Јарослав Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 (edited) more like "Фекајлија" Cereal guy FTW! Edited February 9, 2011 by Јарослав 1 1
morbid god Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 A možete i da ne čitate ako vam se ne dopada. To je isto super opcija. Najbolja opcija je da ih ljudi ne postuju na topiku HUMOR. Obzirom da ljudi kojima je humor drag ne idu na vujaklije i slicne usrane sajtove. 5 1
pravnik Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 (edited) Ovaj sto posto pravi demotivejsn postere. Ne pravim ih ali se ni ne smaram gledajući ih Najbolja opcija je da ih ljudi ne postuju na topiku HUMOR. Obzirom da ljudi kojima je humor drag ne idu na vujaklije i slicne usrane sajtove. Svako ima pravo da postuje sve što smatra smešnim, a to što se njegov ukus ne podudara sa tvojim je druga stvar. Ne možeš ni od koga na osnovu toga da tražiš da prestane da postuje. Lupiš mu minus, tako mu pokažeš da ti nije smešno i teraj dalje. Nego: Edited February 9, 2011 by pravnik 2
The Riddler Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Ispadne zena iz autobusa, otpadne joj glava i kotrlja se niz ulicu, proleti pored pijanice koji kaze : "auuu gde ces, zenska glavo..." 2 2
Guest Bata Životinja Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Coca Cola Srbija menja ime svojih proizvoda u „žuti sok“ i „crni sok“
Stolet Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Ta mi vest nije bila nešto posebno, nisam nešto čuo da ljudi sokove tako zovu. Ipak, njuz ftw
Rehabilitovani Bagrem Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Ta mi vest nije bila nešto posebno, nisam nešto čuo da ljudi sokove tako zovu. Ipak, njuz ftw U selu od moju familiju kod cacka to zovu zuti i crni sok,ako ne verujes pitaj faprila,on je tu iz hooda. 1
Stolet Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Very Demotivational blista danas: Što me podseti, ako neko nije gledao: http://www.youtube.com/watch?v=HxwkyKV8PU4
Guest Bata Životinja Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Very Demotivational blista danas:
Mita Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 AXAXXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXA XAXAXAAX GENIJALNO!!! 4
Night's Blood Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Ta mi vest nije bila nešto posebno, nisam nešto čuo da ljudi sokove tako zovu. Ipak, njuz ftw Kad samo bili klinci uvek je na rodjendanima bila narandza i kola, svi smo ih zvali zuti i crni sok. 1
Stolet Posted February 9, 2011 Report Posted February 9, 2011 Ja sam čovek iz ravnice, drugačiji su nam običaji
Stolet Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 What? Not what I meant Par skrivenih značenja nekih reči za koje možda niste znali: aerobik - bik koji leti gorila - Los Anđeles u plamenu pigment - svinja s ukusom mentola 1 1
Zen Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 epruveto srecan ti 8 mart i hapaksi i neologizmi...
Recommended Posts