рогозуб Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 gledam sad vajpaut na prvoj, i ide fora- how many men does it take to open a beer? none, it should be opened when she brings it to you
ResurrectioN Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Zloupotrebili lik Jelene Janković u reklami za banku sperme! "Sportistkinja je na besraman način i bez njenog znanja zloupotrebljena i pretvorena u seksualni objekat. " Eto i njoj konacno da se desi da bude seksualni objekat. 11
Fapril ethereal Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 meni skoro uvek The final shot ode van wc sholje i ne volim da ciljam u vodu btw i naravno ujutru kad shampim,dobro se isprdim..
Guest Administrator Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Meni tuki uvek bude tvrd cim ustanem jer sanjam Jelenu Karleusu i zensku verziju Dzastin Bibera 1 1
Guest HEFEST Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Vozi Ciga na vozačkom ispitu i mrtav ‘ladan prođe pored znaka STOP. - Stani, polako! Kakav je to znak? - pita ga instruktor. - Aluminijski, što? Da se vratimo po njega? Ulazi mladić u apoteku i na šalteru kaže: • Dajte mi molim vas 100 kondoma. Kada su to čule, dve devojke iza njega počeše da se kikoću i smeju. Mladić se okrene, pogleda ih i kaže apotekarki: • Još dva molim vas! Sta je to supermen poza? Kad si u gradskom wc-u na cucavcu i drzis kvaku od vrata da neko ne udje. Došao novopečeni gazda u Crnu Goru, pa kaže svom čovjeku: - "Trebam sutra 18 jakih crnogorskih momaka za posao." - "Nema problema šefe, sutra su tu." Drugi dan stiže kamion s 22 čovjeka. Kaže gazda: - "Pa šta je to? Rekao sam 18 Crnogoraca, a ne 22." - "Pa šefe, ima 18 Crnogoraca plus 4 Bosanca." - "Koji će mi kurac četiri Bosanca?" - "Pa da ih istovare." Uđe dečak u tramvaj i zapeva: - Da mi je mama kobila, a tata konj ja bi bio mali konjić. Da mi je mama kobila, a tata magarac ja bi bio mazga. A već iznervirani vozač ga pita: - A šta bi bio da ti je mama kurva, a tata peder? - Pa verovatno vozač tramvaja. 4 1
рогозуб Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Sta je to supermen poza?Kad si u gradskom wc-u na cucavcu i drzis kvaku od vrata da neko ne udje. zar nije supermen poza mortus pijano spavanje na stolu u kafani..
B@K@ Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 Supermen poza je i kad krešeš ribu (bilo odaspred ili odastraga) i osloniš se pesnicama na zid povrh njene glave - super mene, super njoj.
Denny Posted February 3, 2011 Report Posted February 3, 2011 (edited) Edited February 3, 2011 by Denny 1 2
рогозуб Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 sho nevolim takve slike. ako je neshto smeshno, onda treba da je smeshno, a ne da bude smeshno posle odredjenog vremena truda da to izvalish. realno, mrzi me da se trudim. ocje neko da kazhe shta treba se vidi?
Јарослав Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 на првој на паковању крофни пише "so good, you'll suck your dick", на другој се види бонус нога између ногу ватрогасца, а на трећој се (не) види црнац
Stolet Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 Njuz.net ponovo napada http://www.njuz.net/transfer-decenije-subotica-kupuje-marka-somborca/ 1
Rehabilitovani Bagrem Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 (edited) HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHA Edited February 4, 2011 by Egzistencijalni Bol 2 1
Guest Bata Životinja Posted February 5, 2011 Report Posted February 5, 2011 (edited) Kakav je to osjećaj imati kurac? Edited February 5, 2011 by Bata Životinja
Recommended Posts