na karti sveta,za Juznu Ameriku su mislili da je Africki kontinent...I 90% Amerikanaca je videlo NLO

A ovo je vecj jezivo:

http://www.myspace.com/slavojka

Hehe,cini mi se da se na 3. i 4. slici (dok je bila u blondie fazonu) vidi da se nije brijala ispod pazuha for a while :)

Inace onu prvu sliku sto je stavila (gornji levi cosak) je icon8.gif

Krv ti jebem ovo je muško!!!

Izgleda da bilduje,sve joj se vene vide na rukama.

Tesko mi je da poverujem da ima 23. Valjda solarijum i trsenje cine svoje :)

Samo ne znam gde je u Americi nasla onakav kic*, mora da donosi iz rodne joj Srbije :D

*ne kazem da tamo nema kica ali sumnjam bas da ima toliko rasprostranjenih lako dostupnih dezena sa divljih macaka.

Edited by Double Fire

Не знам шта се ложите на ову Славојку кад је овде било већих дебила, почев од неке девојке која се сликала док пијана као сотка пиша у неком паркићу па до неког кретена који је постовао неке "зајебане" фотке сликане у шуми, крв, обрнути крстови, неке ватре, курци, палци, а он, несрећник, мршав као штапић и краткокос...

Ова Славојка је за њих е-хехееее....

почев од неке девојке која се сликала док пијана као сотка пиша у неком паркићу

hahaha, ovoga se secam, bila je na metalcore-u uglavnom :D

hahaha, ovoga se secam, bila je na metalcore-u uglavnom :D

Имала је и једну на којој се види да јој је на руци написано курац (са "кју" уместо ку) и неко срце около... :)

Meni je ovo toliko ironicno i urnebesno-strah od dugih reci se zove Hippopotomonstrosesquippedaliophobia

Zivo me zanima kako pacijent reaguje kad mu postave dijagnozu :)

Edited by The Joker

@Axeanosilas

daj nadji te slike ako je moguce :D

preporucujem gledanje americkog nindze 2 . sinoc je isao na pinku a ja ne mogu da se setim da sam se ikada tako slatko nasmejao . nisam 3 minuta mogao da dodjem do daha , malo je falilo da se onesvestim . film je vrhunac idiotizma !

ps. mozda su te slike ovo iznad , ali ne mogu da ih vidim na telefonu

Edited by Maljavi Razbijac

Malo zdravijeg humora...

"Muskarac otkrije reci i izmisli razgovor;

Zena otkrije razgovor i izmisli brbljanje;

Muskarac otkrije poljoprivredu i izmisli prehranu;

Zena otkrije prehranu i izmisli dijetu;

Muskarac otkrije prijateljstvo i izmisli ljubav;

Zena otkrije ljubav i izmisli brak;

Muskarac otkrije zenu i izmisli sex;

Zena otkrije sex i izmisli migrenu;

Muskarac otkrije posao i izmisli novac;

Zena otkrije novac i sve ode u k*rac...."

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...