Dead Man Walking Posted May 1, 2011 Report Posted May 1, 2011 (edited) Nije smešno al' je zanimljivo. 17.125 Edited May 1, 2011 by Dead Man Walking
Dead Man Walking Posted May 1, 2011 Report Posted May 1, 2011 19.321 Uglavnom imam oko 18 jer je tad zajeban deo.
ShinigamY Posted May 1, 2011 Report Posted May 1, 2011 Neko je odvalio za tu igricu gore da je to test za buduce pilote, i moraju minimum 90 sec da izdrze 2 1
kuruz Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 Седи муж у кући, баца кикирики у вис и хвата га устима. Позове га жена, он се тргне и кикирики му упадне у уво. Покуша да га извади, не иде… Дође и жена… како год покушају - само га гурну још дубље. На крају крену у хитну помоћ. На излазу из куће сретну ћерку која се баш враћала са момком из града. Испричају шта се десило, и момак каже - Ма, нема проблема, не морате да идете код доктора, сада ћу вам ја помоћи!Стави он два прста човеку у ноздрве и рече:- Сада снажно дуните!Човек дуне и кикирики испадне. Сви сретни и весели, момак се поздрави и оде. Жена сва сретна каже:- Јао, како фин и сналажљив момак… Шта мислиш, шта ће бити кад одрасте?А муж ће:- Па, према томе како му прсти миришу, биће нам зет… 14 1
Oddball Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 ne znam ruski, je li on kaze BETONOMESALKA KANJIBALIZM
Vuk Posted May 3, 2011 Report Posted May 3, 2011 ne znam ruski, je li on kaze BETONOMESALKA KANJIBALIZM to je zato shto su se radnici napili na gradilishtum predradnik zaspao u meshalici, elektrichar ju je greshkom ukljuchio, pa su posle (valjda) krkali... uostalom - za one koji znaju ruski
Night Prowler Posted May 3, 2011 Report Posted May 3, 2011 Poslednje reci Osame Bin Ladena? RATKO, BRZO POD KREVET!!!!! 3 2
Ancalagon Posted May 3, 2011 Report Posted May 3, 2011 И коментари на слику хаха Глупи жабари,заборавили да јој замуте фацу . mislim da joj je faca bila zamucena vrlo brzo nakon slikanja. 1 7
Srlandand Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 (edited) http://www.njuz.net/...ebe-na-seselja/ a evo i razloga zasto Edited May 4, 2011 by Srlandand
Recommended Posts