Jump to content

Humor (bez YUTUB linkova!)

Guest 10 dinara

Recommended Posts

nikad on nece da smori, o ova deca sto se jos tripuju da prozivaju cedu da je narkoman, to je fora od prosle godine, i dajte saznajte nesto pre nego sto kenjate. i pri tom nisam ldp ovac, sta bi ti rekao ili rekla kad bi odjednom svi poceli da seru kako si narkoman

nikad on nece da smori, o ova deca sto se jos tripuju da prozivaju cedu da je narkoman, to je fora od prosle godine, i dajte saznajte nesto pre nego sto kenjate. i pri tom nisam ldp ovac, sta bi ti rekao ili rekla kad bi odjednom svi poceli da seru kako si narkoman

Agreed! :da: :da:

:pivopije:

Ceda -jeste- narkoman ali slazem se da su smorili svi sa tim, ok jbg, to je sto jeste, nije preterano zabavno smarati sa tim stalno. A sto se Chucka tice od 5 biliona fora, mozda je jedno 2-3 gotivne smisljeno koje opravadaju otprilike 20 sekundi zainteresovanosti za celu stvar.. cinjenica da ljudi I DALJE smaraju sa Chuck forama je zaista deprimirajuca, iskreno.

I ja nisam LDPovac, a kada nerko kaže Čeda narkoman ja kažem sledeće:

"Kako znaš da je narkoman?"

"Odgovor" koji dobijem je "Narod Zna" ili "Pa ima podočnjake."

Na ovo drugo kažem da i ljudi koji imaju problem sa bubrezima imaju podočnjake.

A nekada kažem "Ti to tako sigurno kažeš kao da mu ti prodaješ drogu".

I ja nisam LDPovac, a kada nerko kaže Čeda narkoman ja kažem sledeće:

"Kako znaš da je narkoman?"

"Odgovor" koji dobijem je "Narod Zna" ili "Pa ima podočnjake."

Na ovo drugo kažem da i ljudi koji imaju problem sa bubrezima imaju podočnjake.

A nekada kažem "Ti to tako sigurno kažeš kao da mu ti prodaješ drogu".

PametnoB! :pivopije:

PA ja imam velike podocnjake i ne drogiram se, ne pijem, ne pusim...

Које су дроље ови ЛДП-повци, сад као нико није јербо су издували у свакој комбинацији...

Чедомир јесте наркоман, причала ми пријатељица која се "дружила" са првом екипом протеста 96/97. Подочњаке има зато што је ганци, нема то везе са наркотицима.

Ништа. Стоку треба убити као и све остале наркомане.

Мени су смешни људи који тврде да није...

Мени као човеку Србину смета што је једна таква креатура на политичкој сцени Србије, као што ми је сметао Шећероски, а и остале будале...

Зна се ко може да се бави политиком, људи релативно чистих биографија, не рачунајући крађе јер сви краду и мутљају...

Priznajem ne pricam iz svog ali ni iz 'televizijskog' ili 'ljudi pricaju' iskustva..konkretno znam dve osobe koje ga poznaju vec desetak godina. Ali nema veze, nije tema o Cedici, licno mislim da bi politicke fore o trenutnim budzama i wannabe-budzama trebale da izostanu na ovoj temi.

Ништа. Стоку треба убити као и све остале наркомане.

Мени су смешни људи који тврде да није...

Мени као човеку Србину смета што је једна таква креатура на политичкој сцени Србије, као што ми је сметао Шећероски, а и остале будале...

Зна се ко може да се бави политиком, људи релативно чистих биографија, не рачунајући крађе јер сви краду и мутљају...

Svaka ti je na mestu! :da:

Al' Šećeroskog nemoj da mi diraš, od njega sam se uvek smejao do suuuza! ''Ćetke & metle!'' :)

I ovim smo i definitivno stavili tačku na Čedu-bedu!

Da sam ja postovao nesto poput axena za srs bio bih banovan na keca... :rolleyes: to je za mene humor kosmosa :) Evo humora dakle-

The Ultimate Test

A man goes to the doctor for his wife's test results.

Mr Smith : "I'm here for Mrs Smith's test results."

Receptionist : "Oh, I'm sorry Mr Smith, there's been a problem. We have two sets of test results for a Mrs Smith and we don't know which belongs to your wife..... I'm afraid it's bad news or terrible news. One test shows Alzheimer's Disease, the other shows Aids!"

Mr Smith: "That's awful! What should I do?"

Receptionist: "The doctor suggests you drop her off in the middle of town. If she finds her way home, don't shag her."

Priznajem ne pricam iz svog ali ni iz 'televizijskog' ili 'ljudi pricaju' iskustva..konkretno znam dve osobe koje ga poznaju vec desetak godina. Ali nema veze, nije tema o Cedici, licno mislim da bi politicke fore o trenutnim budzama i wannabe-budzama trebale da izostanu na ovoj temi.

Наравно да треба да изостану, ја сам само одговорио на "откуд знаш?" одозго...

ma to je ono znam ga iz vidjenja pa onda ga znam dve godine i na kraju deset godina, t sto tvrdite da je narkoman samo pokazuje da ne bi mogli narkomana da prepoznate na ulici. covek izgleda zdravije nego ikad, pretpostavljam da se devedesetih mozda i gudrirao, ali sam ubedjen da vec jedno sedam dina nije ni na cemu. A i licemeri pogledajte koliko vasih ortaka odradjuje vutru eksere i koks!!! Osim naravno ako ste i dalje deca iz srednje skole

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...